Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NeKa
Presne tak, rikala jsem si predtim to same! Kdyz uz ne mimi, tak alespon pravidelnou MS.
No uvidime, dneska vecer chceme s muzem popit, takze BT bude zitra zase vyssi, takze uvidim az v tydnu jestli to ovu byla.
Jo a akorat jsem cetla na prozeny.cz nejaky specialni rijnovy horoskop a mam tam psano, ze me ceka nejake prekvapeni a mohlo by to byt neplanovane tehotenstvi.
Ne ze bych tomu az tak verila, alw udelalo mi to radost. ![]()
@zazaz Urcite zkus test toho 9teho rano…nebo zkus v pondeli zabehnout na odber krve, jestli si myslis, ze to vyslo, at mas klid a nestresujes kdyby… ![]()
@Leni112 Leniiiii, hlasim, ze teplota vyletela na 37, 1 tak i ja se dockala OVU
podle FF jsem dnes dokonce 3DPO.
Tak jeste 11dni a budu vedet vic. ![]()
Jak jsi na tom ty? Drzi se ti teplota nahore? Kolikaty jsi DPO; nejsme opravdu nakonec stejne? ![]()
@NeKa Ahojky! To je dobre!!
Ja si hledala minuly cyklus a je to dost podobny…takze si myslim, ze ovu jeste nebyla a jeste si 15 dni pockam..
Jsem 15 DC, ale uvidim co ve stredu u dr, snad mi k tomu konecne neco rekne. Kolikaty den teda ovu dorazila? V tom mozna stejne budeme.
![]()
@Leni112
Me to cekani na OVU prislo horsi jak cekani na MS a negativni testy. Doufam, ze ti tento cyklus dorazi driv nez minuly.
Me vysla OVU na 26DC, tim padem tento cyklus bude mit 40 dni, pekne se mi prodluzuji. ![]()
Navic ani nevim zda jsme se trefili s tulenim, bylo 24DC, tak muzu jen doufat, ze tam nejaky spermijky vydzely cekat. ![]()
@NeKa Ja uz ani nevim v co doufat, protoze fakt nevim.
Budu predpokladat, ze u me ovu neprobehla a ze pokud teda bude 30 DC jako minule, coz vychazi na pondeli, ze se mi tam taky nejaky z nedele udrzi.
Takze te snad budu nasledovat.
Kez by uz byla streda. ![]()
@NeKa A jsem rada, ze si to mam s kym vypsat, v mem okoli zadna kamaradka mimco neplanuje a rodine o snazeni vubec rikat nechci. Takze dekuju. ![]()
@Leni112
Ja jsem rada za tebe. S nikym o tom nemuzu takhle mluvit. O tom, ze se snazime, vi jen moje kamaradka a sestra. Kamaradka vi, jaky to je, taky se snazili skoro rok, ale nejsem s ni denne a nechci ji tim zas tolik zatezovat. A segra nevi vubec, sama deti nema a ani mit nebude
takze ji jen obcas napisu, ze mam splin, ona se me snazi uklidnit, ale nevi…
Ja sama jsem prekvapena jak moc to se mnou lomcuje. ![]()
Tak jsem rada, kdyz vidim, ze pises…ty vis…ty mi rozumis. ![]()
@NeKa Presne to je ono.
U me to vi jen nejlepsi kamaradka, ale ta letos dokoncila VS a tim padem teprv do toho dospelackyho zivota skace, takze u ni je tehotenstvi hodne vzdalena budoucnost. Prestoze se to se mnou snazi prozivat, netusi…
Takze jsem moc rada za tebe.
Muj pritel mi zrovna vcera rikal, ze u me urcite chyba nebude, ze kdyz uz tak u nej, ale zatim to vidim u sebe jak to je a mrzi me to… ![]()
@Leni112 Leni, chlapi to vidi jinak. My mame deti dve a muj muz vubec netusi jak funguje zensky telo. Myslel si, ze cim casteji bude tuleni, tim lip. Kdyz jsem mu pak vysvetlila, ze za tech mych 40 dnu je vajicko jen jedno a zije jen 24hodin, tak mu najednou zacalo vadit, ze ma tuleni na povel
Tak to ted proste nechavam v klidu plynout… sice ve me hloda cervicek, ale stejne s tim nic neudelam. On jak se sprajcne, tak je to s nim tezky. Takze u nas nehrozi planovany pravidelny tuleni. A mozna to je dobre. Aspon z toho nebude otravenej.
@NeKa Tohle je u nás jediná výhoda toho jak spolu přes týden nemůžeme být, že alespoň to tulení není na povel, ale nějakým způsobem jsme rádi všemi způsoby, že jsme najednou prostě spolu.
A neboť teda moje cykly naplánovat nejdou, můžu jen doufat, že to někdy vyjde z čistý lásky.
Ale u vás je 100%, že je to jinak, můj muž tohle naštěstí opravdu nevnímá, neví nic a má úplnej klid.
Těším se ráno na měření, abych zjistila jestli to ovu byla nebo ne. ![]()
@Leni112 Dobre rano.
Tak co teplota? Ja uz jsem jak ty, taky se na to ranni cislo tesim. Jeste v posteli si to hned zapisu do FFaplikace v mobilu a pak to koumam a porovnavam s grafy ostatnich. ![]()
Muz ti jezdi domu jen na vikendy? Tak to potom chapu, ze vyroba neni na povel
Ja ted nechavam muze odpocivat, pac uz mam po OVU a najednou je celej hrrr do tuleni.
Dalsi cyklus mu vubec nebudu dopredu rikat, kdy HO POTREBUJU a nebude tusit, ze to dela, protoze musi. ![]()
@NeKa Dobre rano.
Ano, vuci praci jsme spolu jen o vikendech.
U nas chci naopak sex vic ja nez muz nehlede na fazi cyklu.
Takze je vzdycky rad kdyz ho den necham byt.
Teplota sice klesla, ale dle FF ovu probehla 13 DC!
Je teda fakt, ze mi to tam skocilo az kdyz jsem vymazala teplotni rumovej skok z minule soboty a to bylo 36.89..tak co myslis? Muze to tak byt kdyz tam tahle alko teplota nebude? ![]()
@Leni112 Graf vypada moc dobre. Jste meli rumovy dychanek joo?
Ja bych se tim ridila, uvidis co bude dal.
Nejde mi vlozit muj graf. Neumim to vytahnout z ty aplikace.
@NeKa Jojo, ten vikend 7 a 8 DC jsme si kazdy vecer udelali Cubalibre, takze padly dve flasky rumu.
Tim padem teplota stoupla.
Byla bych fakt stastna, kdyby to tak opravdu bylo, protoze tomu porad nemuzu uverit, ze bych se konecne srovnala.
A i to tuleni snad nakonec vyslo tak nejak akorat, takze ted uz zas jen doufat.
Ja to z ni nevytahuju, ja si vyfotim pretazenim displej a jen tu fotku oriznu a vlozim. ![]()