Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10206
3.5.16 20:00

@Simík1110 přesně tak, nikdy sem nevidela na maxikoj růžového ducha aniž by to bylo těhotenství. Začínala sem s velmi podobným :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.16 20:10

@Jitusee to se krasne cte, doufam ze to klapne, mam totiz odjakziva problemy se spinenim pred ms a ted jsem spinila 9dpo a tak ob den do dnes, sice jen malinkato ale mam strach. Zitra k dr, pry mi kdyztak da nejake prasky tak.jsem zvedava, snad to nebude misto mimiska nejaka cysta :think: alr chci myslet pozitivne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.5.16 20:10

@Ifunkaa Napsala jsem ti zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.16 20:11

Pisu na mobilu, tak se omlovam za ty preklepy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.5.16 13:04

@Simík1110 No já jsem dnes 11 DPO a dnes sem testovala a zase jen mini pidi dušíček(možná spíš jen vymodlenej)..už mě to nadšení zase nějak přechází :(. Zkusím zase za dva dny, když minule začal trošku sílit teprve DPO..už mi z toho začíná hrabat :D měla jsem to čistě teoreticky dostat už v pondělí, ale po tom potratu to asi moc přesné nebude. Opět jen čekání, už mi z toho hrabe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.5.16 18:24

@Ifunkaa Neboooj, vse bude dobry, uvidis :hug: ja jsem dnes byla u dr kvuli spineni, zvysil mi davku duphastonu na 3 tabketky denne, vzal mi krev a rikal ze to vypada nadejne, dusik se mi pomalu meni v peknou carku, jen mam taky strach, delam u koni a denne se dost nadru a hodne toho na nich najezdim a nevim jak to mam v praci sefovi rict :nevim: dr. rikal ze mam idealne lezet.. si taky zajdi na krev, tam mas jistotu, at nehonis duchy a netrapis se s tim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
4.5.16 18:40

@Simík1110 tak jízda na koni v těhotenství opravdu neni rozumná :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.5.16 18:47

@Jitusee no prave.. uz jsem sefovi napsala ze si beru dva dny dovcu, zacala jsem totiz docela krvacet :,( ale doufam ze je to po tom dnesnim vysetreni. Dr. me moc nesetril a docela to i bolelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10206
4.5.16 18:51

@Simík1110 vis,na zacatku je to vsechno a nebo nic. Tak miminku Ver :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.5.16 20:21

@Simík1110 můj gynekolog ordinuje jen úterky, takže do té doby budu beztak netrpělivě testit jak šílěná :lol: :zed: a v úterý si tak i tak zajdu. Bud na krev, kdyby dušíky byly nebo na vyvolávačku. Zítra zkusím znovu, tak snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 20:47

Hezky večer maminky a snazilky. :-) chtěla bych se poradit. 2 roky na zpět jsem prodělala zánět spodku. Od té doby neberu žádné HA. Teď po dvou letech se snažíme s partnerem o miminko. MS byla poslední 18.4.2016. Od 26.4. Do 2.5. Jsme se milovali 2.5. Vyšel pozitivni ovu test. Bylo to na vecir v úterý nic a dneska jsme to potvrdili. Beru Fem+. Velice by me zajímalo, jestli ten zánět před 2 lety něco nepokazil. :-(… Jinak MS mám přesně po 30 dnech jak z knížky anatomie. A při ovu bolesti jako blázen. Včera jsem byla nafoukla jak ve 3. Měsíci. Ma tu nějaká žena s tím zánětem též zkušenost? Jinak asi šance je veliká ze ano? Děkuji za odpovědi. A dalším snazilkam hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
6.5.16 17:48

Ahoj holky tak já už mám druhy den opožděnou MS…ale tim, ze teprve od začátku dubna neberu prášky tak se mi nejspíš natáhl cyklus z 28 na? taky se vám prodloužil po vysazeni ha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
6.5.16 18:53

@kr.marue Mně se prodloužil na 32 dní :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.5.16 07:33

Ja to po vysazeni antika prvni mesic nedostala vubec, museka jsem jit na injekci, druhy mesic uz normalne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
7.5.16 12:50

Tak já před prvním tehu když jsem vysadila(7let ha) tak jsem to mela porad 28.nikdy nevynechala.ted jsem vysadila po roce (stejna ha)adnes už to mám 30 DC.aale myslím, ze přijde včera jsem mela migrenu.to mivam před MS.ale jinak me zatím ani nepoboliva břicho..tak snad se to brzy ustálí a mužem se začít snažit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí