Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lolitka20 Já právě netuším, nemám s CB zkušenosti. Tak se objednej k doktorce, ona ti vezme krev, pokud nic neuvidí ![]()
@lolitka20 Taky si myslim, že jestli na CB něco bylo tak by to bylo pak na všech
@Miska02 Ahojky,taky mi nebylo na zacatku dobre v aute. Takze by to mohlo byt
a vy se o mimino snažíte? Protoze si psala o antikoncepci a c druhem příspěvku, ze se snažíte dlouho tak sem z toho zmatená. Pokud ti přítel doveze test s vysokou citlivosti zkusila bych ho hned, ty uz se daji delat kdykoliv behem dne. Držím pěsti ![]()
@Jitusee Ono to bylo takový, že to nešlo, tak jsme si řekli, že na to kašlem a začla jsem brát ty čípky o kterých jsem četla, že jsou super, ale že i přes to některý ženský otěhotněli víš. Dostavujem baráček, tak když už to nešlo tak jsme s tim tedy chtěli počkat, než to doděláme. Mám teprve 3 dny zpoždění tak nevím nevím jestli si ho mam udělat ještě teď večer ![]()
Holky ja dnes sla pro vysledky krve a zjistili me nizkej progresteron, normal zacina od 10ng/mL a ja mam jen 4.7 ng/mL.
Mate s tim nekdo zkusenost? Je to docasnej stav, ktery se da lecit? Dik za kazdou radu.
@Jitusee Tak jsem ho zkusila a malinkej dušík tam je. Je teda sotva vidět, tak uvidíme jestli bude sílit ![]()
Tak ja se asi mimiska nedockam.bt klesla na testu nic takze ji muzu ocekavat
@oliviasmith ahojky.jestli to rikam dobre, tak nizky progesteron znamena nedostatecnou funkci zluteho teliska. progesteron je hormon produkovany po ovulaci. nasazuje se na to duphaston nebo utrogestan.vic by ti mel rict doktor. zalezi v jake fazi ho nasadi.ja ho brala na prodlouzeni lutealni faze od druheho dne po ovulaci po dobu 14 dnu