Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rajada
tak tady je modrá obloha a sluníčko. a na jakých horach že to jste?
@mookiee
V Jeseníkách
Už sice nesněží, ale sněhu je tu hodně a cesty kloužou… uvidíme do neděle, jestli se situace zlepší, dneska už je nad nulou, tak snad jo ![]()
@Timea81 ahojky, tak mi to nedalo a zjišťovala jsem ještě letošní verzi maxi-cosi. světe div se, oni jí upravili, jak muru 3, tak muru 4.
je to maxi-cosi mura 3 plus 2013 a jako vypadá opravdu dobře.
udělali mnohem větší stříšku a píšou, že i to „madlo“, prostě ty řidítka mezi nožkama jdou odendat.
jen zapomněli vylepšit stříšku u korbičky, ta zůstala podle mě stejná a nenapadlo je udělat konečně nánožník
takže se pro mě asi nic nemění
co u tebe? ![]()
@rajada téééda. my už tady žádný sníh nemáme
no, tak to snad bude rychle tát, abyste byly brzo doma ![]()
@mookiee tak nanoznik si muzes nechat usit, to je to nejmin:-)no ja mam dilema i kvuli tomu, ze chci trojkombinaci, proste aby slo vajicko nacvaknot na podvozek a maxi cosi a romer maji jedny z nejbezpecnejsich autosedacek, casualplay zatim nevim jestli vubec byli testovane a jak dopadly a na casualplay nejde nic. jineho nacvaknout nez ta jejich
no ale zatim mam cas premyslet, ms jsem dostala a asi se zacneme dala snazit az v srpnu.
Ten tako je hezkej, ja teda bych pro holcicku brala ten fialovej a pro kluka tyrkysovej ![]()
Taky se k Vám přidávám:-) my to snažení teď během dubna, května a června necháme jen tak beze všeho a pokud by se nám do července nezadařilo, tak bych si pak už více pomáhala pomocí právě těch ovulačních testů a měření BT. Jinak je mi 25, jsem vdaná 1 rok a koncem května mám státnice, kterýma ukončím, už konečně teda, studium na VŠ ![]()
Ahoj holky, tak je mi 28, a chtěli bychom první dítě…v práci je to ted hodně stresové, tkaze prikládám první nezdarene tehotenství i stresu ![]()
mesičky jsem měla dostat 18. ale zatím pořád nic, tka tak nějak tajně doufám, lae jak jsem psala, necítím na sobe nic, jinak beru femibion - byl mi doporučen gynekologem…
Ahoj holky, přeji pěkný den jak se všechny máte a jak pokračuje snažení? Já zatím vyckavam máme dva měsíce pauzu takže nemám ani čím přispívat, ale bystre vás sleduji ![]()
@Sparkl
Ahoj určitě se můžeš přidat, vítej ![]()
@Milileo
uf, státnice to musí být celkem makačka učení apod.
alespoň máš rozptýlení a nemyslíš, pořád jen na snažení ![]()
@berunkap
a zkoušela jsi už těh. test, já bych to nevydržela a už testovala ![]()
@mookiee
já teda ještě kočárky nevybírám, ale pamatuji si na náš první byl to ten Takko z Polska
byl šíleně těžký, sice se s ním suprově jezdilo v zimě a byl hodně prostorný, ale do autobusu ho málem neunesli ani dva lidé, rychle jsem se ho pak zbavovala ![]()
@Mirka6
já taky čekám až mi skončí MS, a zase se budu těšit na ![]()
Verulek teď si konečně po dlouhé době sex zase uzivame, jak nemusim premyslet jestli a kdy mám ovu a kdy na to musíme hupnout, tak je to hned takové jiné lepší ![]()
Sparkl tak já se mám pracovne až do večera, jinak v pohodě ale už mě štve to počasí, tady na vysočině nám dneska zase sněžilo a je pěkná zima-fuj už aby bylo poradny jaro a teplicko ![]()
@Mirka6
U nás je taky naprosto hnusně a to už jsem si myslela..že bude hezky jo..ale vydrželo to jen jeden den včera..
už bych taky chtěla teploučko.. ![]()
@Sparkl ahojky ![]()
@Verulek neděs mě
ale tak co jsem koukala, hmostnost toho Taka je hodně podobbná všem ostatním kočárům, takže to si asi nevybereš. Navíc já spíš budu řešit uložnost do auta. Chcem se stěhovat z města na takový hodně malý městečko, tak aby se nám vešel do kufru.
a přijde mi stabilní, což je fajn, babička bydlí na echt vesnici.
(jojo, jsem původem vidlačka
)
@Mirka6 jééé, dlouho jsem tě tu neviděla. sníííh?
nám naštěstí nenapad, ale zima byla taky fest ![]()