Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
24.8.16 21:28

@Terka24 tak pak dej vědět..budeme čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:31

@Jany-S ty jo, já už se lekla :mrgreen: ono v těch tabulkach hodnot co jsou na internetu se nedá moc vyznat, takže jsem si myslela, že jsem to blbě pochopila. Mě se // ukázaly až 20 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:32

@chillli děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:35

@mrkvikva a to jsi měla posunutou ovulku, nebo jsi testovala až toho 20DPO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:42

@Jany-S neměla, ovulka proběhla normálně, ale potřebovala jsem posunout MS kvůli dovolené, měla jsem začít brát prášky na oddálení MS, tak jsem testovala v den očekávané menstruace, abych je nenasazovala kdybych byla těhotná (nesmí se brát v těhotenství) test byl negativní tak jsem nasadila prášky, jela na dovolenou, po návratu jsem prášky vysadila a čekala na MS, která měla dojít do dvou dnů, když po třech nedošla a začaly mě bolet prsa a pálit žáha tak jsem testla znovu a byly //silny čárky :D tak jsem letěla do lékarny pro clearblue a na clear blue bylo 2-3 :D takže to vlastně nebyl klasický průběh testování, jakým jsem na těhu přišla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:45

@mrkvikva aha, no ale i tak to bylo milé překvapení ne?? :palec: moc ti držím palce, ať je vše v pořádku..a kontrola byla OK? :srdce: se ještě neukázalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:47

@Jany-S na první kontrolu jdu v úterý, už se nemůžu dočkat :andel: překvapení to bylo velky, zpočátku spíš šok, nečekala jsem to, a taky strach protože jsem brala ty léky na oddálení MS co se nesmí brát v těhu. Uvidím co na to doktor, ale snad to bude ok, na srdíčko je ještě asi brzo, myslím, že to bude až na další kontrole :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.8.16 05:46

@mrkvikva tak podle stáří plodu už :srdce: může být vidět, ale někomu se srdíčko ukáže až v 6tt - 7tt, tak uvidíš, co doktor řekne…budu držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
25.8.16 08:15

@Jany-S už se nemůžu dočkat, já doufám, že bude vidět aspon něco a že mi třeba dá i fotečku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.8.16 08:20

@Jany-S my jsme spolu uz pres 6 let.. Ale co kazdemu vyhovuje, jak rikas, take nas to treba opusti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.8.16 08:29

@Anonym 11434 ja mela stejneho ducha na tomto testu v nedeli a pak prisla mrcha, byl to falesnak, jsou to strasne smejdi :zed: ale tvuj vypada moc hezky, drzim palce, at neni falesnak a vajicko se hezky zavrta :palec: mas nejake priznaky? Ja nemela vubec zadne, byla jsemsi jista, ze nic, jen mrcha meskala, tak jsemze sportu otestovala a jak rikas, ukazal se mi falesnak uplne poprve, predtim nikdy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.8.16 08:39

Ahojky holky, tak já stále menstruaci nikde. Dnes je to 46 DC. Poradíte, kdy si mám dojít pro vyvolávačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
25.8.16 08:43

@Anonym 11434 duch je krásně vidět, snad se ti do povedlo =) Držím palce. Bohužel mé kamarádce se to stalo také, hned druhý den to ale dostala. Snad to není tvůj případ. Ona mimi nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
25.8.16 08:47

@Mia1990 asi bych neváhala, a šla k doktoru rovnou hned :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
25.8.16 08:48

@mrkvikva moc gratuluji ke // :potlesk: Mohu se zeptat, jak dlouho jste se snazili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí