Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
9.2.17 18:35

@Terry1991 to je taky super :pankac: když už jdeme tak spolu třeba na koncert nebo na pivo s kamaradama ale je pravda že jsem za dobu snažení byla jen jednou ale já jdu na pivní tah jednou maximálně dvakrát ročně ty rána :poblion: mě zmahaji :mrgreen: jinak přítel raději na pivo a pánskou jízdu ale mě to ani neva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 18:41

Holky teď jsem se dozvěděla že ovulace se může posouvat :zed: já jsem měla mít včera ovu a dělala jsem si poslední test pro jistotu a byl negativní tak jsem si řekla že je asi vadny jeden už jsem v tom balení měla, takže budu muset měřit každý měsíc :jazyk: :( :zed: možná o tom víte ale já to nevěděla :mrgreen: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.2.17 18:57

@Cipiseklu já to nevěděla, ale pravda je že už si dávno ovu testy nedělám za ty roky :D nijak se nezkoumám. Hlavně většinou poznám kdy mám ovu buď podle mírné bolesti v podbříšku a nebo podle výtoku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 19:17

@Terry1991 to já taky právě poznám a včera to vypadalo že ji mám tak možná že vadný test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
9.2.17 19:23

@Cipiseklu to my jsme taky, ale jednou dvakrát do měsíce je jeden z nás protivnej a to je půl dne Itálie :lol: teda spíš z mé strany, on je Panna a já děsně tvrdohlavej beran :lol: ale holky lepšího chlapa jsem si nemohla přát, fakt ve všech směrech, když kolikrát poslouchám, co moje kamarádky řeší, tak jsem za něj neskutečně šťastná :D :srdce:
Co se týče ovulace, tak mi to přišlo tak nějak přirozený, že se to posouvá :nevim: ale je fakt, že mě se často o pár dni opožduje ms, tak jestli ji máš pravidelnou, tak chápu, že tě to zaskočilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.2.17 19:24

@Cipiseklu :nevim: tak divný…zkus ještě jeden ovu test a pokud bude taky negativní tak jí asi opravdu nemáš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.2.17 19:30

@Cipiseklu no jasný, kdyby se nám zadařilo, což se nám zadaří :D tak můžeme společně chodit na procházky :potlesk: jestli jsi to teda tak myslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
9.2.17 19:34

@Cipiseklu a jinak příteli je už přes 30 a mě ke 21 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
9.2.17 19:44

Já jsem taková uťáplá puťka :D s kámoškama na kávičku to jo ale nějaké večerní paaření to není pro mně:). Raději jsem doma s těma mýma láskama, přečtu si pěknou knížku nebo si dám vanu :). Mě je 24 a příteli je 27, naštěstí jsme si v tomto dost podobní:). Povoláním IT technik a sociální pracovnice (kdo by taky s ním měl nervy že):D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 20:36

@Lola21 no jasně společné procházky :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
9.2.17 20:38

@zelenoockaa19 no my jsme správná Kameňáková dvojka policajt a učitelka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049
9.2.17 20:44

@Cipiseklu To jsou kombinace tady :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 08:37

Holky tak i já přidám… já pracuji ve zverimexu a muž je stavbyvedoucí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
10.2.17 09:41

@Terry1991 já pracuji jako učitelka a přítel je advokát :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
10.2.17 09:45

@Lola21 dobrý… na co se tvůj přítel specializuje? :palec: to se hodí mít doma advokáta ne? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí