Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Terry1991 to je taky super
když už jdeme tak spolu třeba na koncert nebo na pivo s kamaradama ale je pravda že jsem za dobu snažení byla jen jednou ale já jdu na pivní tah jednou maximálně dvakrát ročně ty rána
mě zmahaji
jinak přítel raději na pivo a pánskou jízdu ale mě to ani neva ![]()
Holky teď jsem se dozvěděla že ovulace se může posouvat
já jsem měla mít včera ovu a dělala jsem si poslední test pro jistotu a byl negativní tak jsem si řekla že je asi vadny jeden už jsem v tom balení měla, takže budu muset měřit každý měsíc
možná o tom víte ale já to nevěděla
![]()
@Cipiseklu já to nevěděla, ale pravda je že už si dávno ovu testy nedělám za ty roky
nijak se nezkoumám. Hlavně většinou poznám kdy mám ovu buď podle mírné bolesti v podbříšku a nebo podle výtoku. ![]()
@Terry1991 to já taky právě poznám a včera to vypadalo že ji mám tak možná že vadný test ![]()
@Cipiseklu to my jsme taky, ale jednou dvakrát do měsíce je jeden z nás protivnej a to je půl dne Itálie
teda spíš z mé strany, on je Panna a já děsně tvrdohlavej beran
ale holky lepšího chlapa jsem si nemohla přát, fakt ve všech směrech, když kolikrát poslouchám, co moje kamarádky řeší, tak jsem za něj neskutečně šťastná
![]()
Co se týče ovulace, tak mi to přišlo tak nějak přirozený, že se to posouvá
ale je fakt, že mě se často o pár dni opožduje ms, tak jestli ji máš pravidelnou, tak chápu, že tě to zaskočilo ![]()
@Cipiseklu
tak divný…zkus ještě jeden ovu test a pokud bude taky negativní tak jí asi opravdu nemáš…
@Cipiseklu no jasný, kdyby se nám zadařilo, což se nám zadaří
tak můžeme společně chodit na procházky
jestli jsi to teda tak myslela ![]()
Já jsem taková uťáplá puťka
s kámoškama na kávičku to jo ale nějaké večerní paaření to není pro mně:). Raději jsem doma s těma mýma láskama, přečtu si pěknou knížku nebo si dám vanu
. Mě je 24 a příteli je 27, naštěstí jsme si v tomto dost podobní:). Povoláním IT technik a sociální pracovnice (kdo by taky s ním měl nervy že):D.
@zelenoockaa19 no my jsme správná Kameňáková dvojka policajt a učitelka ![]()
Holky tak i já přidám… já pracuji ve zverimexu a muž je stavbyvedoucí ![]()
@Lola21 dobrý… na co se tvůj přítel specializuje?
to se hodí mít doma advokáta ne? ![]()