Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No úplně 100% ne. Mám ten cyklus takový poházený.
Ale už právě včera jsem opravdu začala cítit záda, bedra a to celkem dost. ![]()
Ahoj holky
2.3. jsem dostala normální ms, dělala jsem si test a byl tam slaboučký duch, další ms jsem dostala 4.4. která byla taková spíš do hněda. Trvala po, út, st, čt nic a pátek tmavě hnědý výtok bez bolesti břicha. Ted mám pořád nafouklé břicho a občas jsem strašně nervozní a taková roztěkaná a přitom nevím z čeho a test je negativní. V úterý jdu k doktorovi, co si o tom myslíte? Stalo se vám to? Děkuju za rady
Dobrý den
snad někdo poradi
Poslední dobou me zlobila HA i kdyz jsem ha správně brala tak jsem to vždy dostávala o něco dříve..třeba poslední 3-4 prášky v platicku. ted jsem vysadila 10.4. ale MS už jsem dostala 7.7 a pokračovala do 14teho a pak už jsem prášky nenasadila nevím jak ted přibližně pocitat cyklus jestli od začátku MS i prez Ha? miminko by jsme si přáli tak by mne to zajímalo..ale zas to nechci jako nucenku takže žádné ovu testy. dekuji
@Jitusee díky tak ještě uvidim jak budu mít dlouhý cyklus. ještě jednou dekuju
@kr.marue možná po tom co si je dostala uz si nemela ani dobirat platicko, tezko rict. Preji at se brzo zadari ![]()
@Jitusee me říkal MUDr, ze musím vždycky dobrat platicko nikdy je nemám přestat brát driv..protože už se mi to párkrát stalo tak jsem se na to ptala.tak tam zkusim v pondělí zajít a zeptat se ho jak si to mám ted spočítat. protože mi přijde ze už jsem ovu mela..ale vůbec mi to nevychází..
Ahojky Maminky, psala jsem sem už jednou, ale nevím si rady přidu si taková beznadějná. Tuhle neděli to bude měsíc co se s přítelem snažíme o miminko, a když si udělam test, tak pořád mi to píše jednu čárku
. Byla sem před tydnem a pul u Pana doktora a ten mi řek že teď mám 4 dny nejvíc ovulační tak ať na to s přítelem hupsnem. Jen že mě přide že se nám pořád nedaří ![]()
Ahoj holky, mohu se k vám přidat? My se snažíme prvních 14 dní, včera přišla ms, myslela jsem, že by to mohlo vyjít hned
no takové štěstí jsme neměli ![]()
@Misacek774 nejsi jedina co se snazi a mesic je opravdu kratka doba si vem ze mas jen jednu ovu v mesici a jak je sance ze se zrovna trefis? hodne mala, musis vydrzet holka jako my vsechny a mesic neni dlouha doba, @Malcmi Ahojky
@Misacek774 měsíc je vážně krátká doba..z toho bych se nehroutila.my ted první měsíc začínáme se snazenim a aninedoufam, ze by to hned na poprvé vyšlo. i když se snažite „uz“ měsíc nemusíte zrovna trefit plodné dny.
@Misacek774 ahoj, my se taky teď snažili nějak jeden měsíc, resp. 14 dnů, jsem si naivně myslela, že se to podaří hned a ono ne, včera jsem to dostala
a vzhledem k tomu, jak to tady všechno pročítám, tak jeden měsíc snažení je nic, takže se nelekej. Příště nám to vyjde ![]()
Ahoj ženy, tak jsem po potratu a snažím se z toho nějak dostat.Jdu 6.5. na IVF, kde by mě měli už vyštřit, co se děje, jsem po 2. potratu. Chodíte někdo na IVF? Máte zkušenost s nějakými testy?
![]()
@skubaneq ahoj, ráda bych poradila, ale nemám zkušenost ani s jedním. A oni zatím neví příčinu teda těch potratů? Přeji ti, aby ti to už vyšlo.