Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Samonelka1106 jasne ze muzu mit dalsi ale spis jsem to myslela ze kdyby se dlouho nedarilo tak bych to pak nechala byt, @Mirča89 jo tak to me povidej synovi je 16mes. a nekdy sem z nej na hlavu, tak kdo dneska bude testit?
@lolitka20 Nevydrzela jsem a testla, ale je strasne brzo. Z urciteho uhlu neco vykukuje, ale radeji pockam tak dva tri dny
Jsem jak mala ![]()
Ahoj holky, ja jsem dneska 5 DPO a necítím nic ani pichnuti
Snad je na to ještě brzo no…
Me pichalo krapet predevcirem a vcera vic po namaze, ale uvidim co se z toho vyklube.Pred tydnem jsem byla lecena na zanet, tak by melo byt vse ok ![]()
@Mirča89 a ty jsi kolik dpo? jo duchy ty uz sem lovila 3 mesice je to hrozny tad si test snad nekoupim
@lolitka20 To je prave to, ze si nejsem jista.Sex jsme meli pred tydnem, trema dnama a predevcirem.Ale test co jsem si delala vcera ukazal opravdu jen jednu a dnes druha, ale opravdu prtavo.Nejd me to ani vyfotit, tak radeji 2 dny pockam.
@Mirča89 Ale to vypadá dobře
počkej jak příště už tam bude krásná čárečka
![]()
@Samonelka1106 Uvidime
Ale byla bych rada
Samozrejme maminkam co se snazi rok i vic taky drzim palce ![]()
Ahoj ženy
mám v posledních dnech takový problém. Když jdu na malou, hodně cítím tlak v podbříšku. Nemáte to taky některá? ![]()
@malinka23 asi ne spis si nejsem vedoma me to poboliva u te druhe cinnosti
@Mirča 25 ty se mas slabej duch..ja dnes testik otacela ze vsech stran, chodila z pokoje do pokoje, abych ho videla v jinem svetle a nic, zirala ne me jen jedna carka temer jakoby se me vysmivala, potvora jedna..
priste si tu drouhou carku tam dokreslim! Dej nam vedet jak jak se to vyviji..
@skubaneq tak to me je lito, snad uz jsi v poradku a tento mesic se to povede. Divala jsem se, ze v nedeli budes testovat tak snad budou dve carecky.Ja dnes testovala a nic, nejhorsi, ze i bazalni teplota hodne klesla, priznaky zadne, takze z toho nic nebude tento mesic. Ja mela vetsi nadeje, protoze jsem vyzkouseli jakysi pre-seed lubricant, hodne lidi si ho pochvaluje tak jsem se uz videla tehotna, pristi mesic vyzkousim neco jine..
Ahoj holky, ráda bych se zapojila. Tento měsíc se snažíme poprvé. Začla jsem brát listovku a teď si dělám ovulační testy. Dnes jsem 15 DC a ráno mi to ukázalo pozitivní ovu test. Teď mě začíná píchat v podbřišku. Snažili jsme se včera. Je lepší počkat zas až do zítra nebo radíte snažit se dnes i zítra a pozítří? Moc si přeji, aby se zadařilo ![]()