Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebovala bych malou radu
docela hodně uvažuji o zakoupení ovulačního testu, toho jak se může používat dokola. Tak se chci zeptat jestli nemá někdo s tím zkušenosti, jestli opravdu pomohl..není to zrovná levná záležitost
díky za odpovědi
@NeKa jojo existuje, ale stojí co jsem koukala tak 700,– ale jelikož mám docela dlouhý cykly a nepravidelný, tak by se mi to hodilo ![]()
@VendulaM Ty jo, vitej do klubu dlouhych cyklu.
Ja tedy pozivam jednorazovy, ale jeste nikdy se mi s nima nepodarilo ovulaci trefit. Ale z dlouhodobyho hlediska to smysl ma, si myslim. Muzes testovat kazdy den. Me by se to vratilo treti cyklus, zhruba.
i
@NeKa díky
za pokus ty peníze stojí, asi si ho koupím
myslím, že v minulosti jsem utratila peníze za větší blbosti a todle je pro dobrou věc s dobrým úmyslem
@VendulaM No vidis, taky si myslim, ze se penize utraci za daleko vetsi zbytecnosti. A tohle smysl ma. ![]()
Musim kouknout na net, zajima me, jak ten test funguje.
@VendulaM Tady maji i celkem dobrou cenu.
http://www.otehotnet.cz/…9320016.html
@VendulaM Nemas vubec zac
pokud dorazi MS, budu o nem asi taky uvazovat. ![]()
@NeKa Ahojky.
Tak uz jsem zase sama, tudiz mi vikend konci uz ted.
A zase cekat na patek.
Jedinou radosti jsou teploty, ze stoupaji..at je to tak ci tak. ![]()
Jo a holky, cetla jsem o tom testu taky, ale nenasla jsem na nej jedinou pozitivni reakci, takze ten jsem zavrhla hned ac teda ovu testy ani nepouzivam. ![]()
@Leni112 Ahooooj Leni
Patek bude za chvilicku, utece to jako voda.
Me splaskly prsa, tak bych rekla, ze teda zase nic.
Tak se dalsi cyklus budem asi zase snazit spolu. Tedy pokud neobjevis na tt // ![]()
Cetla jsem nekde, ze Duphaston supluje progesteron v tele, takze na teplotu ma vliv i on.
Samozrejme bych ti mnohem vic prala uhnizdeny a oplodneny vajicko
![]()
Ahoj Leni, já jsem se zeptala na to gynekoložky a říkala, že k zahození to určitě není, jen se ho naučit používat
ale tak líto těch peněz mi nebude ![]()
@NeKa No ja s tim samozrejme tento cyklus nepocitam, nadeje je tak 1%.
Ale spis jsem rada, ze kdyz ta teplota stoupa, ze to alespon znamena, ze ten Duphaston zabira.
Protoze pri vyvolavackach proste zadna zmena.
Takze se tesim na dalsi vikend ze vsech smeru. ![]()