Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.3.16 17:32

Ahojky snazilky :) Jmenuji se Martina je mi 23 let a oficiálně jsme se s manzou začali snažit o miminko tento týden, při plodnych dnech. Je možné aby se To povedlo hned na poprvé? Je tu nějaká snazilka která by si chtěla dopisovat, sdílet svoje pocity radosti atd.?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.3.16 20:19

@malinka23 dnes zadne pobolivani podbrisku nemam :( dnes zadne specificke priznaky nemam, snad budou zitra..a meris si bazalku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
19.3.16 20:21

@Samonelka1106 je to mozne, drzim palecky..pis si s nama tady, aspon poravname priznaky a budeme se tesit z novych tehulek. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
19.3.16 20:45

@oliviasmith u mě podbříšek stále, ale je to takový chvilkový :nevim: teplotu si neměřím, ale asi bych s tím měla začít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 16:31

@malinka23 me dnes neboli :(, prala bych si, aby pobolival, pichal a nic, ale bazalni teplota byla vyssi nez normalne mam, dnes jsem sedmej den, vydrzela jsem netestovat, ale zitra si udelam testik. Mas jine priznaky mimo pobolivani podbrisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.3.16 16:39

@oliviasmith tak to jsem zvědavá, jak ti to zítra dopadne, dej vědět ;) u mě dneska podbříšek, trošku prsa a jsem docela utahaná, ale to nemusí být k tomu :nevim: tak uvidím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.3.16 18:29

@oliviasmith a jake by si chtela priznaky takovou chvilku po ovulaci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.3.16 19:24

@skubaneq no já jsem právě to samé, nejradši bych chtěla vše hned :lol: ale v tomhle případě si nejspíš počkám. Jen už i šest měsíců mě přijde strašně dlouho :( četla jsi o tom gelu preseed? Prý podporuje otěhotnění ale mám strach začít to řešit tak brzo ať z toho nezcvoknu :zed: antikoncepci jsem brala snad sedm let tak to nejspíš na to taky bude mít vliv :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 19:29

@Jitusee to je jedno jen, aby nejake byly :dance: My tady kazdy vime, ze priznaky tak rychle nejsou, nektere nemaji treba zadne behem celeho tehotenstvi. Jsou, ale taky takove, ktere vi, ze se neco deje treba i paty den po ovulaci. Clovek se muze aspon na neco tesit, pozorovat se a radovat z kazdeho pichnuti, ktere by treba mohlo byt uhnizdovani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 19:30

@malinka23 dik dam vedet, uz aby bylo rano. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 19:33

@padandy ja zacala pouzivat preesed tento mesic, slysela jsem same chvaly tak me nedalo ho nevyzkouset..tak uvidime :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
20.3.16 19:40

Ja ho taky tenhle mesic ten gel zkoušela zrovna budu zotra testovat mam silici ovu testy tal zkusím i tehu a k tomu jsem brala kapičky gynex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.3.16 19:47

@oliviasmith já te chapu, ale nebuď zbytečne zklamana ze to neni prece :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 19:55

@Jitusee nebudu. :) nejsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 19:57

@ClauAlex tak drzim palecky. Ted jsem si precetla o tech kapkach Gynex nikdy predtim jsem o nich neslysela, jak dlouho se pokousite o miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí