Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
1.1.12 15:14

RON-tak to je mě moc líto a zároveň moc přeju aby to vyšlo co nejdříve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
1.1.12 15:28
ron2011 píše:
Ahoj holky,
tak se tu rozkoukávám a znovu se připojuji ke snažení…V prosinci jsem prodělala zamlklé těhu a rovnou pod stromeček jsem dostala MS tak jsem nemusela na revizi… Za to jsem byla ráda..ani netušíte jak…No a už před koncem starého roku jsme na to s mužem vlítli..Tak snad to tentokrát výjde..Vzala jsem si nemocenskou, do práce rozhodně nespěchám a pokud mi výjde ještě i lékařka vstříc tak si jí ještě prodloužím… A třeba to výjde protentokrát..Je mi jednatřicet a miminko s mužem už moc chceme..:-)
Do Nového roku nám všem snažilkám přeju co nejvíce štěstí ..:-)
Ron2011

To me moc mrzi, nechápu, ze se a tím tak moc roztrhl pytel… Já jsem prodělala samovolny potrat v listopadu a to mi bylo jeste 22 a jsem naprosto zdravá, nekourim, nepiju a hodne jsem se setrila, takže na věku a na zdravi to asi tolik nezáleží… Nechápu to. Přeji hodne štěstí a zdravi do nového roku a víš jak se to říká… Po tomto je na dalsi mimco jakoby „pohnojeno“ :-)

• Citovat
  • Upravit
3376
1.1.12 17:57

Vítám nové nebo staro-nové snažilky. RON, to je mi líto, snad to vyjde co nejdřív, tentokrát bez komplikací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
1.1.12 18:30

Ron - je mi to take moc lito. Ja jsem 17. den po SP, vcera jsem mela dost dobry hlen, rano skoro pozitivni ovu test, ale zatim :hug: nevychazi, nevim, asi mesic pockame, protoze jdu pristi tyden na krev, minuly tyden to bylo jest 13, tak jsem z toho zmatena, jestli cekat na nulu, ale to uz jsem asi prosvihla ty plodne dny…

Andrejko - ja nevim, vzdycky se rikaly teple koupele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.1.12 19:08

Ahoj, tak se k Vám přidávám… Již delší dobu se snažím o třetí miminko.Věřím,že se již brzy dočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
1.1.12 19:14

Ahoj, vitej, verim, ze uz to dloiho nebude trvat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.1.12 19:30

Děkuji za přivítání.Je mi 36 let a touha po třetím děťátku mě neopouští. Necháváme s manželem snažení volný průběh. Máme už dvanáctiletou dceru a sedmiletého synka. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
1.1.12 19:32

Tak snad se Vám brzy zadaří:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.1.12 19:43

Doufám,že ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
1.1.12 19:47

To budete mit velke pomocniky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.1.12 19:51

To ano. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenuscha
2.1.12 09:17

Dobré ráno holčiny, tak tu máme po dnech volna zase hnusný pondělí :? co u vás nového? Já jsem dnes 14DC, ovu mívám až tak kolem 20DC ale raději již dnes začneme s manžou s intentzivnějším snažením :hug: tak snad se konečně zadaří :)
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá po vysazení HA měla problémy s přibíráním na váze a s nafouknutým břichem?? :oops: mě to trápí docela dost+ k tomu zhoršená pleť, ale co s tím? :nevim: máte nějaký tip co hlavně s tím nafouknutým břichem? nejen že je to nepříjemné, ale vypadám jako těhule a přitom stále nejsem :cert:

• Citovat
  • Upravit
14112
2.1.12 09:31
Lenuscha píše:
Dobré ráno holčiny, tak tu máme po dnech volna zase hnusný pondělí :? co u vás nového? Já jsem dnes 14DC, ovu mívám až tak kolem 20DC ale raději již dnes začneme s manžou s intentzivnějším snažením :hug: tak snad se konečně zadaří :)
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá po vysazení HA měla problémy s přibíráním na váze a s nafouknutým břichem?? :oops: mě to trápí docela dost+ k tomu zhoršená pleť, ale co s tím? :nevim: máte nějaký tip co hlavně s tím nafouknutým břichem? nejen že je to nepříjemné, ale vypadám jako těhule a přitom stále nejsem :cert:

Pondělí by vůbec neměli bejt:))))). Co se týká toho vysazení já po vysazení začla otejkat ruce a kotníky a jak píšeš nafouknuté břicho, vše se zlepšilo ale mému tělu to trvalo rok než se ustálilo a vrátilo se zase do normálu!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3376
2.1.12 09:48

Holky, mě od pátku pobolívá podbřišek, tak jsem si říkala že musí každou chvíli příjít OVU a potvora zatím nikde. Doufám že bude, aby to snažení nevyšlo naprázdno :-) Jak dlouho před OVU vás bolí bříško (jestli teda bolí)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andrejka88
2.1.12 09:52
Lenuscha píše:
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá po vysazení HA měla problémy s přibíráním na váze a s nafouknutým břichem?? :oops: mě to trápí docela dost+ k tomu zhoršená pleť, ale co s tím? :nevim: máte nějaký tip co hlavně s tím nafouknutým břichem? nejen že je to nepříjemné, ale vypadám jako těhule a přitom stále nejsem :cert:

Ahojky, já jsem poslední dva měsíce taky šíleně nafouklá!!! Ale pomohl mi fenyklový čaj, potom to celkem přešlo… ;) Ale v těhotenství se dále moc nedoporučuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex