Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky stalo se vam nekterym ze se vam ukazala slaba druha carka az po uplynuti 5 minut a byli jste tehotne? Me se to dnes stalo test z rana slaba carka a dalsi negativni
Tak nevim
@markyska82 dekuji moc, ja jdu k doktorovi v pondeli tak se ho zeptam. ![]()
Zdravím, chtěla jsem se zeptat kam se chodí na spermiogram? Je tam potřeba doporučení od doktorky? Platí se to a kolik?
Určitě s doporučením,.Napíše ho gynekolog.Na spermiogram se chodí většinou do center asist. reprodukce. Běžné laborky to nedělají
@Jajinka33 Po 5 minutách se to odečítat nemá. Zkus to z ranní moči později ještě
Do těch 5 minutek aby to vyšlo. Co máš za testy? Mně s stalo u mamma testů, že byly dušíky, ale byly pravé. U testů dr Maxe ale byl dušík siilněji vidět, tak si zkus koupit ty ![]()
@Jajinka33 A ten další byl taky z ranní moči? Je možný, že ten z ranní udělal slabučkou, protože tam hormonu bylo aspoň tolik, aby byla slabá, a z té další už poloviční dávka, tak neukázal nic. ![]()
@markyska82 Nevíš kam se chodí když v tom městě není center asist. reprodukce?
@skubaneq ja prave nevim co to bylo za znacku
Ale rano si udelam dalsi od dr maxe
@markyska82 @lolitka20 Na stránkách nemocnice agel (Prostějov) jsem našla ve vyhledávání DERMATOVENEROLOGICKÉ ODDĚLENÍ - andrologická poradna (vyšetřování spermiogramů) a tohle všechno jsem našla pod kožním oddělení a v ceníku služeb mají psané Nativní spermiogram - na žádost pacienta 350,– Kompletní spermiogram - na žádost pacienta 600,– tak teda nevím podle tohoto asi to tam teda dělají nebo ne.
Anonymní to asi jo, si rekni na gynde o zadanku a mas to zdarma
@Jajinka33 No tak to je jasné, že v 10 se ti nic neukáže, když v 7 byla pidi čárečka. Zkus dr Maxe z ranní močí a za dva dny další
Držím palečky. Kolikátý jsi DPO?