Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tessa7 ze jo 🙈 🙈 😃 zkusim rano no, ted jsem zkusila, ze mi to nedalo 😬 😃
@Zizulka2008 slabě, ale vidím 😁 tak uvidíš, zkusíš zítra ráno a třeba bude silnější 😁
@Tessa7
To jsou teda kozy
a brigada z domova je fajn, kde jsi k ni přišla?
Jo ty vycházky jsou na prd, ale zvyknes si
za ten odpočinek doma to stojí
vidíme se hodne, každý den
má to do práce 50 minut
![]()
Pro holku Anetku a pro kluka nevíme
jestli to bude kluk tak to bude boj se jménem
![]()
@adruska27 píše:
@leslii hele, já zatím žádný jiný vyšetření nemám, no a jsem každý měsíc několikrát nemocná, tak kvůli tomu noooo 😅 😅 teď třeba beru antibiotika pro změnu 🥴
Jeje, tak to je hodně nemilé, tak držím palečky, ať jsi co nejdříve fit ![]()
@Karmen23 já už jsem na neschopence dva měsíce, takže mě to nějak netrápí 😁 horší to bude říct v prsci 🤣 přítel podniká tak mu pomáhám 😁 tak to bydlíte někde poblíž hranic? 😁
To je krásné jméno 😊 pro kluka taky určitě vyberete 😁 😁
Dobre rano holky, tak budu spis cekat ms 🤔 ted rano test temer snehobily, sotva viditelny duch na svetle🤷♀️ zacina me dost bolet i podbrisek, tak snad prijde brzy nebo to neni neco jineho 🙄 🤷♀️
@Tessa7
Tak to mas super 😊 😊 jj máme to do Německa 45 km
no moc se nám pro kluka vybírat nechce pořad doufáme ze to bude ta holka 😀 😀
@Zizulka2008
Je pravda, ze včera mi ta čárka přišla jako falesnak co holky už sdíleli ve skupině ![]()
Určitě se brzy zadari ![]()
@Karmen23 no carka tam je ale na 14dpo je sakra slaboucka, tak snad prijde ms brzy at zacne novy cyklus🤷♀️
@Karmen23 to jo, je to fajn, aspoň malý přivýdělek 😁 tak to máte dobrý ale takhle kousek k hranicím, já jsem z Pardubického kraje 😁 a třeba máš nějaké chutě nebo nějaké povědomí že by to mohla být holka? Mně se právě zhoršila pleť a furt bych zrala nějaký sladký věci 🤣 ale stane se že mám občas chuť i na slany 😁 já chci taky holku, tak snad se nám to oběma poštěstí 😁 😊
@Zizulka2008 tak uvidíš 🫤 třeba jsi testovala brzy a teprve se to rozjede, já taky myslela že mi přijde protože mě furt bolelo v podbřišku a ono prd, měla jsem to od tehu 🤣
@Tessa7
Tak to jsme od sebe daleko
no já jako nemám nějaké chutě
spis mám nechutenství
ale je to těhotenství úplně jiný než s malým
u malého jsem měla pořad chuť na kyselé … takže utopenci, tlacenka s octem a cibuli 🤣 🤣 🤣 😂 a je pravda ze malý má rad kyselé věci
ale teď nemám chuť na nic, je mi špatně
takže uvidíme jak to vyjde s tím pohlavím
bylo by super kdyby se nám to oboum povedlo
mas nebo pořídíš angelsound? ![]()
@Tessa7 pockam do vikendu, kdyz do nedele nedojde ms, tak udelam test a kdyz bude porad slabej duch, tak v pondeli zavolam dr…🤷♀️