Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
10.10.14 18:25

Ahoj holky, potřebovala bych malou radu :? docela hodně uvažuji o zakoupení ovulačního testu, toho jak se může používat dokola. Tak se chci zeptat jestli nemá někdo s tím zkušenosti, jestli opravdu pomohl..není to zrovná levná záležitost :roll: díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.10.14 18:44

@VendulaM Ahoj, to ani nevim ze existuje. Takze neporadim. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.10.14 18:46

@NeKa jojo existuje, ale stojí co jsem koukala tak 700,– ale jelikož mám docela dlouhý cykly a nepravidelný, tak by se mi to hodilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.10.14 19:05

@VendulaM Ty jo, vitej do klubu dlouhych cyklu. :hug: Ja tedy pozivam jednorazovy, ale jeste nikdy se mi s nima nepodarilo ovulaci trefit. Ale z dlouhodobyho hlediska to smysl ma, si myslim. Muzes testovat kazdy den. Me by se to vratilo treti cyklus, zhruba. :think: i

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
10.10.14 19:31

@NeKa díky :hug: za pokus ty peníze stojí, asi si ho koupím :) myslím, že v minulosti jsem utratila peníze za větší blbosti a todle je pro dobrou věc s dobrým úmyslem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.10.14 11:20

@VendulaM No vidis, taky si myslim, ze se penize utraci za daleko vetsi zbytecnosti. A tohle smysl ma. :palec:
Musim kouknout na net, zajima me, jak ten test funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
11.10.14 11:33

@VendulaM Tady maji i celkem dobrou cenu.
 http://www.otehotnet.cz/…9320016.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.10.14 13:12

@NeKa jé, díky :hug: jdu obědnávat, neni si co rozmýšlet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.10.14 13:32

Trochu větší hrubka…opravuji *objednávat… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.10.14 09:17

@VendulaM Nemas vubec zac :hug: pokud dorazi MS, budu o nem asi taky uvazovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 16:22

@NeKa Ahojky. :mavam: Tak uz jsem zase sama, tudiz mi vikend konci uz ted. :( A zase cekat na patek. :( Jedinou radosti jsou teploty, ze stoupaji..at je to tak ci tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 16:25

Jo a holky, cetla jsem o tom testu taky, ale nenasla jsem na nej jedinou pozitivni reakci, takze ten jsem zavrhla hned ac teda ovu testy ani nepouzivam. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.10.14 17:33

@Leni112 Ahooooj Leni :hug: Patek bude za chvilicku, utece to jako voda. :* Me splaskly prsa, tak bych rekla, ze teda zase nic. :nevim: Tak se dalsi cyklus budem asi zase snazit spolu. Tedy pokud neobjevis na tt // :srdce:
Cetla jsem nekde, ze Duphaston supluje progesteron v tele, takze na teplotu ma vliv i on. :think: Samozrejme bych ti mnohem vic prala uhnizdeny a oplodneny vajicko :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.10.14 17:53

Ahoj Leni, já jsem se zeptala na to gynekoložky a říkala, že k zahození to určitě není, jen se ho naučit používat :-) ale tak líto těch peněz mi nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 19:38

@NeKa No ja s tim samozrejme tento cyklus nepocitam, nadeje je tak 1%. :mrgreen: Ale spis jsem rada, ze kdyz ta teplota stoupa, ze to alespon znamena, ze ten Duphaston zabira. :palec: Protoze pri vyvolavackach proste zadna zmena. :zed: Takze se tesim na dalsi vikend ze vsech smeru. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí