Snažilky duben 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2727
20.3.13 11:11

@rajada 8o 8o 8o tak tady je modrá obloha a sluníčko. a na jakých horach že to jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
20.3.13 11:13

@mookiee
V Jeseníkách :) Už sice nesněží, ale sněhu je tu hodně a cesty kloužou… uvidíme do neděle, jestli se situace zlepší, dneska už je nad nulou, tak snad jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
20.3.13 11:33

@Timea81 ahojky, tak mi to nedalo a zjišťovala jsem ještě letošní verzi maxi-cosi. světe div se, oni jí upravili, jak muru 3, tak muru 4. :) je to maxi-cosi mura 3 plus 2013 a jako vypadá opravdu dobře. :pankac: udělali mnohem větší stříšku a píšou, že i to „madlo“, prostě ty řidítka mezi nožkama jdou odendat. :pankac: jen zapomněli vylepšit stříšku u korbičky, ta zůstala podle mě stejná a nenapadlo je udělat konečně nánožník :think: :pocitac: takže se pro mě asi nic nemění :zed: co u tebe? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
20.3.13 11:34

@rajada téééda. my už tady žádný sníh nemáme :D no, tak to snad bude rychle tát, abyste byly brzo doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
20.3.13 12:28

@mookiee tak nanoznik si muzes nechat usit, to je to nejmin:-)no ja mam dilema i kvuli tomu, ze chci trojkombinaci, proste aby slo vajicko nacvaknot na podvozek a maxi cosi a romer maji jedny z nejbezpecnejsich autosedacek, casualplay zatim nevim jestli vubec byli testovane a jak dopadly a na casualplay nejde nic. jineho nacvaknout nez ta jejich :zed: no ale zatim mam cas premyslet, ms jsem dostala a asi se zacneme dala snazit az v srpnu.
Ten tako je hezkej, ja teda bych pro holcicku brala ten fialovej a pro kluka tyrkysovej 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
20.3.13 13:39

@Verulek

Taky se k Vám přidávám:-) my to snažení teď během dubna, května a června necháme jen tak beze všeho a pokud by se nám do července nezadařilo, tak bych si pak už více pomáhala pomocí právě těch ovulačních testů a měření BT. Jinak je mi 25, jsem vdaná 1 rok a koncem května mám státnice, kterýma ukončím, už konečně teda, studium na VŠ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
20.3.13 17:25

Ahojky holky můžu se přidat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.3.13 18:08

Ahoj holky, tak je mi 28, a chtěli bychom první dítě…v práci je to ted hodně stresové, tkaze prikládám první nezdarene tehotenství i stresu :-(
mesičky jsem měla dostat 18. ale zatím pořád nic, tka tak nějak tajně doufám, lae jak jsem psala, necítím na sobe nic, jinak beru femibion - byl mi doporučen gynekologem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
21.3.13 10:19

Ahoj holky, přeji pěkný den jak se všechny máte a jak pokračuje snažení? Já zatím vyckavam máme dva měsíce pauzu takže nemám ani čím přispívat, ale bystre vás sleduji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
21.3.13 11:33

@Sparkl
Ahoj určitě se můžeš přidat, vítej :kytka:
@Milileo
uf, státnice to musí být celkem makačka učení apod. :-)alespoň máš rozptýlení a nemyslíš, pořád jen na snažení :-D
@berunkap
a zkoušela jsi už těh. test, já bych to nevydržela a už testovala :)
@mookiee
já teda ještě kočárky nevybírám, ale pamatuji si na náš první byl to ten Takko z Polska :D byl šíleně těžký, sice se s ním suprově jezdilo v zimě a byl hodně prostorný, ale do autobusu ho málem neunesli ani dva lidé, rychle jsem se ho pak zbavovala :mrgreen:
@Mirka6
já taky čekám až mi skončí MS, a zase se budu těšit na :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
21.3.13 11:49

Verulek teď si konečně po dlouhé době sex zase uzivame, jak nemusim premyslet jestli a kdy mám ovu a kdy na to musíme hupnout, tak je to hned takové jiné lepší ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.3.13 12:21

@Verulek
Děkuji

A co jinak holky jakpak se dneska máte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
21.3.13 12:57

Sparkl tak já se mám pracovne až do večera, jinak v pohodě ale už mě štve to počasí, tady na vysočině nám dneska zase sněžilo a je pěkná zima-fuj už aby bylo poradny jaro a teplicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
21.3.13 13:01

@Mirka6
U nás je taky naprosto hnusně a to už jsem si myslela..že bude hezky jo..ale vydrželo to jen jeden den včera.. :zed: už bych taky chtěla teploučko.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
21.3.13 16:14

@Sparkl ahojky :kytka:

@Verulek neděs mě :mrgreen: ale tak co jsem koukala, hmostnost toho Taka je hodně podobbná všem ostatním kočárům, takže to si asi nevybereš. Navíc já spíš budu řešit uložnost do auta. Chcem se stěhovat z města na takový hodně malý městečko, tak aby se nám vešel do kufru. :) a přijde mi stabilní, což je fajn, babička bydlí na echt vesnici. :mrgreen: (jojo, jsem původem vidlačka :srdce: :) )

@Mirka6 jééé, dlouho jsem tě tu neviděla. sníííh? 8o nám naštěstí nenapad, ale zima byla taky fest :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí