Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
15.9.16 20:59
@ClauAlex píše:
@Kajule21 jeee prosim poslala by jsi mi odkaz na vase stranky??

Jasně, máš to v soukromé zprávě, aby mně zase neblokli za reklamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
15.9.16 21:08

@Kajule21 dekuji moc rada kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.9.16 21:12

@chillli
Jojo už se tesim ;) ale dává mi pěkně zabrat ;) už aby bylo po prvním trimestru ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
15.9.16 21:18

@Kajule21
Mam naplanovany odbery krve 29.9. Tak bych už mohla dostat i prukazku. Neboj urcite se budeš taky radovat ;) Jinak už to vědí všichni z rodiny jsme jim koupili darecky budoucím babičkam a dedeckum jsme koupili hrnicky báječný dedousek a bajecna babička. Zabalili a predali a koukali na reakci :) jedni tomu nevěřili druzí děkovali za hrnek tak jsme jim museli pomoci ať si to prectou co tam mají napsáno ;) moc pěkný to bylo :) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
15.9.16 22:04
@Bublinka2305 píše:
Ahoj holky :mavam:,mohu se vetrit? snazime se od srpna o druhe miminko a zacina pracovat psychika i kdyz jsem se snazila na to nemyslet tak uz jak minule blbnu :zed: rada bych zde pokecala, poznala nove dusicky, chodivala jsem na emimino kdyz jsme se snazili o maleho a pak se to nejak utlo, tak bych rada poznala nove tvare a mela se kde vykecat, protoze moje kamaradka tady jedina co mam uz ji asi lezu krkem :mrgreen: o maleho jsme se snazili 7mesicu s podpurnyma praskama hlavne muj, dospadl spatne spermiogram a ted si myslim, by mel jit aby jsme vedeli co a jak a to nechce najednou, ze je to urcite ok :nevim: nemate zkusenost? kdyz predtim musel brat prasky, ma je pomale, tak co druhe? mel by jit znovu na vysetreni ne? dekuji za odpoved :)

od srpna? Je září, tak co to řešíš? Takhle to nepůjde.. chce to pohodu a klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
15.9.16 22:10

@Kajule21 ahoj,jo? myslis ze to pomaha? tak minimalne se tim aspon lehce odezene to upnute cekani kazdy mesic to je fakt…ja to ale resit prave nechci a stve me, ze psychika je mocna a ma to namyslene jinak no :zed: take me konci materska za chvili a chtela jsem navazat, dvouletaka me do skolky nikdo neveme zejo, takze i to me stresuje co bude pak, je toho vic no ja vim jak pises…maly se nam podaril kdyz jsme dojeli z dovolene, cinkli jsme se a tyden po tom to vypadalo na rozchod a ja zjistila, ze cekame :lol: ono tovzdy prijde necekane a kdyz clovek nejmene ceka, jen to vysvetli te moji kebuli :zed: :zed: me se uz i zdal sen, muj ma 28ted narozky a mam to dostat a ze jsme mu dala test pozitivni, proste pakos jsem :mrgreen: jojo je to chvilinka, jen me prave nervuje i to, ze nemel dobre spermie tehdy uz, musel brat prasky a ted…to neresi a ja se desim proste toho, ze se budeme snazit a vse zbytecne protoze nema prasky no :nevim: tak jsem aspon dnes koupila listovku sobe a mu vid E.dnes me konci plodne dny, bylo posledni tuleni a ted obdoni cekani…ufff ono ani ne snad porod ktery me trval 27hodin, ale kdyz to tak vemu to poceti je snad pro me jeste narocnejsi-psychicky zejo :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
15.9.16 22:11

@Kiki24042014 no,co by, nekomu to slo hned, proc ne me? :think: tehdy jsem brala dlouho HA tak to neslo mozna i proto delsi dobu, ale ted ji nemam uz skoro 3roky, tak proste…nevim no, ja necekala nic, jen doufala a mozek se naprogramoval sam proste :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
15.9.16 23:14

@Bublinka2305 no tak to jsme na tom podobně, syn 19měsíců. V červenci mi končí rodičák a chtěla jsem navázat a jaksi to asi nevyjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
16.9.16 04:10

@Bublinka2305 to je ale cesta do pekel, musíš na to přestat tolik myslet, ty co otěhotní hned, na to právě až tolik nemyslí. Já jsem otěhotněla s dcerou na první pokus - vedla jsem si graf, ale brala jsem to s nadsázkou, neupínala se k tomu a vyšlo to. Teď jsem těhotná ( snažili jsme se pořádně od srpna ) opět udělala jsem to jako posledně. Tohle máš šanci ovlivnit, né že ne. Hlava se dá dobře ovládat, stačí se to naučit. Takhle ti to nepůjde. Sorry za upřímnost, ale je to prostě pravda. Buď se zklidníš, budeš zkoušet, zapisovat se a budeš ok a dočkáš se a nebo ne, ale pak se nediv, že to nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.9.16 07:02
@ClauAlex píše:
@Kajule21 dekuji moc rada kouknu

Super :) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.9.16 07:06
@Janiicka33 píše:
@Kajule21
Mam naplanovany odbery krve 29.9. Tak bych už mohla dostat i prukazku. Neboj urcite se budeš taky radovat ;) Jinak už to vědí všichni z rodiny jsme jim koupili darecky budoucím babičkam a dedeckum jsme koupili hrnicky báječný dedousek a bajecna babička. Zabalili a predali a koukali na reakci :) jedni tomu nevěřili druzí děkovali za hrnek tak jsme jim museli pomoci ať si to prectou co tam mají napsáno ;) moc pěkný to bylo :) :lol: :lol:

No, to už by jsi mohla dostat :) :potlesk: Teda nápad to byl dost dobrý, originální :potlesk: Taky jsem přemýšlela, jak bysme to případně oznámili rodině nějak originálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
16.9.16 07:14
@Bublinka2305 píše:
@Kajule21 ahoj,jo? myslis ze to pomaha? tak minimalne se tim aspon lehce odezene to upnute cekani kazdy mesic to je fakt…ja to ale resit prave nechci a stve me, ze psychika je mocna a ma to namyslene jinak no :zed: take me konci materska za chvili a chtela jsem navazat, dvouletaka me do skolky nikdo neveme zejo, takze i to me stresuje co bude pak, je toho vic no ja vim jak pises…maly se nam podaril kdyz jsme dojeli z dovolene, cinkli jsme se a tyden po tom to vypadalo na rozchod a ja zjistila, ze cekame :lol: ono tovzdy prijde necekane a kdyz clovek nejmene ceka, jen to vysvetli te moji kebuli :zed: :zed: me se uz i zdal sen, muj ma 28ted narozky a mam to dostat a ze jsme mu dala test pozitivni, proste pakos jsem :mrgreen: jojo je to chvilinka, jen me prave nervuje i to, ze nemel dobre spermie tehdy uz, musel brat prasky a ted…to neresi a ja se desim proste toho, ze se budeme snazit a vse zbytecne protoze nema prasky no :nevim: tak jsem aspon dnes koupila listovku sobe a mu vid E.dnes me konci plodne dny, bylo posledni tuleni a ted obdoni cekani…ufff ono ani ne snad porod ktery me trval 27hodin, ale kdyz to tak vemu to poceti je snad pro me jeste narocnejsi-psychicky zejo :think: :lol:

To chápu, kór jak jsi psala, ze si myslí, ze je OK.Tak uvidíš, nehonila bych ho na spermio asi hned. Počkala bych třeba 3měsíce a pak to řešila a mezi tím ho pomalinku zpracovávala a snažila se ho dovést na tu myšlenku, ze vlastně zjistí, ze tam chce sám :) Já podpůrné prostředky nějak neřešila a brala jsem jen Gynex(celkově na všechno, ne jen na početí) a kamarádka začíná 4měsíc a dala mi zbytek listovky a nějakého čaje, po kterém si myslí, že do měsíce otěhotněla, tak po ní ještě zobu listovku a piju čaj :) Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 07:53

@chillli jeee to mas jen o mesic cca starsi, tez si mela na dva roky? ja prave to take dala tak, ze ak navazu a teda nevim nevim no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.9.16 07:58

@Kiki24042014 dekuju za nazor a uprimnosti si vazim, ne ze se urazim :palec: ja toto vse vim no jenze neumim to co pises ovladnout poradne tu hlavu no…ale tento mesic zatim celkem dobre vcera zacalo cekaci obdobi a ja prave navazala opet kontakt na netu ruzne s lidma kde se muzu vypsat a myslim, ze snad pomuze, merim BT zapisuju, zapisuju, ale spise jen tak jako abych neco delala ja z grafu nevyctu nic, merila jsem u maleho ten mesic, zrovna jsem otehotnela a ted merim, ale jsem to nejak prosvihla po ms a ne hned takze asi 6dni ted zpet mam zapsanych…problemem je, ze jsem asi jina nez ostatni :D teplotu mivam nizkou beze a kdyz uz jo vstoupne-to kdyz jsem byla tehu, tak jsem mela 36.9 coz je pro ostatni malo, kazde telo pracuje nejak ne kazde stejne a s cipkem to same…ale ze probiha ovu vim moc dobre a i kdy, od porodu mam strasne krece a proste to citim, sotva nekdy lozim :lol: jinak gratulka teda to je super :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2209
16.9.16 08:02

@Bublinka2305 Taky neumím tu hlavu úplně vypnout, ale člověk se musí snažit:-) o jiném fungování mi povídej:-) já tak závidím těm lidem, kteří to mají vše pravidelné a jasné:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí