Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@saiimona děláš ve školce? nebo škole? no já jsem dneska zralá fakt spát. takže, navečeřím se, a půjdu spinkat.:)
Misa1967 dělám ve školce…
jen mám poslední dobou čím dál větší pocit, že je úplně jedno jestli jsem ve školce nebo na ZŠ, na ZŠ jsem vydržela 2 roky a konec
a teď jsou drzý a sprostý děti i ve školce
je to smutný, protože jako učitelé s tím nic nemůžeme udělat a když to řešíme s některými rodiči, tak slyšíme jen to, že to musí mít ze školky… jako kdybychom mluvili ve školce sprostě.. co třeba MHD, hřiště apod
Děkuju za radu, vezmu to zítra přes lékarnu ![]()
Holky hlásísm, že jsem všechny testy napsala, vesele jedu dál, brzy mi asi hrábne. Ale už mám víc jak půlku. Těhotně se tedy necítím ani trochu, myslím že se mršky zase tento měsíc dočkám
Kolegyně dnes dovalila fotky z ultrazvuku, závidím ![]()
Holky napadla mně asi blbost, ale četla jsem to už i v nějaké diskuzi, jaká je pravděpodobnost ovu v době MS?? Je to tak nějak reálné? Nebo je to úplná blbost? ![]()
@xFelli ja jsem teda z Milevska, kousek od Tábora. Do CB docela jezdim na nakupy. Naposled jsem se byla podivat i bejby centru na kočárky ![]()
@saiimona pokud chceš napsat příspěvek konkrétnímu člověkě, at to jméno nemusíš vypisovat, tak klikni na zmínit u toho dotyčnýho ![]()
Yustýna tak to respekt tobě
na ZŠ bych se už nevrátila, školu jsem dodělávala dálkově… a studovat bych se už taky nedokopala ![]()
ivetka9 zítra přikoupím…
nemyslela jsem že by to ublížilo, ale tak že pořád něco zobu.. a že mně to možná přišlo jen jako další „pilule“ navíc
ale jak říkáš určitě neuškodí ![]()
Misa1967 já to nevypisuju, vždy to jen zkopiruju ctrl+c a ctrl+v, nevím na to jsem už tak nějak zvyklá.. ale děkuju za radu, nemusím už ani kopírovat ![]()
@saiimona to určitě
kamaradka rikala at to beru dvakrat denně. Takze jak si vzpomenu tak beru, jednou dene určitě ![]()
@saiimona Listovku bych si být tebou koupila. Vápník super, kontryhelový čaj na sliznici taky dobrý, ale listovka bych řekla pro případný 1.trimestr nejdůležitější.
@misa1967 super tip s tím „zmínit“, já to pořád jak trubka vypisovala ![]()
@ivetka9 Bejby centrum je super, ale drahýý!