Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
24.4.16 20:59

@Malcmi ZAtím neví vůbec nic. V listopadu jsem musela na operaci a odstranění vejcovodu s rohem dělohy kvůli mimoděložnímu těhotenství.. A teď v dubnu jsem otěhotněla znova, ale potratila jsem na konci 7 tt.. Tak půjdu na ivf, kde mi všechny orgány vyšetří a snad konečně na něco přijdou. :,( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.4.16 08:30

Ahoj holky tak jsem tu zase po delší době, hlásím se po krásném snažícím se víkendu. V pátek jsem měla pozitivní ovu test, a od čtvrtka jsme se poctivě snažili. Teď mě čeká zas to nejhorší období čekání, zda přijde MS nebo ne :-( Kéž by tentokrát nepřišla. Taky to období tak prožíváte? Já už jsem fakt magor, pořád si představuji, jak to vyjde a tak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
25.4.16 08:35

@skubaneq aha, tak snad něco objeví, aby se to už vyřešilo a bylo rychle mimi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
25.4.16 08:39

@icik ahoj :kytka: my se teď teda snažili jen 14 dní a potom přišla ms (ani nevím kdy mám ovu, vúbec to zatím radši neřeším) :) ale už teď mám stejné pocity jako ty, že se těším, až ms skončí a budeme se poctivě tulit :hug: takže to budu mít stejné jako ty ;) tak přeji, aby jsi za chvíli našla // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.4.16 10:00

@ Malcmi - jé moc děkuji, tak to máš fajn, že to neřešíš, já ovulku začla řešit hned jak jsme se rozhodli, protože si říkám, že je pak větší šance, jsem strašná, když se pro něco nadchnu tak to chci mít nejlíp hned :D ale jedeme teprve třetí měsíc, takže si to snažení zatím užívám a spíš se každý měsíc těším, že to třeba vyjde. Horší to bude, když se delší dobu nebude dařit, to se nechci vidět :D Tak si užívej tulení a také přeji brzo // ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
26.4.16 10:37

Ahoj holky, tip pro Vas, co se snazite- nedavno jsem docetla knihu Ing. Janci- Zdrave dite a alternativni medicina. Ma tam taky kapitolu Pece o jeste nenarozene dite- a predchazi tomu rady, co delat a jake vitaminy pro otehotneni. Pise tam o vetsim prisunu medi, vitaminu E atd. Je to mensi kniha a jsou to 3 stranky textu. Myslim, ze tento pan ma opravdu jasno a ziram, na co vse prisel behem svych vyzkumu, takze kdybych se snazila o mimi, tak bych jeho rady zkusila. Ja tu kapitolu nestudovala do detailu, ale urcite nejake prinosne info tam celkove bude. Pa a at Vam to vyjde. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1446
28.4.16 11:24

Ahoj holky tak já se přidáván do tématu. kdo se tady snaží o první a kdo o druhé mimco? my už jedno dítko máme a ted by bylo na čase to druhé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
28.4.16 11:42

@kr.marue ja o druhe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
28.4.16 11:46

@lolitka20 já teprve vysadila prášky před MS. po MS me asi 10 dni bolelo břicho takže jsem ani ovu nepoznala jestli vůbec byla..ted jsem zvědavá o kolik se mi prodlouží cyklus a doufám, ze tak do 3-4 měsíců se Zadari
Vy se snažíte jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
28.4.16 12:05

@kr.marue ja uz to ani nepocitam asi tak 5mes ale to jen odhadem, tak zkus priste ovu testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
28.4.16 20:16

@lolitka20 my to nechcem jako nucenku, ze dneska musíme mám ovulaci..bud to do tech 4 měsíců vyjde a bude mi to navazovat na tuhle mateřskou a když nic tak zas nasadim prášky a nastoupim do prace po mateřské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.4.16 20:26

dotaz

Ahoj holky… vcera mi byl nameren folikul 24 mm a dr rekl ze zitra (cili dnes) bude ovulka… dnes rano jsme meli sex a vse ok… asi hodku po sexu me zacal bolet podbrisek respektive nad stydkou kosti.. musela jsem si sednout do drepu jaka to byla chvilkova krec.. no a pak to ustoupilo a mam bolesti takove ty jako pred ms.. je to otravne.. jsem nafoukla… myslite ze to muze byt ta ovulace? nebo proc mam bolesti jako pred ms? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
29.4.16 08:47

@good-rebelka ano to může byt ovulace. bolest podbřišku, vajecniku, nafoknuti přesně jako na ms :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
29.4.16 10:48

@kr.marue hm tak to mi mame prave tu nucenku jak pises, myslela jsem ze to pujde drive ale zatim nic no, @good-rebelka to bude asi ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
29.4.16 12:36

Ahoj holky, nabízím kapky Gynex 30 ml za dobrou cenu, neotevřené balení, trvanlivost do října 2017.
Můžu poslat poštou, ale i předat osobně v Praze či Kladně.
V případě zájmu prosím pište…klidně i zprávy :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital