Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 já myslím, že jsem něco dřív takovýho brala, jak si napsala ten název, ale teď si vůbec nejsem jistá.. a hlavně nevím na co jsem to brala
a nebo možná jsem to dostala jako nějaký vzorek někde.. tak zítra ji cestou do práce přikoupím
K té OVU, právě jsem četla i různé diskuze, že některým podařilo otěhotnět první den MS, ale to se mi zdá divný.. to už by pak MS ani neproběhla ne? Nebo jak by se to uhnízdilo vajíčko, když probíhá ovu? ![]()
@saiimona jj zkus něco koupit. já myslím, že je jedno jakou koupíš ![]()
@ivetka9 zítra přikoupím a začnu taky zobat, když já už mám strach aby se to všecho nějak neovlivňovalo
prášky na koleno jsem dle Mudr. na gyndě měla vysadit na revmatologii mně řekla, že ty léky neškodí, že se dávají i v těhu, pokud má těhulka problémy s klouby, do toho ten agolutin a clostík a už se mně zdá že toho jím moc, ale jak jste psaly jsou to jen vitamíny ![]()
@misa1967 Vždy když jdu kupovat nějaké vitamíny narvou mně vždy to nejdražší co mají…
![]()
@saiimona taky bych se bala. Ale kdyz dr. řekl ze je to v poho tak proc ne. A ta kyselina jsou fakt vitamíny. Co to je prosimte ten clostik?? ![]()
@ivetka9 Clostík= clostilbegyt, lék (hormon) podporující růst folikulů, stimulace ovulace.. co jsem teda četla, tak je riziko vícečetného těhotenství, ale já bych se určitě spokojila jen s jedním mrňouskem
![]()
@ivetka9 nekoupíš, je to pouze na lékařský předpis… jen tak to neseženeš ![]()
@saiimona aha..skoda, byla jsem tam minulej týden, tak jsem si to mohla nechat napsat…
@ivetka9 to ona ti Mudr. asi jen tak nenapiše… nevím, třeba jo, ale předchází tomu vyšetření (aspoň u mně) a správně by se prý mělo chodit na UTZ, jak Ti rostou folikuly, ale já tam mám nemám chodit.Jen jsem měla dlouhé cykly, MS bez inj. Agolutinu téměř nedostala a nebo až někdy 46-50 DC a podle krve mám nízkou hladinu gestagenů, tak mi na podporu ovu dala Clostík. Tak pokud nemáš žádné problémy, třeba Ti to ani nenapíše ![]()
@saiimona Ahaaa, no ja nemam žádné problémy. Tak mi zatim bude stacit kyselina
A uvidime jestli se zadari co nejdriv ![]()
@ivetka9 tak ničím nestimuluj když to není třeba, aspoň do sebe nebudeš cpát žádnou chemii navíc ![]()
@ivetka9 tak já se dnes loučím a jdu do postele.. musíme věřit, že to všem co tu jsme vyjde co nejdříve ![]()