Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@malinka23 ahoj
Já to zkusím vydržet až do toho 31. Víš já se hrozně bojím ze budu zklamaná
Co ty? Snažíte se dlouho?
@Samonelka1106 taky jsem dneska na to koukala jako na neštěstí, ale beru to tak, že je ještě brzy
právě, že tohle je první pokus, tak to beru s rezervou ![]()
To jsi dobrá, jestli to vydržíš, to ti budu fandit ![]()
Někde na jiných stránkách jsem četla, že paní 10DPO sněhobílo a 14DPO ukázkový pozitivní test…každý to má jinak, každopádně Ti přeju //..tak 31.čekám verdikt!! ![]()
@malinka23 Myslíš že to může vyjít hned na poprvé? U mě je to taky první pokus. A tak nějak pochybuju ze to vyjde, určitě to bude trvat hrozně dlouho nebo to nepůjde vůbec. My máme na všechno hroznou smůlu, všechno jsme si museli tvrdě vybojovat ale zase tak alespoň teď by jsme už konečně mohli mít štěstí
. Ja ti taky držím moc palecky jsem na tebe zvědavá. Můžu se zeptat kolik ti je??
@Samonelka1106 já myslím, že to určitě vyjít může
mojí ségře se tak narodili dvě děti.. na první pokus
já myslím, že se vám to určitě povede..je to i hodně o psychice, to je potom horší
ale my se nedáme
jinak je mi 23 ![]()
Holky začly mě hrozně bolet prsa a mám bolavej krk a cuka mi břicho
mám se těšit? Taky mi vychází MS na 31, tak se asi testnu o víkendu ![]()
@Samonelka1106 když se to povede, tak jo
doufám, že to aspoň do neděle vydržím a pak to testnu znova ![]()
Ahojky holky koukam ze s nekym mam stejny cyklus a popravde se nemuzu dockat az bude 30.3.nemam rada tohle cekani
@Samonelka1106 viď
po dnešku se bojím, že to nedopadne
měla jsem 100% negativní ![]()
@lolitka20 Ahoj
vitej!! Já To čekám 31.3 samo ze doufám že nedorazi
. Bude nás tu čekat víc
@malinka23 To víš ze to vyjde jen ještě pár dní počkej a budou tam krásný // ![]()
@Samonelka1106 doufám
..chtěla jsem se zeptat. Mám tlak v podbříšku i když jdu namalou..nemáš to taky? ![]()