Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11596
14.9.16 18:23

@Kiki24042014 Jj, já vím, mám 3 měsíce na vysledování ovulky.. ;) Ale stejně je mi to jedno, protože naplánovat jeho příjezdy moc nejde… dřív jak po 6 týdnech nepřijede a o moc později to zase nechci já, aby jezdil… ale i to se někdy stane. Takže my to moc hrotit nemůžeme… ;) Tak si aspoň užívám to trénování.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
14.9.16 18:31

@Kajule21 tak otěhotnět snad můžeš jen v době ovulace (samozřejmě tím myslím soulož cca2-3dny před ovu a tak den po ovu), jinak prostě není schopné vajíčko… takže na to je prostě max 5 dní v měsíci? A to je max… Takže kdykoliv během cyklu otěhotnět nemůžeš, není ovu, není možný otěhotnět… Do 24 hodin od ovulace je schopný vajíčko oplození a pak už prostě nic, takže před ovu tam ty mršky spermíci můžou nějakou dobu přežít, ale po ovulaci už moc času nemají… Musí se to prostě vychytat v ten správný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
14.9.16 18:37

@tejinka 200 doufám :) ale neupinam se:) ale už jsem si ověřila ze mam ovu a to mě dost uklidnilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.9.16 18:51

@Snilek88 a to jsi měřila BT nebo testem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
14.9.16 18:55

@tejinka 200 měřila jsem BT:) u mě bych testy musela zkoušet fakt dlouho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.9.16 19:43

Fotecka je doma :)

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla a tak bych vám rada sdělila jak vše pokračuje. Těhotná jsem 10tt malé má 23mm. Dneska jsem raději zašla k pani doktorce jelikož jsem mela časté bolesti v levém podbrisku ale uklidnila me ze je to normální a ze je možné ze je to ze stresu ktery mam v práci. Delam na urologicke ambulanci. Jelikož do konce prázdnin jsme měli omezeny provoz tak to docela šlo ale teď už moc ne. Kdyz jsem to nahlasila své vedouci tak moc stastna nebyla a v poslední době mi dělala naschvály. Pani doktorka usoudila ze bude nejlepší když půjdu na nemocenskou. Tak jsem ji poslechla ;) odpocivam doma. Nevolnosti sice polevily zato bolesti nohou se navýšily. A jak vy holky kdo z vás už slaví? Jinak všem ostatním držím palecky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11596
14.9.16 19:55

@Janiicka33 blahopřeji, fotečka je krásná, tak užívej klidu a ať miminko moc nezlobí a ty máš pohodové těhotenství! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
14.9.16 20:08
@butterfly88 píše:
@Kajule21 tak otěhotnět snad můžeš jen v době ovulace (samozřejmě tím myslím soulož cca2-3dny před ovu a tak den po ovu), jinak prostě není schopné vajíčko… takže na to je prostě max 5 dní v měsíci? A to je max… Takže kdykoliv během cyklu otěhotnět nemůžeš, není ovu, není možný otěhotnět… Do 24 hodin od ovulace je schopný vajíčko oplození a pak už prostě nic, takže před ovu tam ty mršky spermíci můžou nějakou dobu přežít, ale po ovulaci už moc času nemají… Musí se to prostě vychytat v ten správný čas.

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
14.9.16 20:58
@butterfly88 píše:
@Janiicka33 blahopřeji, fotečka je krásná, tak užívej klidu a ať miminko moc nezlobí a ty máš pohodové těhotenství! :)

@butterfly88
Dekuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.9.16 21:59

@tejinka 200 syn má 19měsíců bio a 17 korigo ;) je to lumpik. No já už se nestresuju, ale k dr jsem se objednala, byli jsme tak domluveni, pokud se mi do konce prázdnin nezadari, tak, že to budeme nějak řešit. Já si totiž musela kvůli hypotéky dát dost krátký rodičák a končí mi příští rok v červenci, takže času už moc není :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
14.9.16 22:01

@Janiicka33 taková krásná fazolka :srdce: zrovna včera jsme se s manželem dívali na utz od syna. Hlavně ty 4D snímky jsou krásné, jak už jde to mimi krásně vidět a dokonce si je fakt hodně podobné potom v reálu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 22:35
@Snilek88 píše:
Je pravda, že to byla spíš řečnická otázka:-) bohužel je mi jasné, že mi nikdo neporadí:-) Ale je to zoufalé:-D je fakt, že teď kolem svatby se mi to docela vytěsnit podařilo, ale bohužel svatba není každý měsíc, že:-D No snad to nějak dopadne:-) Zatím ještě docela zvládám, protože to není zase tak dlouhá doba co se snažíme, ale moc si to neumím představit ještě za pár dalších měsíců:-/

Bohužel s tím nic neuděláš a nijak to neurychlíš :nevim: Musíme jen věřit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 22:36
@tejinka 200 píše:
@Kajule21 děkuji to je vlastně pravda taky si řeknu do Vánoc aspoň to bude krásný dáreček:-)

Super přístup a uvidíš, ze ti to pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 22:37
@Snilek88 píše:
Nevím, rozhodně jsem to nemyslela, tak že mám pravdu, ale vím, že nedávno jsem to řešila s vrchní sestrou na gyn-por. To že to je těsně před MS, tomu věřím, ale otázka je jestli neměli i ovulaci kolem MS, což je možné, nebo možná mají tak kvalitní cervikální hlen a spermie, že to zvládly:-) Ale jak říkám, jen jsem psala svůj názor a určitě netvrdím, že správný::-)

I to je jedna z možností :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.9.16 22:40
@butterfly88 píše:
@Kajule21 tak otěhotnět snad můžeš jen v době ovulace (samozřejmě tím myslím soulož cca2-3dny před ovu a tak den po ovu), jinak prostě není schopné vajíčko… takže na to je prostě max 5 dní v měsíci? A to je max… Takže kdykoliv během cyklu otěhotnět nemůžeš, není ovu, není možný otěhotnět… Do 24 hodin od ovulace je schopný vajíčko oplození a pak už prostě nic, takže před ovu tam ty mršky spermíci můžou nějakou dobu přežít, ale po ovulaci už moc času nemají… Musí se to prostě vychytat v ten správný čas.

Jedině snad fakt s tou dřívější nebo pozdější ovulkou…To je možné no :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí