Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22
21.3.16 17:42

Duch na testu

Ahoj holky dnes jsem 24dc a mam zretelnou slabou druhou / takový silnější duch bych to nazvala. Myslíte že jsem opravdu v tom? Jen jeden měsíc po ha a že by se to tak rychle povedlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.3.16 17:57

@oliviasmith Ale nehrabe, jen se těšíš a to je rozdíl :srdce: No co já vím, třeba je to náhoda, cítím se nějak nachcípaně. Doufám, že mi ten týden uteče, taky mám cukání se testnout, ale je to dneska teprve 6DPO tuším, teď se mi nechce jít pro kalendář :lol: A můžu se zeptat, kolikpak ti je? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.3.16 17:58

@Mirča 25 No tééda, ta to mě taky zajímá :mrgreen: Ale pár lidí otěhotnělo hned, stát se to může a moc ti to přeju 8o :* Testni se za 2 dny, uvidísš, jestli // zesílí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.3.16 18:02

Jj za dva dny to zkusim zas, nebo jsem přemýšlela že bych počkal až když by vynechala MS. To bude nejjistější.. Ale teď už jsem docela vyklepana a natesena :dance: za 5 dnů budou synovy 4 roky a na jeho narozky bych mohla příteli oznámit že se zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.3.16 18:06

@Mirča 25 No tak to je nádhera, to držím všechny palce, co mám :dance: Dej vědět! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.16 18:17

@Mirča 25 Ahojky mne kolegyňka z práce říkala ze nechytlavejsi je ženská když vysadí HA. Dokonce její příbuzné gyndak nasadil a pak vysadil HA aby se lépe chytla! Takže určitě to možné je…moc gratuluji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.3.16 18:23

@Mirča 25 Tak to ti moc gratuluju!!! :potlesk: S pritelem se takto snazime skoro tri mesice a stale nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.3.16 18:28

@Mirča 25 A muzu se zeptat, zda mas (mela) normalne ovulku? Merim BT, ale je jak na houpacce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.3.16 19:09

@Mirca89 ja ovulku vůbec nepozoruju. Občas sem tam jsem cítila silné píchnutí v levém vajecniku.Ale to bylo zhruba ještě před 10.březnem pak už vůbec nic.Ale dnes mě to furt pichalo asi 3 minuty v kuse tak mi to nedalo a šla jsem si pro test a ukázal co ukázal :-). Ja při prvním těhu taky zapadla 2mesic po vysazení ha. Jsem asi jedna z těch rychlejších. :-). Jinak holky moc děkuji :) :oops: dam určitě vědět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.3.16 19:14

Mirco 89

3 měsíce je ještě krátká doba na to se znepokojovat ;-) pokud jste oba v pořádku tak do půl až trictvrte roka se dockate :-) musis se trochu uvolnit a ne tolik na to myslet. I když vím že to jde fakt těžko :think: nebojte, ono to vyjde cobydup ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.3.16 19:52

@Mirča 25 To vis jde to spatne na to nemyslet, ale budu se snazit ;) Emimco je fakt navykove :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.3.16 19:55

To tedy jo :D. Jinak jak ted furt na to myslím tak mě to v levém podbřišku furt píchá.. Přemýšlím jestli to je uhnizdovani.. Ale to už asi ne, už to musí být uhnizdene pokud test ukázal pravdu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.3.16 20:13

@Mirča 25 Urcite je :palec: Ted bzde prcek jen rust :mrgreen: Jinak jsem rada, ze si muzu s vama vsema popovidat o problemech. Psala jsem i na jine strance, ale zadna odpoved :( Dekuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
22.3.16 00:25

@skubaneq kazdemu cuka, neco boli a me nic, jen paty nebo sesty den me pobolivalo, i tak si udelam zitra testik. Kdyz se citis nachcipane to je dobre taky to muze byt priznak tehotenstvi. Jenze to kdyz chce byt clovek v tom tak si mysli, kazdy priznak je priznak tehotenstvi a nakonec ta, ktera nemela zadne priznaky bude tehotna - viz Ja - (doufam) :dance: vy jste mladosky, nektere tu ctu se pokousite teprve prvni mesic tak dejte prednost te ktera se pokousi skoro rok. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
22.3.16 05:43

@oliviasmith Já se ted pokousim orvni mesic ale po prodelanym mimodeloznim tehotenství. To jsem otehotnela po pul roce po vysazeni HA a jeste takhle no.. Tak doufam, ze ted to bude rychle a v pohode a zdrave.. :,( dost spatne jsem to nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí