Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky snazilky
Jmenuji se Martina je mi 23 let a oficiálně jsme se s manzou začali snažit o miminko tento týden, při plodnych dnech. Je možné aby se To povedlo hned na poprvé? Je tu nějaká snazilka která by si chtěla dopisovat, sdílet svoje pocity radosti atd.?? ![]()
@malinka23 dnes zadne pobolivani podbrisku nemam
dnes zadne specificke priznaky nemam, snad budou zitra..a meris si bazalku?
@Samonelka1106 je to mozne, drzim palecky..pis si s nama tady, aspon poravname priznaky a budeme se tesit z novych tehulek. ![]()
@oliviasmith u mě podbříšek stále, ale je to takový chvilkový
teplotu si neměřím, ale asi bych s tím měla začít ![]()
@malinka23 me dnes neboli
, prala bych si, aby pobolival, pichal a nic, ale bazalni teplota byla vyssi nez normalne mam, dnes jsem sedmej den, vydrzela jsem netestovat, ale zitra si udelam testik. Mas jine priznaky mimo pobolivani podbrisku?
@oliviasmith tak to jsem zvědavá, jak ti to zítra dopadne, dej vědět
u mě dneska podbříšek, trošku prsa a jsem docela utahaná, ale to nemusí být k tomu
tak uvidím ![]()
@oliviasmith a jake by si chtela priznaky takovou chvilku po ovulaci? ![]()
@skubaneq no já jsem právě to samé, nejradši bych chtěla vše hned
ale v tomhle případě si nejspíš počkám. Jen už i šest měsíců mě přijde strašně dlouho
četla jsi o tom gelu preseed? Prý podporuje otěhotnění ale mám strach začít to řešit tak brzo ať z toho nezcvoknu
antikoncepci jsem brala snad sedm let tak to nejspíš na to taky bude mít vliv ![]()
@Jitusee to je jedno jen, aby nejake byly
My tady kazdy vime, ze priznaky tak rychle nejsou, nektere nemaji treba zadne behem celeho tehotenstvi. Jsou, ale taky takove, ktere vi, ze se neco deje treba i paty den po ovulaci. Clovek se muze aspon na neco tesit, pozorovat se a radovat z kazdeho pichnuti, ktere by treba mohlo byt uhnizdovani..
@padandy ja zacala pouzivat preesed tento mesic, slysela jsem same chvaly tak me nedalo ho nevyzkouset..tak uvidime ![]()
Ja ho taky tenhle mesic ten gel zkoušela zrovna budu zotra testovat mam silici ovu testy tal zkusím i tehu a k tomu jsem brala kapičky gynex
@oliviasmith já te chapu, ale nebuď zbytečne zklamana ze to neni prece ![]()
@ClauAlex tak drzim palecky. Ted jsem si precetla o tech kapkach Gynex nikdy predtim jsem o nich neslysela, jak dlouho se pokousite o miminko?