Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jany-S ty jo, já už se lekla
ono v těch tabulkach hodnot co jsou na internetu se nedá moc vyznat, takže jsem si myslela, že jsem to blbě pochopila. Mě se // ukázaly až 20 DPO
@mrkvikva a to jsi měla posunutou ovulku, nebo jsi testovala až toho 20DPO?
@Jany-S neměla, ovulka proběhla normálně, ale potřebovala jsem posunout MS kvůli dovolené, měla jsem začít brát prášky na oddálení MS, tak jsem testovala v den očekávané menstruace, abych je nenasazovala kdybych byla těhotná (nesmí se brát v těhotenství) test byl negativní tak jsem nasadila prášky, jela na dovolenou, po návratu jsem prášky vysadila a čekala na MS, která měla dojít do dvou dnů, když po třech nedošla a začaly mě bolet prsa a pálit žáha tak jsem testla znovu a byly //silny čárky
tak jsem letěla do lékarny pro clearblue a na clear blue bylo 2-3
takže to vlastně nebyl klasický průběh testování, jakým jsem na těhu přišla
@mrkvikva aha, no ale i tak to bylo milé překvapení ne??
moc ti držím palce, ať je vše v pořádku..a kontrola byla OK?
se ještě neukázalo?
@Jany-S na první kontrolu jdu v úterý, už se nemůžu dočkat
překvapení to bylo velky, zpočátku spíš šok, nečekala jsem to, a taky strach protože jsem brala ty léky na oddálení MS co se nesmí brát v těhu. Uvidím co na to doktor, ale snad to bude ok, na srdíčko je ještě asi brzo, myslím, že to bude až na další kontrole ![]()
@mrkvikva tak podle stáří plodu už
může být vidět, ale někomu se srdíčko ukáže až v 6tt - 7tt, tak uvidíš, co doktor řekne…budu držet palce ![]()
@Jany-S už se nemůžu dočkat, já doufám, že bude vidět aspon něco a že mi třeba dá i fotečku ![]()
@Jany-S my jsme spolu uz pres 6 let.. Ale co kazdemu vyhovuje, jak rikas, take nas to treba opusti ![]()
@Anonym 11434 ja mela stejneho ducha na tomto testu v nedeli a pak prisla mrcha, byl to falesnak, jsou to strasne smejdi
ale tvuj vypada moc hezky, drzim palce, at neni falesnak a vajicko se hezky zavrta
mas nejake priznaky? Ja nemela vubec zadne, byla jsemsi jista, ze nic, jen mrcha meskala, tak jsemze sportu otestovala a jak rikas, ukazal se mi falesnak uplne poprve, predtim nikdy ![]()
Ahojky holky, tak já stále menstruaci nikde. Dnes je to 46 DC. Poradíte, kdy si mám dojít pro vyvolávačku?
@Anonym 11434 duch je krásně vidět, snad se ti do povedlo =) Držím palce. Bohužel mé kamarádce se to stalo také, hned druhý den to ale dostala. Snad to není tvůj případ. Ona mimi nechtěla.
@mrkvikva moc gratuluji ke //
Mohu se zeptat, jak dlouho jste se snazili?