Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
12.4.16 09:30

No úplně 100% ne. Mám ten cyklus takový poházený. :nevim: Ale už právě včera jsem opravdu začala cítit záda, bedra a to celkem dost. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
14.4.16 18:11

Ahoj holky :-) 2.3. jsem dostala normální ms, dělala jsem si test a byl tam slaboučký duch, další ms jsem dostala 4.4. která byla taková spíš do hněda. Trvala po, út, st, čt nic a pátek tmavě hnědý výtok bez bolesti břicha. Ted mám pořád nafouklé břicho a občas jsem strašně nervozní a taková roztěkaná a přitom nevím z čeho a test je negativní. V úterý jdu k doktorovi, co si o tom myslíte? Stalo se vám to? Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.16 14:17

Dobrý den
snad někdo poradi
Poslední dobou me zlobila HA i kdyz jsem ha správně brala tak jsem to vždy dostávala o něco dříve..třeba poslední 3-4 prášky v platicku. ted jsem vysadila 10.4. ale MS už jsem dostala 7.7 a pokračovala do 14teho a pak už jsem prášky nenasadila nevím jak ted přibližně pocitat cyklus jestli od začátku MS i prez Ha? miminko by jsme si přáli tak by mne to zajímalo..ale zas to nechci jako nucenku takže žádné ovu testy. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.4.16 14:50

@kr.marue asi bych to počítala od 1.dne menstruace :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.16 15:01

@Jitusee díky tak ještě uvidim jak budu mít dlouhý cyklus. ještě jednou dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
20.4.16 15:56

@kr.marue možná po tom co si je dostala uz si nemela ani dobirat platicko, tezko rict. Preji at se brzo zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
20.4.16 17:41

@Jitusee me říkal MUDr, ze musím vždycky dobrat platicko nikdy je nemám přestat brát driv..protože už se mi to párkrát stalo tak jsem se na to ptala.tak tam zkusim v pondělí zajít a zeptat se ho jak si to mám ted spočítat. protože mi přijde ze už jsem ovu mela..ale vůbec mi to nevychází..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.16 11:35

Otěhotnění

Ahojky Maminky, psala jsem sem už jednou, ale nevím si rady přidu si taková beznadějná. Tuhle neděli to bude měsíc co se s přítelem snažíme o miminko, a když si udělam test, tak pořád mi to píše jednu čárku :(. Byla sem před tydnem a pul u Pana doktora a ten mi řek že teď mám 4 dny nejvíc ovulační tak ať na to s přítelem hupsnem. Jen že mě přide že se nám pořád nedaří :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
24.4.16 09:40

Ahoj holky, mohu se k vám přidat? My se snažíme prvních 14 dní, včera přišla ms, myslela jsem, že by to mohlo vyjít hned :oops: no takové štěstí jsme neměli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
24.4.16 11:06

@Misacek774 nejsi jedina co se snazi a mesic je opravdu kratka doba si vem ze mas jen jednu ovu v mesici a jak je sance ze se zrovna trefis? hodne mala, musis vydrzet holka jako my vsechny a mesic neni dlouha doba, @Malcmi Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
24.4.16 12:11

@lolitka20 ahoj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
24.4.16 14:29

@Misacek774 měsíc je vážně krátká doba..z toho bych se nehroutila.my ted první měsíc začínáme se snazenim a aninedoufam, ze by to hned na poprvé vyšlo. i když se snažite „uz“ měsíc nemusíte zrovna trefit plodné dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
24.4.16 17:02

@Misacek774 ahoj, my se taky teď snažili nějak jeden měsíc, resp. 14 dnů, jsem si naivně myslela, že se to podaří hned a ono ne, včera jsem to dostala :roll: a vzhledem k tomu, jak to tady všechno pročítám, tak jeden měsíc snažení je nic, takže se nelekej. Příště nám to vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
24.4.16 17:07

Ahoj ženy, tak jsem po potratu a snažím se z toho nějak dostat.Jdu 6.5. na IVF, kde by mě měli už vyštřit, co se děje, jsem po 2. potratu. Chodíte někdo na IVF? Máte zkušenost s nějakými testy? :think: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
24.4.16 18:18

@skubaneq ahoj, ráda bych poradila, ale nemám zkušenost ani s jedním. A oni zatím neví příčinu teda těch potratů? Přeji ti, aby ti to už vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí