Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@icik Ahoj jak jsem se tu docetla, tak ovu test ukazuje pozitivni dva dny pred ovu, tak jestli chces, aby se zadarilo, zkousejte dnes, zitra, pozitri a za tri dny ![]()
@Mirča89 jé děkuji za info, no tak pro jistotu pojedeme nonstop až do neděle a snad se zadaří ![]()
Ahoj holky, prosím vás, stalo se vám některé, že po pití kontryhelu se MS nedostavila? V září jsem kvůlu zdravotnímu problému přestala brát antikoncepci. S přítelem jsem si řekli, že když bude mimčo, bude mimčo. MS jsem měla pravidelnou. Při poslední MS jsem začala pít kontryhel. Ms jsem měla zas dostat 12.3. - nic. V neděli po sexu byl slabě narůžovělý ubrousek - pak zas nic. Těhotenský test negativní (o limitu slaboulilinkatý dušík). Teď v neděli (20.3.) jsem cvičila a narůžovělý toaleťák - pak zas nic. Od pondělka je to takový špinění nešpinění. Test jsem si dělala včera ráno a zase negativní (o limitu slaboulilinkatý dušík). Nevím co si o tom mám myslet… k doktorovi se mi zatím moc nechce, ještě počkám po Velikonocích. Každopádně kontryhel vysazuju ![]()
@Ivulindaa pokud nevíš kdy si mela ovulaci, mohla si ji mít později a tim pádem ti třeba zatim probíha jen lutearni faze. Obzvlášť po vysazeni HA to chvilku trvá, nez se tělo srovná
kontryhelem to určite nebude, te by ti mel naopak pomoci ho srovnat.
Ano jak rika jitusee, kontryhelem to nebude.Ja prasky neberu 2,5 mesice a ms byla po vyvolavacce, ale jen hnedy vytok. Tyden na to krvaceni a to slabe. Vydrz a vse se urovna. V kontryhelu klidne pokracuj ![]()
MS jsem pravidelnou měla, až teď. Proto mě to nějak rozhodilo
Kdy jsem měla ovulaci nevím, ke sledování jsem se zatím nedostala. NEcháváme tomu volný..volnější průběh (zatím).
@Ivulindaa A nebo se klube mimi? Zkus testnout treba za dva dny, i kdyz to jde tezko ![]()
@oliviasmith neboj ono to brzy přijde
. Ja když si dělala test tak jsem nic neviděla, odešla jsem z koupelny a za chviličku jsem si na něj vzpomněla a že ho teda vyhodim a najednou.. Letěla jsem k oknu a byl tam. Dnes ráno jsem si udělala další test ( jsem nevydržela čekat do zítřka
) a byl stejný jako předešlý test. Tak jsem tedy napsala gynekologovi o testu a zda by mě vzal driv 13 dubna (dřívější termín nebyl volný) tak mi psal a ptal se kdy jsem měla prvni den poslední MS tak mu pisu tě 27.2 a divil se že dřív jak za měsíc už mi vyšel těhu test. Ještě mi tedy neodepsal kdy si mě tedy pozve.. Tak jsem zvědavá jestli to má přijde či ne
@Mirča 25 ty se mas, to je krasne, neumim si vubec predstavit ten pocit, ze bych mohla mit nekdy dve carky. Me jak na to koukam nekdy oci boli, kolik se snazim vykoukat dve carky. Me ani nemrzi testik, ale teplota me klesla hodne dolu, nic me neboli..ja vim, ze na priznaky je brzo, i na testik, ale to je znamka toho, ze me uz z toho vseho hrabe. Tvuj doktor by se ze me divil jeste vic, ze uz tak brzy testuji. Pekne si to uzivej a dej vedet jak vse pokracuje. ![]()
@Mirča 25 na UTZ stejne neco uvidi az budeš mit nad 1000 HCG, myslim ze i toho 13.dubna je zbytečne brzo. Lepší je jít třeba měsíc po vynechane ms, to uz je videt i srdicko a ušetřis se stresu. Testik by ti mel sílit ob den, to se totiz dvojnásobně zvedá i hladina hcg.
@Jitusee ja při synovi byla na utz a byla jsem ve 3tt. a bylo to vidět na starém utz. Tak když už teď mi ukazuje test pozitivum tak mi přijde zas zbytečně pozdě chodit ať měsíc po vynechání MS.
Boze jsem nafoukla, picha me v podbrisku na levo, pak na pravo jde to az do delohy…To jsem zvedava co zitra u gyndare.