Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jdu dnes na vyčištění pěkně se to rozjelo. Ať už je to za mnou, a já můžu jít domů. Jinak ale děkuju za podporu, ale já to tušila od začátku, že je to nějaké divné, zas si říkám, lepší teď než později
Ahoj holky dva dotazy na Vás vcelku zběhlé snažilky tak za 1/Měla jsem napsaný duphaston na 2 /měsíce. Vyčetla jsem tady, že brání v ovulaci.Ten první měsíc užívání mi ovu došla normálně jako vždy Tedy než začnu jíst duphaston. Tento měsíc jsem ji měla až když jsem užívala duphaston(3den) z 10 co jsem ho jedla 2×1.Je možné když jsem měla tu ovu otěhotnět??Jsem z toho jelen. A za 2/ Ve čt jsem ho dojedla vše v poho.Dnes ráno vstanu jdu na wc pořád nic udělám dva kroky a hrkla ze mě jasně červená krva…tak jsem myslela že to jsou ms, ale do večera na vložce jen slabe špinění. Tak a těd holky radte co to? co to? Něměl tady někdo podobný problém? Díky
Ahoj holky já už fakt nevím. Pořád něco. Konečně jsem měla jít na IVF dávala jsem tomu hrozně moc. Tak MS se dostavila skoro na minutu přesně 7.10. od 8.10. jsem si píchala fostimon no a 6DC jsem šla na kontrolní ultrazvuk s tím že se naplánuje odběr vajíček. A co z toho žádné vajíčko se nevytvořilo
levý vaječník nefunkční a na pravém 2 cysty o velikosti 4cm a 5cm. Paní doktorka viditelně z toho byla v šoku a bylo vidět že je něco asi špatně. Tak příprava na IVF přerušena jedno IVF tímpádem propadá (co je hrazené pojišťovnou)no a teď jestli se dostaví ms tak 3DC na ultrazvuk jestli ty cysty zmizeli nebo ne. Máte některá z vás zkušenosti s cystami??? Mě bolí podbříšek - píchá a čím dál víc. Pořád potřebuji na malou a ke všemu mi jde bolest do zad což nevím jestli je od toho - ale nám´á to být zas od ničeho jiného.
Sissinka26 no ja nevim, ale ty cysty jsou folikuly, ne? Prasknou obvykle v obdobi MS
Takhle mi to bylo receno od MUDr.,mam taky problemy s cystama…kdyz jsem jednou byla na pohotovosti, tak mi rekli, ze to, co si myslim, ze je cysta, je folikul /vajicko/,bud se oplodni, nebo prasne a odejde s menstruaci
Kdyz ne, pak se musi bud odstranit injekci, nebo kdyz nepomuze injekce, tak laparoskopie..,ale vetsinou praskne. Jednou me rupla mimo ms ta cysta a bolelo me pak bricho i zada, to dela ta tekutina v cyste, ale prejde to. Dulezity je, aby to vytelo z tebe, nebo se to pak vstrebalo, ale to spis pomoci te injekce
Ahoj holky jsem tu po dlouhé době.
Mám takový dotaz.
Moje kamardka dnes zjistila na gravi testui že je těhotná. K sexu došlo před 16 dny. Má bolesti v podbříšku slabší a střídá se to s křečovitou bolestí chvilkovou.Je to v těhotenství normální, Bojí se aby nebyla mimoděložně. Také z ní vytekla nějaka tekutina(podobna slizu).Děkuji za rady
@kaca123 Ahoj,já jsem také zjistila ve středu na gravitestu pozitivní a citím se ok
Ale pokud má nějaké bolesti, tak at neváha a pro jistu si zajde, nic tím nezkazí. Právě z tohoto mám teké strach:(
@kaca123 jestli ma bolesti a nekrvaci, muze to byt jeste uhnizdovani
,ikdyz i spineni a troska krve by nevadily, spis kdyby mela vetsi bolesti, tak bych zasla na gyndu, aby se neco nepodelalo
Nesmi to byt tahem ty bolesti, to jsem se teda alespon docetla ![]()
Ahoj holky.Tak mam 3dny spoždění. Ráno jsem si dělala test a //.Tak jsem šla dnes na gyndu a pry sliznice je těhotenská ale ještě tam není nic vidět že je to brzo 16dní. Tak jsem zvědava snad to bude ok.
Děkuju..Je to normalní že tam není ještě nic vidět?
@kaca123 to je hrozně brzo nejdřív tak v 6. týdnu, já se divím že tě na tu gyndu vzali tak brzo. Já také objevila // nedávno 29.10. v den očekávané MS a na gyndu jdu až 13.11. sestra říkala že dřív to nemá smysl, že nebude ještě nic vidět. no a toho 13.11. budu už v 6 týdnu - počítáno od prvního dne poslední MS. Dneska jsem si dělala další test, je to týden po vynechání MS a krásné dvě dálnice
a dneska jdu na krevní výsledky od obvoďáka (jsem totiž na nemocenské měla jsem anginu), tak to budu mít snad potvrzeno i tam. Takže buď v klídku
přeji hodně štěstíčka… ![]()
@kaca123 hele,já jdu také na první utz až 8tt3,pry by tam dřív nic moc nebylo ![]()
Ahoj holky tak mam po ultr. a jsme tam kde mame byt:-)dalsi ultrazvuk mame za 14dni a to uz by melo tlouct srdicko
Akorad mi rekla ze pidle ultr.jsem 3tt3 a podle menstr.jsem 5tt3tak nevim podle ceho se mam ridit..
@kaca123 já jdu zítra, tak jsem zvědavá:) tak to je fajn, tak to gratuluju:)
Tak ja byla dnes u obvodaka silene me boli zaludek, v noci jsem nemohla spat a mam pit mliko a jogurty..zvlastni ze?