Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
9.10.14 07:39

@Leni112 :mavam: Dobre rano. Sedim u zubare v cekarne. Je tu spousta lidi. Uz bych to chtela mit za sebou :roll:
Ty priznaky… presne ja minule. Byla jsem presvedcena, ze to MUSELO VYJIT! A pak jsem byla hrozne zklamana…ani ne z toho, ze nejsou //, ale ze vlastne ani nevim kdy MS dorazi. Tak jsem ted spis opatrna. A tim ze vim OVU vim i zhruba příchod MS.
Jo a dokazala jsem stahnout si graf. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.10.14 08:57

@NeKa Ahoj ahoj! :mavam: Jsem uplne nadsena z tveho grafu, vypada ukazkove, mam radost jako kdyby byl muj. :lol: Strasne moc doufam, ze to tento mesic vyjde alespon u tebe. :) A at te to u zubare neboli! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.10.14 10:09

@Leni112 Tak je venku, ale pan zubar se i dost zapotil. Zub pacil ven pres pul hodiny, vubec to neslo. No az ho vytahl bylo videt proc. Zub mel zatoceny koreny nahoru a pak byl docela velkou casti prirostly primo ke kosti, takze cast kosti sla i se zubem. :mrgreen: Zatim to neboli, ale tvar mam v jednom ohni, tak leduju.
Graf se ti zda? Me zatim taky, doufam, ze takovy hezky vydrzi. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.10.14 10:24

@NeKa Strasny!! 8o :| To bych nechtela zazit! Libi se mi moc. :srdce: Hlavne aby neklesal! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.10.14 10:28

@Leni112 Zatim to neboli, takze je to v klidu. Ale uz pomalu ustupuje ta umrtvovaci injekce. Takze to asi terve prijde.
Ja taky doufam, ze se udrzi :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.10.14 11:39

@NeKa Ja takhle jednou sla taky umrtvena od zubare a chtela jsem se napit, ale nedoslo mi, ze to nebude jen tak a svaly neposlouchaly, takze jsem se cela polila. :lol: Rikam ti, ze kdyby ne, tak uz grafum neverim, protoze ten tvuj mi fakt prijde peknej a teplomer leti oknem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.10.14 14:32

@Leni112 Leni ty jsi zlaticko :hug: Joo, mrtva pusa je super. Taky mi to teklo vsude, kdyz jsem si vyplachovala. :mrgreen:
Ted to boli docela dost :zed: jeste ze mam zitra volno, behat 15hodin po place s nucenym usmevem na rtech bych asi urcite nedala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.10.14 15:44

@NeKa :hug: To ja uz se naopak nemuzu dockat zitra, aby uz byl vecer a ka nebyla sama a volno a tak… :srdce: Dneska jsem si dopsala ve FF teploty a zase mi tam skocilo, ze ovu byla opravdu toho 13 DC, ze jsem 6DPO, tak ja fakt nevim..kazdopadne se nijak necitim, takze tomu ani nedavam nadeji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.10.14 15:44

@NeKa :hug: To ja uz se naopak nemuzu dockat zitra, aby uz byl vecer a ka nebyla sama a volno a tak… :srdce: Dneska jsem si dopsala ve FF teploty a zase mi tam skocilo, ze ovu byla opravdu toho 13 DC, ze jsem 6DPO, tak ja fakt nevim..kazdopadne se nijak necitim, takze tomu ani nedavam nadeji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.10.14 15:59

@Leni112 Mas to nejaky divoky na tom FF 8o Tak se obe tesime na 17.10. :mrgreen:
Vikend s muzem si poradne uzijte. :srdce: Uplne ti ho zavidim. Me ty pracovni vikendy strasne nebavi. :pocitac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.10.14 16:46

Ahoj holky, přidávám se k Vám, taky se s manželem od srpna snažíme…a zatím nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.10.14 18:19

@NeKa To jo, pul okynek jsem mela zelenych a pul ruzovych. A porad to na me neco hlasilo, az kdyz jsem si to otevrela v pc a prelozila, srovnalo se to. :) Tesime se spolu na 17 at bude co bude. :hug: No uz aby byl zitrek touto dobou. :srdce: S tebou samozrejme tise trpim. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.10.14 18:19

@Lenisska88 :mavam: My od brezna. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.10.14 18:46

@Lenisska88 Zdravim :mavam: my od cervence, a zatim taky jen cekame. A vubec nam to neubiha. Vid @Leni112 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.10.14 18:50

@Leni112 Ja uz mam doma taky opraveny notas, tak se zitra na FF tesim. Jen ja si merim a zapisuju teprve tento cyklus. Takze ja toho tam moc nevykouzlim. :mrgreen:
Jeste sedm dni :hug:
Jdu si uvarit ovesnou kasi, celej den jsem do sebe nic nemohla dostat, tak snad snim aspon tu. Je mi totiz dost blbe z hladu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí