Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
692
26.1.17 08:54

@Renula5 Ahoj, tak jak jsi dopadla s testíkem, jestli se můžu zeptat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
26.1.17 09:18

Ahoj holky tak test udělaný a je bílí… Ale nic si z toho nedělám nebudí kvůli tomu brečet a litovat se to opravdu ne… :) Hold jde se dál teď pockam až mi přijde kráska začnu brát clostil a znovu si z opakujeme kolečko a třeba na po druhé se zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
26.1.17 10:05

@Renula5 nám se taky nezadařilo ale tak přece máme celý rok před sebou :palec: chtělo by to nějaký relax už jsem přemýšlela že koupím v únoru relaxační víkend pro nás a příteli to dám mimo jiné v březnu k narozkam třeba se nám už zadaři :lol:
Holky měly by jste to taky zkusit kdo má dětičky dát babičkam aspoň na jednu noc v hotýlku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
26.1.17 10:11

@Renula5 @Cipiseklu tak to je mi líto holky :( ale tak nevěsme hlavu, jednou to určitě klapne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
26.1.17 10:16

@Cipiseklu jo já v únoru odjíždím pryč a už se těším

@Dady20 já to beru jak to je :) Mám před sebou další iui a jsem v klidu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
26.1.17 15:51

Ahoj holky, tak pravé jedu od doktorky a u mě také nic :( a to břicho mě prý bolí, protože se zblaznily vaječníky po vysazeni HA :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
26.1.17 15:56

@Dady20 tak co ti dala? Bude stebou něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
26.1.17 15:58

@Renula5 my to zkousime teprve první měsíc, tak myslím zatím to nijak nebudeme řešit. Jen říkala, ze bolest by měla přejít po následující menstruaci a když ne, ze se mám ozvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
27.1.17 18:04

Ahoj holky… Dneska si moje tělo dělá co chce :) Ráno jsem na toaletaku zaznemela tmavší krev nebo spíš tmavší hodně spineni tak jsem si myslela že se Teda dneska rozjede ale kde pak jsem na 2 intimkach teď to už to není tolik jak to bylo ráno až jsem se toho lekla Jak to že tak tmavý a jako by tam byl i nějaký hlen že jsem to nikdy nemela :nevim: Ale chci se zeptat mám dnešek počítat jako 1dc? Nebo mám ještě počkat? Mimochodem MS měla přijít 28-29.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
27.1.17 18:10

@Renula5 já bych možná zkusila těhotenské test, jestli to není uhnizdovani. Jinak bych pockala do zítra jestli i tak bude a pak bych to počítala jako 1dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
27.1.17 18:31

@Dady20 trhu jsem dělala včera a nic byl bílí zahnizdovani by bylo už pozdě dneska jsem 3 týdny po iui

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
27.1.17 18:33

@Renula5 aha, tak to je skoda :( tak uvidíš co zitra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
27.1.17 19:03

@Renula5 taky bych řekla uhnizdeni podle popisu ale 3 týdny to by už dávno bylo :think: já měla špinění taky dva dny a pak to přišlo a to jsem nikdy takhle neměla vždy jsem začala hned krvácet kolikrát jsem to nestihla přehodit na vložku ( pardon holky :mrgreen: ) ale zase jsem to měla jen dva dny ale test taky negativ nedalo mi to :mrgreen: zkusila bych za 2 dny test a 1dc bych počítala od 28 nebo počkala do 29 a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
27.1.17 19:16

@Cipiseklu právě že to bylo ráno hodně tmave a na utreni a na papíře byl hlen nějaký no nevím uvidím jestli se rozjede ještě nebo ne ale tmave to je stále ale ne tolik jak rano. Omlouvám se za výrazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
27.1.17 19:18

@Renula5 vždycky špiním dva dny před ms. Každý měsíc:). A dle gynekologa to nemám počítat jako 1dc.

Jinak hlásím 1DC o šest dní dřív:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital