Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My se teda snazime o třetí mimi ale ted je to.uz 9 měsíců tak uvidíme jak to dopadne tenhle mesic
@oliviasmith my se snažily pul roku a po nasazení Inofolicu sem otěhotněla hned prvni cyklus, takze pokud mohu doporučit.. ![]()
@Samonelka1106 ahoj,taky se jmenuji Martina, akorát je mi 25
snažíme se druhým měsícem, myslela jsem si jak rychle to půjde
a ono zatím nic, rada s tebou budu vše sdílet
snad se brzo zadari
@oliviasmith a kde jsi objednávala? Taky zvažuji, že koupím, ale obávám se, ať to nejsou vyhozené penízky
@oliviasmith @malinka23 Holky taky mi cuká v podbříšku a občas pobolíva, ale snažím se tomu neřikládat žádnej význam. Je to hrozný to čekání co…
Hele takže všechny zjistíme co a jak koncem měsíce, že?
![]()
@padandy Já bych si koupila být tebou jen listovku, já ji beru už dlouho. Po vysazení jsem otěhotněla až 6 měsíc. Je to tak normální, než se ti normálně rozjede ovulace
Tak nešil a kup si listovku, je to hodně žádoucí
A piju kontryhelovej čaj, hrozně mně chutná a nemám tak bolestivou MS. Má to i rovnat cyklus, tak to zkus ![]()
@padandy Jinak o tom gelu jsem něco málo zaslechla, ale nijak jsem to nezkoumala. Přijde mi hodně velká náhoda se trefit do ovu a u toho si dát ještě ten gel.
Možná by to za zkoušku stálo, těžko říct. Ale já do toho asi nejdu, na to prdím. ![]()
@skubaneq je to šílený to čekání
ale budeme to muset vydržet
jak dlouho jsi říkala, že jsi PO?? ![]()
@Jitusee dik za radu uz jsem na to koukla, na pristi mesic mam (jestli nebudu tehotna) cassava roots a pak mohu vyzkouset Inofolic. ![]()
@skubaneq no právě jsem si objednala inofolic, holky na modrém koniku si to chválili, právě to obsahuje taky kyselinu listovou tak uvidim, ten gel asi prdim
když kolem mě. vsichni otěhotněli tak rychle, nechápu kde je problém ![]()
Příspěvek upraven 20.03.16 v 21:40
@malinka23 Beruško dneska podle ovu testu je to 5DPO. Bolí mě podbříšek a občas cuká. Ale snažím se na to moc nemyslet, pořád na to pak myslím a připadám si jak blázen
31. bych měla dostat MS, tak uvidím, ale je to dlooouhýýýý
Ale 22. mám narozeniny, bude oslava, tak se mám teď na co těšit a pak jsou velikonoce, tak budu muset vysmejčit konečně byt. Takže budu mít o zábavu postaráno nejspíš
![]()
@padandy Já bych si koupila jen tu listovku. Nevím, kolik tam toho je, ale já těm preparátům určeným na otěhotnění nevěřím. Většinou ty věco co v tom jsou jdou koupit jednotlivě a mnohem levněji, protože na tom není napsaný, že to je doplněk stravy k otěhotnění. Ale neznám složení, tak nevím. Na ostatní se nekoukej, je to individuální a tím, že se budeš srovnávat, se budeš jen nervovat. A tím si to oddálíš.
Ale vážně tě chápu..
![]()
@malinka23 Ani nevím kdy zkusit testovat. Minule mi to odhalilo až ve 4 týdnu, ale bylo to mimoděložní. Tak to bylo možná tím, protože v krvi jsem měla obří množství HCG. Tak nevím… Ale asi to vydržím aspoň do 30.
SNAD ![]()
@skubaneq tak to budeš mít o zábavu postaráno
to cukání v podbříšku hodně často slýchávám, ale já jsem se s tím nesetkala
s tím testováním to tak dlouho nedám ![]()
@padandy ja je objednavala na amazonu - to je britskej web, ma velice dobre reference hodne zen pak otehotnelo. Doufam, ze ja je budu nasledovat. ![]()