Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
RON-tak to je mě moc líto a zároveň moc přeju aby to vyšlo co nejdříve!
ron2011 píše:
Ahoj holky,
tak se tu rozkoukávám a znovu se připojuji ke snažení…V prosinci jsem prodělala zamlklé těhu a rovnou pod stromeček jsem dostala MS tak jsem nemusela na revizi… Za to jsem byla ráda..ani netušíte jak…No a už před koncem starého roku jsme na to s mužem vlítli..Tak snad to tentokrát výjde..Vzala jsem si nemocenskou, do práce rozhodně nespěchám a pokud mi výjde ještě i lékařka vstříc tak si jí ještě prodloužím… A třeba to výjde protentokrát..Je mi jednatřicet a miminko s mužem už moc chceme..:-)
Do Nového roku nám všem snažilkám přeju co nejvíce štěstí ..:-)
Ron2011
To me moc mrzi, nechápu, ze se a tím tak moc roztrhl pytel… Já jsem prodělala samovolny potrat v listopadu a to mi bylo jeste 22 a jsem naprosto zdravá, nekourim, nepiju a hodne jsem se setrila, takže na věku a na zdravi to asi tolik nezáleží… Nechápu to. Přeji hodne štěstí a zdravi do nového roku a víš jak se to říká… Po tomto je na dalsi mimco jakoby „pohnojeno“ ![]()
Vítám nové nebo staro-nové snažilky. RON, to je mi líto, snad to vyjde co nejdřív, tentokrát bez komplikací…
Ron - je mi to take moc lito. Ja jsem 17. den po SP, vcera jsem mela dost dobry hlen, rano skoro pozitivni ovu test, ale zatim
nevychazi, nevim, asi mesic pockame, protoze jdu pristi tyden na krev, minuly tyden to bylo jest 13, tak jsem z toho zmatena, jestli cekat na nulu, ale to uz jsem asi prosvihla ty plodne dny…
Andrejko - ja nevim, vzdycky se rikaly teple koupele ![]()
Ahoj, tak se k Vám přidávám… Již delší dobu se snažím o třetí miminko.Věřím,že se již brzy dočkám.
Děkuji za přivítání.Je mi 36 let a touha po třetím děťátku mě neopouští. Necháváme s manželem snažení volný průběh. Máme už dvanáctiletou dceru a sedmiletého synka. ![]()
Dobré ráno holčiny, tak tu máme po dnech volna zase hnusný pondělí
co u vás nového? Já jsem dnes 14DC, ovu mívám až tak kolem 20DC ale raději již dnes začneme s manžou s intentzivnějším snažením
tak snad se konečně zadaří ![]()
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá po vysazení HA měla problémy s přibíráním na váze a s nafouknutým břichem??
mě to trápí docela dost+ k tomu zhoršená pleť, ale co s tím?
máte nějaký tip co hlavně s tím nafouknutým břichem? nejen že je to nepříjemné, ale vypadám jako těhule a přitom stále nejsem ![]()
Lenuscha píše:
Dobré ráno holčiny, tak tu máme po dnech volna zase hnusný pondělíco u vás nového? Já jsem dnes 14DC, ovu mívám až tak kolem 20DC ale raději již dnes začneme s manžou s intentzivnějším snažením
tak snad se konečně zadaří
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá po vysazení HA měla problémy s přibíráním na váze a s nafouknutým břichem??mě to trápí docela dost+ k tomu zhoršená pleť, ale co s tím?
máte nějaký tip co hlavně s tím nafouknutým břichem? nejen že je to nepříjemné, ale vypadám jako těhule a přitom stále nejsem
Pondělí by vůbec neměli bejt:))))). Co se týká toho vysazení já po vysazení začla otejkat ruce a kotníky a jak píšeš nafouknuté břicho, vše se zlepšilo ale mému tělu to trvalo rok než se ustálilo a vrátilo se zase do normálu!!!!
Holky, mě od pátku pobolívá podbřišek, tak jsem si říkala že musí každou chvíli příjít OVU a potvora zatím nikde. Doufám že bude, aby to snažení nevyšlo naprázdno
Jak dlouho před OVU vás bolí bříško (jestli teda bolí)?
Lenuscha píše:
Dobré ráno holčiny, tak tu máme po dnech volna zase hnusný pondělíco u vás nového? Já jsem dnes 14DC, ovu mívám až tak kolem 20DC ale raději již dnes začneme s manžou s intentzivnějším snažením
tak snad se konečně zadaří
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá po vysazení HA měla problémy s přibíráním na váze a s nafouknutým břichem??mě to trápí docela dost+ k tomu zhoršená pleť, ale co s tím?
máte nějaký tip co hlavně s tím nafouknutým břichem? nejen že je to nepříjemné, ale vypadám jako těhule a přitom stále nejsem
Ahojky, já jsem poslední dva měsíce taky šíleně nafouklá!!! Ale pomohl mi fenyklový čaj, potom to celkem přešlo…
Ale v těhotenství se dále moc nedoporučuje.