Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renula5 Ahoj, tak jak jsi dopadla s testíkem, jestli se můžu zeptat? ![]()
Ahoj holky tak test udělaný a je bílí… Ale nic si z toho nedělám nebudí kvůli tomu brečet a litovat se to opravdu ne…
Hold jde se dál teď pockam až mi přijde kráska začnu brát clostil a znovu si z opakujeme kolečko a třeba na po druhé se zadari ![]()
@Renula5 nám se taky nezadařilo ale tak přece máme celý rok před sebou
chtělo by to nějaký relax už jsem přemýšlela že koupím v únoru relaxační víkend pro nás a příteli to dám mimo jiné v březnu k narozkam třeba se nám už zadaři ![]()
Holky měly by jste to taky zkusit kdo má dětičky dát babičkam aspoň na jednu noc v hotýlku ![]()
@Renula5 @Cipiseklu tak to je mi líto holky
ale tak nevěsme hlavu, jednou to určitě klapne ![]()
@Cipiseklu jo já v únoru odjíždím pryč a už se těším
@Dady20 já to beru jak to je
Mám před sebou další iui a jsem v klidu ![]()
Ahoj holky, tak pravé jedu od doktorky a u mě také nic
a to břicho mě prý bolí, protože se zblaznily vaječníky po vysazeni HA ![]()
@Renula5 my to zkousime teprve první měsíc, tak myslím zatím to nijak nebudeme řešit. Jen říkala, ze bolest by měla přejít po následující menstruaci a když ne, ze se mám ozvat.
Ahoj holky… Dneska si moje tělo dělá co chce
Ráno jsem na toaletaku zaznemela tmavší krev nebo spíš tmavší hodně spineni tak jsem si myslela že se Teda dneska rozjede ale kde pak jsem na 2 intimkach teď to už to není tolik jak to bylo ráno až jsem se toho lekla Jak to že tak tmavý a jako by tam byl i nějaký hlen že jsem to nikdy nemela
Ale chci se zeptat mám dnešek počítat jako 1dc? Nebo mám ještě počkat? Mimochodem MS měla přijít 28-29.1.
@Renula5 já bych možná zkusila těhotenské test, jestli to není uhnizdovani. Jinak bych pockala do zítra jestli i tak bude a pak bych to počítala jako 1dc.
@Dady20 trhu jsem dělala včera a nic byl bílí zahnizdovani by bylo už pozdě dneska jsem 3 týdny po iui
@Renula5 taky bych řekla uhnizdeni podle popisu ale 3 týdny to by už dávno bylo
já měla špinění taky dva dny a pak to přišlo a to jsem nikdy takhle neměla vždy jsem začala hned krvácet kolikrát jsem to nestihla přehodit na vložku ( pardon holky
) ale zase jsem to měla jen dva dny ale test taky negativ nedalo mi to
zkusila bych za 2 dny test a 1dc bych počítala od 28 nebo počkala do 29 a uvidíš ![]()
@Cipiseklu právě že to bylo ráno hodně tmave a na utreni a na papíře byl hlen nějaký no nevím uvidím jestli se rozjede ještě nebo ne ale tmave to je stále ale ne tolik jak rano. Omlouvám se za výrazy
@Renula5 vždycky špiním dva dny před ms. Každý měsíc:). A dle gynekologa to nemám počítat jako 1dc.
Jinak hlásím 1DC o šest dní dřív:(