Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chillli digi jsem vubec nedelala a delat nebudu. Dnes jdu k doktorovi tak snad uz bude neco videt
@chillli píše:
@JuliF tak 4 testy to není moc dát za to stovku. A ostatní co tu mají každý den silnější čárky + digi testy?
To se mi zdá už moc. Někdy si připadám jak ve skupině „těhotenských testů“ a ne snažilek
Chápu Vaši radost, ale berte holky, prosím ohledy i na nás, které takové štěstí bohužel nemáme
![]()
@Tornado l píše:
Nic bili jak snich..
To je škoda
Tak bych si uz brnkla na gyndu a objednala se ![]()
@JuliF to jsem nemyslela přímo tebe
tak pak dej vědět, co u doktora
@Tornado l no to už bych fakt se objednala k doktorovi…
@Kajule21 Holky to nedělají schválně, že by nás tím provokovaly. Mají prostě radost no
ikdyž osobně bych taky každý den netestovala ![]()
Je mi hrozne spatne. Jsem nervozni. Jak kdyz na tu gyndu jdu poprve ![]()
@Tornado l tak zkus koupit ten clearblue - nemusíš hned digitální, ale od nich, ty jsou fakt hodně přesný
@JuliF No hele to jsem taky, na gyndu sice nejdu, ale mám nějak kolísavý tlak, navíc můj praktik je po vážné nehodě, takže jsem taky z toho na palici :-/
Tak hlasim jsme po kontrole. Videt nic nebylo.. Jen vacek za 14 dni na dalsi kontrolu. Bolest bricha normalni a termin porodu 11.5 ![]()
@JuliF a v kolikatym tydnu mas být? Ja chci jit na ultrazvuk v pátek
@JuliF ja prave chci jit na ultrazvuk abych mela fotecku nikomu jsme to nerekli a moje mama mela narozeniny tak to chci.jako překvapení
@JuliF jinak ja jsem v patym a zitra bych mela zacinat šestý u druhe dcery uz jsem byla v patym a krasne mi to potvrdil