Snažilky červen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1934
30.5.14 14:03

@sevilla
Přesně tak. :) Ale doufám, že už ji teď hodně dlouho neuvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
30.5.14 14:09

@marteska91 už mám nakoupenou zásobu, tak začnu vařit čajík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
30.5.14 14:24

@sevilla @marteska91 jak říkáte, už aby tu byla a pak ať dá nadlouho pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
30.5.14 15:02

@medmenka Super, super! To je skvělá zpráva! Ať je ti líp.
U mě dnes dobrý, asi mám vše, ten zápich z pondělka opraven a dva další testy by měly být taky OK. Ještě jsem stihla i studijní a další dva předměty mi uznají, takže dnes super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
30.5.14 15:35

Holky to je super, že už jste některý dostaly MS.. já si ještě chvilku počkám. jsem dnes 5DPO, tak čekám tak max. týden. aspoň doufám, že mám luteálku dostatečně dlouhou :) ale když už se mi povedlo otěhotnět, tak snad ano. a dneska jsem po týdenní pauze začla zase kapat gynex, tak uvidím :) snad bude nějaká pozitivní změna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
30.5.14 15:40

Já dneska začla brát poslednì platìčko duphastonu na deset dni a snad už mrcha nedorazì :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
30.5.14 16:15

Ja bych mela dostat MS okolo 7.6, tak snad nedorazi :) mrcha jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
30.5.14 18:06
@marteska91 píše:
@medmenka
Je to hrozná mrcha a napínat to ona umí. :D Jinak na růst sliznice je prý dobrý ten kontryhelový čaj.

můžu potvrdit :pankac: kontryhelový čaj je opravdu dobrý, aspoň mně tedy pomáhá.. piju ho vždy do ovu a pak vysadím…ze začátku jsem ho přislazovala a teď už vubec ale už ho piju hodně dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
30.5.14 18:09

Misa1967 taky čekám na MS, tak snad dorazí..nejpozději příští týden, ale většinou po Agolutinu mám MS nejpozději 4 den… a ještě se neobjevila :think: ale udává se prý do 14 dnů.. takže čekám stejně jako ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
30.5.14 18:35

@Yustýna no tak to je super že se ti vše povedlo gratuluji jen tak dál ;)
@saiimona já už ho také piju poměrně dlouho a ani mě nějak ta chuť nevadí, nesladím ho a když tak medem. Mě docela pomáhá na ms pak nemívám takové bolesti, ale tentokrát se asi někde stala chyba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
30.5.14 18:47

@medmenka Super :potlesk: Tak snad už to bude zítra lepší…

Jinak my jedeme s prckem na víkend pryč, výlet 2,5h jedna cesta, tak jsem zvědavá, jak to zvládnem :) ale těšíme se oba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
30.5.14 18:48

@xFelli tak si to pěkně užijte, zvládnete to určitě v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
30.5.14 18:54

@medmenka Díky ;) Jedeme vlakem, ještě je tam cestou zpátky nějaká výluka, ale dáme to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
30.5.14 18:56

@xFelli jasně že jo. tak to vám i docela závidím, už jsem vlakem nejela ani nepamatuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3571
30.5.14 18:57

Medmenka každopádně se přidávám ke gratulaci k dobré zprávě :dance: :dance: mám radost za tebe a snad i Ti zmrzlíci se zadaří…ještě je taky vlastně dobrý maliník a nebo heřmánek… jen nevím do jaké míry se to dá kombinovat :think:

U mně teda jedna změna nastala :roll: rok jsem léčila koleno a brala kortikosteroidy jako léčbu, teď jsem na doporučení gyndařky vysadila a stačilo 4 dny a koleno je zase oteklé :roll: ale co na plat, mimčo je přednější :) takže koleno se bude léčit až pak někdy zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí