Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na 99% je to psychika. V mém případě teda. Takže dokud budu myslet na mimi při každé příchozí MS, tak se ho asi nedočkám.. Ale já se nedám, musím si vymslet nějakou činnost, abych se maximálně zabavila
Ale udělala jsem pokrok, když vidím maminku s kočárkem, už to se mnou nic nedělá ![]()
No chce se na to nějak neupínat, i když ale mam práce dost, atk si vždycky najdu chvíli se tim zabývat
Ale ono to vyjde ![]()
Ahojky, já bych se k vám do diskuse také přidala, teda jestli můžu ![]()
Snažíme se
taky přesně od června a stále nic…
Díky ![]()
Nemáte některá nějakou „zaručenou“ radu jak na to? Včera mi dorazil Femigard, tak jsem hned začala s užíváním. Jsem zvědavá,jestli to k něčemu bude ![]()
Ahoj holky, mohu se přidat? Sanžíme se taky už od června o první miminko a občas mě to zmáhá … budu testovat na nový rok a pokud nebudou // , tak ze mně bude lednová snažilka …
Ahojky, vítám snažilku. Vidím, že v tom nejsem sama. Takže taky má přijít MS kolem silvestra?
Nooooo, to se ještě neví, dle toho, kdy bude ovu, tentokrát jsem měla teď po půl roce konečně samovolnou MS a začla brát clostík, tak čekám, že ovu by mohla být mezi 12.-20. dnem a podle toho MS, teoreoticky tedy na Silvestra nebo na Nový rok!
Izz - já bych měla mít někdy mezi 12.-20.12., takže asi na silvestra budu testit …
No to já bych testila až někdy v půlce ledna…nevim.
Ale jestli pít nebo ne…
Ahoj mohla bych se přidat?my se snažíme od června.teď jsem asi prodělala biochemicke tehu ale pokracujem dál.ovu budu mít kolem 19.až 22.12.
Ahojky, tak jak to tak vypadá, tak my se taky začneme snažit od ledna
Dneska jsem byla u doktora a dostala jsem injekce na upravení MS, tak jsem si koupila i ovu testy a začneme čekat
Už se nemůžu dočkat ![]()
Nás čeká premiéra před Vánocema…tak nevim, jak na tom jsme…snad do toho vlítnem hned. Maximálně do toho roka.