Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Leni112
To jsem rada, ze to takhle beres. To je urcite fajn, ze to nejak funguje.
@VendulaM Tak určitě to není nějaká obrovská částka, aby to člověka mrzelo i kdyby to dělalo cokoliv a určitě to na každého funguje jinak. Na mě totiž nikdy nic. ![]()
@NeKa Jo, beru to v klidu, jsem ráda, že to alespoň vypadá na MS když už třeba nic jinýho a že se od toho zase odrazim dál. A hlavně bez čekání.
A ťuk ťuk abych to nezakřikla. ![]()
@Leni112 Jasny, nas zakladni plan - mit pravidelny a ne prilis dlouhy cyklus. ![]()
Ja cekam do ctvrtka a pak nasadim Gynex a uvidime. Taky se svym zpusobem tesim, ze ten dalsi bude lepsi a treba to vyjde ![]()
@NeKa Přesně tak.
Nestresovat se sněhobílým testem a nezkoumat se xx dní, ať prostě mrcha kdyžtak do 30 dnů dorazí a nebo teda dvě čárky.
Už ve čtvrtek? Já myslela, že se nasadí až po MS…
Do každého cyklu vkládám novou obrovskou naději a teď, jestli mi s tím ta dr nějak pomůže, budu věřit ještě víc, budu se muset mírnit.
A hlavně budu doufat, když začnu brát takhle ty hormony, že z toho jednou nebudou dvojčátka..
![]()
@Leni112 To je krasna predstava. ![]()
Jsou to bylinky a neni tam psano kdy zacit uzivat. Takze v patek prijde MS a zacnu to uzivat.
Nahodou… dvojcata jsou dobry.
horsi by byly u nas ![]()
Urcite uz se brzy dockame
![]()
@NeKa No mám z toho strach, protože v rodině jsou dvojčata běžná…Aby to štěstí opravdu nebylo dvojnásobný.
Stačí mi jedno malinký.
![]()
U vás by to bylo každopádně složitější.
Co by se ale dalo dělat že. ![]()
Musíme!!! Prostě do Vánoc to musí vyjít…
Tak jsem si to plánovala, jak to dám všem k Vánocům jako ten nejhezčí dárek. A pozor, o víkendu jsme byli v OBI a tam už mají velký vánoční strom…takže mám co dělat… ![]()
@Leni112
Ja nemit zadny, dvojcatka by mi nevadily
Samozrejme i ted bychom si nejak poradili. ![]()
Vanocni silenstvi nesnasim, prala bych si, aby vanoce byly jako driv, bez toho hroznyho humbuku okolo. ![]()
Do vanoc je dobry termin, to odpovida i my navsteve u Dr. ![]()
@NeKa No já mám zatím v hlavě jen to jedno miminko do budoucna..zatím to vypadá, že třeba budu i ráda za jedno, takže..
To já Vánoce miluju.
Je fakt, že já žádný šílenství nepociťuju, dárky všechny objednávám přes net, takže mě nemá kdo kde rozčílit a už v půli listopadu vytahuju vánoční dekorace a prvním prosincem jsem ve svým živlu.
Je to pro mě to nejkrásnější období a moc doufám, že mě jednou i přítel požádá o ruku takhle.
Jo, je a vůbec bych se nedivila, kdyby jsme otěhotněly nastejno, teď si srovnáme cyklus a jedeme.
![]()
@Leni112 Ja mam vanoce rada jen kvuli holkam. Jinak ani ne. Ale to je spis vzpominkama na vanoce doma, kdy uz tata byl hodne nemocnej a bylo to takovy zvlastni. ![]()
To by bylo
Na vanoce si pod stromecek nadelit //
a ty k tomu jeste zadost o ruku ![]()
@NeKa Nemůžu se dočkat, až je budu dělat pro děti.
…Tak ač jsem chytila svatební kytici, žádost tak nějak nečekám..
Ale díky těm čárkám by třeba mohla přijít..
Ale to by bylo asi už moc štěstí najednou. ![]()
@Leni112 Sny se maji plnit nejen o vanocich…
![]()
Padim asi do pelechu, preju dobrou noc ![]()
@Leni112
Dobré ráno. Spala jsi aspoň trochu dobře, bez miláčka? Doufám, že ano.
Chystám se na kontrolu k zubaři, doufám, že to po jeho zásahu nebude bolet víc jak teď ![]()
Ráno jsem si udělala test
vím, že do pátku je spousta času, ale i tak…co kdyby…no a je sněhobílý. Ale teploty se zatím drží, ale to může být i tím zubem ![]()
Dneska mi přijde nový teploměr
tak se na něj moc těším ![]()
@NeKa Dobre ranko.
No to vis, s nim usnu klidne v 9, sama o pulnoci prepinam programy a zbytecne premyslim.
Ale uz jsem si zvykla.
Jo, tak na test je asi urcite brzo, ale chapu te.
A teplota taky urcite muze byt ovlivnena zubem, na mou BT pusobi uplne jakakoliv zmena.
A je u me zajimavy, ze po probuzeni mam nejakou teplotu a kdybych ji sla merit o par minut pozdeji, tak ji mam nizsi. Coz je divny.
A jaky jsi mela? Ja kvuli tomu kupovala digitalni. ![]()