Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1755
20.3.16 20:21

My se teda snazime o třetí mimi ale ted je to.uz 9 měsíců tak uvidíme jak to dopadne tenhle mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.3.16 20:52

@oliviasmith my se snažily pul roku a po nasazení Inofolicu sem otěhotněla hned prvni cyklus, takze pokud mohu doporučit.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.3.16 21:00

@Samonelka1106 ahoj,taky se jmenuji Martina, akorát je mi 25 :) snažíme se druhým měsícem, myslela jsem si jak rychle to půjde :( a ono zatím nic, rada s tebou budu vše sdílet :hug: snad se brzo zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
20.3.16 21:06

@oliviasmith a kde jsi objednávala? Taky zvažuji, že koupím, ale obávám se, ať to nejsou vyhozené penízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.3.16 21:11

@oliviasmith @malinka23 Holky taky mi cuká v podbříšku a občas pobolíva, ale snažím se tomu neřikládat žádnej význam. Je to hrozný to čekání co… :P :lol: Hele takže všechny zjistíme co a jak koncem měsíce, že? :dance: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.3.16 21:15

@padandy Já bych si koupila být tebou jen listovku, já ji beru už dlouho. Po vysazení jsem otěhotněla až 6 měsíc. Je to tak normální, než se ti normálně rozjede ovulace :* Tak nešil a kup si listovku, je to hodně žádoucí :lol: A piju kontryhelovej čaj, hrozně mně chutná a nemám tak bolestivou MS. Má to i rovnat cyklus, tak to zkus :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.3.16 21:20

@padandy Jinak o tom gelu jsem něco málo zaslechla, ale nijak jsem to nezkoumala. Přijde mi hodně velká náhoda se trefit do ovu a u toho si dát ještě ten gel. :nevim: Možná by to za zkoušku stálo, těžko říct. Ale já do toho asi nejdu, na to prdím. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.3.16 21:27

@skubaneq je to šílený to čekání :roll: ale budeme to muset vydržet :) jak dlouho jsi říkala, že jsi PO?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 21:39

@Jitusee dik za radu uz jsem na to koukla, na pristi mesic mam (jestli nebudu tehotna) cassava roots a pak mohu vyzkouset Inofolic. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499

@skubaneq no právě jsem si objednala inofolic, holky na modrém koniku si to chválili, právě to obsahuje taky kyselinu listovou tak uvidim, ten gel asi prdim :mrgreen: když kolem mě. vsichni otěhotněli tak rychle, nechápu kde je problém :lol:

Příspěvek upraven 20.03.16 v 21:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507

@malinka23 Beruško dneska podle ovu testu je to 5DPO. Bolí mě podbříšek a občas cuká. Ale snažím se na to moc nemyslet, pořád na to pak myslím a připadám si jak blázen :mrgreen: :zed: :hug: 31. bych měla dostat MS, tak uvidím, ale je to dlooouhýýýý :nevim: Ale 22. mám narozeniny, bude oslava, tak se mám teď na co těšit a pak jsou velikonoce, tak budu muset vysmejčit konečně byt. Takže budu mít o zábavu postaráno nejspíš :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.3.16 21:41

@padandy Já bych si koupila jen tu listovku. Nevím, kolik tam toho je, ale já těm preparátům určeným na otěhotnění nevěřím. Většinou ty věco co v tom jsou jdou koupit jednotlivě a mnohem levněji, protože na tom není napsaný, že to je doplněk stravy k otěhotnění. Ale neznám složení, tak nevím. Na ostatní se nekoukej, je to individuální a tím, že se budeš srovnávat, se budeš jen nervovat. A tím si to oddálíš. :* :hug: Ale vážně tě chápu.. :nevim: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
20.3.16 21:48

@malinka23 Ani nevím kdy zkusit testovat. Minule mi to odhalilo až ve 4 týdnu, ale bylo to mimoděložní. Tak to bylo možná tím, protože v krvi jsem měla obří množství HCG. Tak nevím… Ale asi to vydržím aspoň do 30. :nevim: :think: SNAD :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
20.3.16 21:49

@skubaneq tak to budeš mít o zábavu postaráno :palec: to cukání v podbříšku hodně často slýchávám, ale já jsem se s tím nesetkala :nevim: s tím testováním to tak dlouho nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
20.3.16 21:55

@padandy ja je objednavala na amazonu - to je britskej web, ma velice dobre reference hodne zen pak otehotnelo. Doufam, ze ja je budu nasledovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí