Snažilky do 25let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2570
28.2.17 22:43

Ahoj holky tak 4dny zpoždění jen spinim teď Teda večer už zase ne :zed: Moje tělo si dělá co chce podbrisku mé píchá ale ms nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.3.17 13:51

Laparo chrompertubace

Ahoj holky, tak mám po laparce. Bohužel nedopadla tak, jak bych si přála. Diagnoza je následující..endometrioza 0, adheze 0. Srůsty minimální.. Chrompertubace - na levo vejcovod průnik až pod tlakem, napravo vejcovod neprůchodný :,( podle lékařů je šance na otěhotnění přirozenou cestou minimální..takže přede mnou už jen asi IVF..nechápu proč mi ten pravý teda rovnou nevzali…
Je mi z toho smutno..co si o tom myslíte vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.3.17 22:04

Ahoj holky :hug: tak já jsem byla dnes u dr. a jsem 7+2tt, ale dr. to typuje tak na 6+4tt a uz jsem dnes viděla i :srdce: co nového u vás? Nějaké novinky? :potlesk: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.3.17 22:11

@Majkule22 ahojki a proč hned ivf. Nechceš prvně zkusit IUI? Když máš na to taky nárok! Nebo myslíš že je to zbytečné?

Jinak holky mrcha konečně dnes přišla ta má štěstí zítra jsem chtěla volat na gyndu. Ale přišla bolestivá to ani nepamatuji. Takže já tenhle měsíc si hodlám užít bež léků atd… Mám pauza Jen tedy můj na kontrolní ultrazvuk a to vše tak se těším ;) a třeba to dopadne uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.3.17 22:12

@Renula5 budu na tebe myslet, dopadne to a budou dvě // :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.3.17 22:17

@Renula5 já nevím, doktoři mi řekli rovnou IVF :nevim: ještě to pak proberu se svou doktorkou, jaký na to bude mít názor…a IUI je pouze když ty vejcovody průchodné jsou nn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
3.3.17 08:46

@Lola21 děkuji uvidím no teď rozhodně krásný oddych a můžu si dát skleničku vína i vice :lol:

@Majkule22 Pokud nemáš pruchodné vejcovody tak se dají přece profouknout a pak na IUI. Snad v každým Caru nabízí ivf, protože za to mají nejvíc peněz víš. Ale uvidíš je to na tobě. Já normálně chodím na iui dělá mi to můj gynekolog když se do června nezadari tak přelom červen červenec mě čeká lapina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.3.17 09:30

@Renula5 jak už jsem psala, pravý se profouknout nepodařilo, levý trochu jo…ale moc šancí tomu nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
3.3.17 10:53

@Majkule22 tak jak chcete ale já bych zkusila byt na tvoji straně tak bych zkusila aspin3-4pokusy iui ale je to na vás ;) Možná tam aspoň malá šance je když na to máš nárok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.3.17 10:33

@Renula5 jsi hodná, že se snažíš poradit, v asistované reprodukci ještě hodně tápu. Uvidím co mi řekne doktorka na kontrole…samozřejmě že bych byla víc pro míň invazivní zákroky, ale zase jde o to co vyjde spíš..
achjo..jsem z toho nějaká špatná..závidím holkám co do toho vlítnou ani nevědí jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
4.3.17 22:17

@Majkule22 nó uvidíš co ti povím ale za zkoušku nic nedáš já si myslim že by tam mohla být šance taky. Ale uvidíš zase když na to nárok mám tak proč to nezkoušet já to zkouším taky iui teď tedy mám pauza celý březen Jen půjdu na kontrolní utz. A kdy jdeš k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.3.17 09:39

@Renula5 až v pátek, rovnou na stehy a na kontrolu, tak to musím vydržet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
6.3.17 13:34

Ahoj holky :mavam: dloooouho jsem tu nebyla :dance: v práci mazec-změna vedení takže kontroly, návštěvy, dlouhé hovory jak to tu chodí co a jak atd…do toho mi umřel děda a přítel dělá závěrečné zkoušky aby mohl jít do výkonu služby (policie) bohužel jsem to v tom všem dostala o 5 dní později než jsem měla tak doufám že to bylo stresem a ne že se mi to zase posunulo :mrgreen: :zed:
Tak u mě nic nového, tento měsíc nic neměřím ani nezkoumam ani nepiju kontryhel protože jsem nestihla nasadit 1dc ani 2, 3, 4, 5 prostě úplný výpadek a nebyl čas tak v březnu asi nezabřeznu :mrgreen:

@zelenoockaa19 tobě gratulace! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.17 05:56

Ahoj holky, už mám přes týden zpoždění, neustále je mi na :poblion:, píchá mě v podbrisku i u vaječníku, motá se mi hlava, cpu se čokoladou a to ji fakt nemusím :zed: akorát MS stále nikde a test negativní (dělán dnes ráno) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
10.3.17 07:52

@MichaelaRitschel Tak to je divné, víš kdy jsi měla mít ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí