Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@skubaneq je tam sikula jedna, pekne se o embryjko starej at se dobre usidli. Ananas je dobrej na uhnizdeni vajicka. Papkej vitaminy at se mu u tebe libi a hod zitra zase foto ![]()
@Veronika 12 Ahoj, my se snazime o prvni a nedari se uz skoro rok, ale prestavujem barak a mame stresy tak je to mozna tim. Taky premyslim o IVF uz se na to psychicky pripravuji. Jakou kliniku jsi si vybrala?
@lolitka20 drzim palecky at neprijde, vim jake to je to cekani. Ja se trapim celej rok, prosim, aby neprisla, prosim teplomer, aby me neukazoval nizke teploty, kdyz se blizi mrcha. Nenavidim muzika kdyz dostanu mrchu, protoze je to samzrejme jeho vina. ![]()
Nesnasim sebe, protoze nejsem schopna vytvorit embryjko a tak dokola. Studuji cim si pomoct jake vitaminy, pomucky pouzit, mam chut zapalit tajne nas dum, ktery nam dava jen stres, protoze si myslim nebyt domu tlacila bych kocarek. Nemam rada nic ![]()
Takze psychicky je to narocne. Ja nechala i praci, abych byla vic v pohode ted pracuji jen par dnu do tydne.
Co by clovek neudalal, aby byly dve carecky.
Olivasmith - vybrala sem Pronatal Praha..nevím proč, někdo o tom říkal. Nemusíš rovnou ivf, stačí inseminace - kamarádka hned na první pokus čekala dvojčata
@skubaneq čárka by ti mela sílit každy druhy den se rika
@lolitka20 tak snad se bude držet vysoko i zitra, budu na tebe myslet. @Veronika 12 aha, chapu
Hlavne, ze to nějak jde a da se tomu pomoci ![]()
@Veronika 12 Ja jsem z Ostravy tak jsem premyslela nad Brnem, sice i v Ostrave je urcite nejaka IVf klinika, na ten Pronatal kouknu. Diky.
@oliviasmith me se teda zda, ze ses ve stresu celkove. Zkoušela si aspoň jeden měsíc vypnout, nemerit a věnovat se bydlení? Rika se, ze miminko si své rodiče vybírá.
A žádné nechce hromádku nervu ktera nenávidí cely svět ![]()
S tou praci se mi to taky nezdá jako dobry napad. Je to jeste vetsi pres.
@Jitusee nee to trva jen kdyz dostanu mrchu ja jsem do par hodin v poradku. Hned vymyslim nove plany jak vylepsit moznost otehotneni. To tady tak dramaticky pisi, aby byla trochu sranda. Je fakt, ze doma a v praci byl stres, ktery jsem musela omezit, ja se v praci nemohla vubec soustredit, co se deje v baraku a tak, kdyby byla prace mene narocna nenechala bych ji. Urcite jsem udelala dobre rozhodnuti. Ja se tam mohu kdykoliv vratit porad tam pracuji, prisla na me misto divcina a za dva dny ji vyhodily takze dokud nenajdou nekdo do je lepsi nez ja strach nemam.
Mozna bych mela pockat az skoncime barak
. To je pravda jenze ja jsem netrpeliva a ten barak se bude tahnout mesice..opravy budou porad dokola..starsi dum..
Ja vyrustala v byte, takova pohodicka a ted ohromnej barak to je na me moc. To tu mohu kazdej den uklizet a porad je tu prace, v dome, nebo na zahrade.
@oliviasmith to chapu, me staci to naše 3+1 a nejsem schopna ani umejt okna ![]()
@Jitusee jo, uklid je narocnej, ja se nadru vic nez v praci a zadnou korunu za to nedostanu, ja jen litam s hadrem a vysavacem. Ty okna jsem tu ani nemyla to az skoncime no to bude neco to asi svolam na pomoc celou rodinu. Byty jsou suprove a je v nich krasne teplo. ![]()
@oliviasmith ty jo jako kdybych to psala ja pak obvinuju cely svet ze se me to nepovedlo hlavne chlapa, nemam rada cekani chjo
@lolitka20
ja se ted budu snazit o vikendu, po vikendu, nesmime to vzdavat, je jaro musi se nam to povest drive ci pozdeji, ale nejlepe co nejdriv. ![]()
@oliviasmith tak se snazte poradne chtelo by to nejakou romantiku aby se na to nemyslelo co? uz aby to bylo
@lolitka20 ano koupim lahev cerveneho vina, udelam dobrou veceri, kytky narcisy a ruze mam v dome..nejakou svicku a budem se snazit. Hlavne se nestresovat. Premyslela jsem nekde odjet do tepla, jenze my mame tri mesice jen same vydaje takze asi zadna dovca brzy nebude. Zacala jsem brat nejake podpurne vitaminy na zlepseni kvality vajicka, sliznice..tak snad ze tento cyklus postesti..uz, aby byla ovulka tady! ![]()
A treba jen na vikend by to neslo? jinak ja bych se do bytu uz nevratila