Snažilky leden 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
9.12.11 16:57

Vítám nové snažilky :kytka: Držím palce, ať vám to co nejdřív klapne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
9.12.11 17:08

Děkuji, taky bych si to moc přála :-) ale moc tomu nevěřím, spíš jsem si říkala, když jsem vysadila antiko, že by to bylo hezké do Vánoc, ale teď už je mi to celkem jedno :-) Tak jsem si na radu Dr. koupila vitamíny a budu čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
10.12.11 08:57

Akrim84 Hm, to čekání je na tom to nejhorší :roll: Ale nic jiného nám taky nezbývá, že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
10.12.11 13:03

Tak u nás skončila MS a začali jsme trénovat na ovulaci…cca každej druhej den si zatrénujem a to by v tom byl čert… :cert:

• Citovat
  • Upravit
2549
11.12.11 14:09

to jo, ale je to fajn, jen kdyby si MS nedelala co chce… Ale nevadi, ted jsem dostala injekce na upravu a pak budem s Dr. sledovat ovulaci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
14.12.11 13:08

Ahojky holky, něco nového? Zajímavého? Máte už dárky? Já jen jeden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
14.12.11 13:18

Já jsem byla o víkendu v Liberci a pokoupili jsme skoro všechno…

• Citovat
  • Upravit
2549
14.12.11 13:21

Ahojky, já už mám nakoupeno vše :-) ale ještě čekám na dodání dárků, no snad to do vánoc stihnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
14.12.11 13:25

Vy se máte, ty jo, pořád byl čas, a najednou nevím, kde mi hlava stojí :nevim: Ale snad to do konce týdne zvládnu :) A co, bude někdo testovat? Já mám mít MS na silvestra, to bude veselé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.12.11 13:32

ahojky

nonynka - no to já taky ;) ale tak třeba mít nebudem ;)

jinak dárky - no ještě vše ne, ale buď je to objednané nebo to bduu kupovat tento týden, takže naštěstí se nemusím stresovat a chodit do nákupních center nebo do obchodu … díky bohu za slevomaty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
14.12.11 13:39

Tak to se máš, potřebuji ještě vymyslet něco pro manžovi malou jedenáctiletou sestru, už to není holčička, ale taková slečna, tak nevím :nevim: Ale zítra jdu dřív z práce, tak třeba mě něco ještě napadne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
14.12.11 13:46

Holky, já mám někdy pocit…je to asi proto, že se teprve začínáme snažit…jestli to dítě zrovna teď vlastně chci…vim, že chci, ale mám takový obavy, až se dozvim, že jsem těhotná, co to se mnou udělá a tak…nemyslim fyzicky…prostě mám obavy

• Citovat
  • Upravit
1920
14.12.11 13:51

Izz Neboj, já to taky tak měla, ale postupem času, jsem se s tím nějak srovnala, a začala se hrozně těšit. Myslím, že ty počátky máme všechny podobně, jestli to zvládneme, jestli budeme dobré mámy, jestli není brzo.. Ale pak když tohle všechno přejde, hrozně se těšíš a doufáš, že to vyjde. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
14.12.11 13:52

Izz - děkuju, že jsi to napsala … já taky … máma prý měla taky, prý se to změní nejpozději po porodu :) taky si říkám, že je nám s přítelem dobře, že bych ještě cestovala, že se pak bduu honit neustále za dítětem, už nikdy nebudu mít minutu pro sebe, budu mít neustále o dítě strach, nebudu moci to nebo ono … že už nikdy nebudem my dva, co se stane kdybychom se nahodou rozesli, co bude se mnou a s ditetem atd. a pak si rikam, ze je to jen pohodlnost a sobeckost a ze se strasne tesim na to, az bude ve mne a az bude venkua bude se ucit mluvit a pak az bude behat a tak … a v tom se motám neustále … v těhle myšlenkách …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
14.12.11 13:55

Ufff…tak nejsem sama :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat