Snažilky srpen 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
970
12.10.14 19:46

@Leni112 :hug: To jsem rada, ze to takhle beres. To je urcite fajn, ze to nejak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 20:09

@VendulaM Tak určitě to není nějaká obrovská částka, aby to člověka mrzelo i kdyby to dělalo cokoliv a určitě to na každého funguje jinak. Na mě totiž nikdy nic. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 20:12

@NeKa Jo, beru to v klidu, jsem ráda, že to alespoň vypadá na MS když už třeba nic jinýho a že se od toho zase odrazim dál. A hlavně bez čekání. :) A ťuk ťuk abych to nezakřikla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.10.14 20:16

@Leni112 Jasny, nas zakladni plan - mit pravidelny a ne prilis dlouhy cyklus. :mrgreen:
Ja cekam do ctvrtka a pak nasadim Gynex a uvidime. Taky se svym zpusobem tesim, ze ten dalsi bude lepsi a treba to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 20:25

@NeKa Přesně tak. :hug: Nestresovat se sněhobílým testem a nezkoumat se xx dní, ať prostě mrcha kdyžtak do 30 dnů dorazí a nebo teda dvě čárky. :) Už ve čtvrtek? Já myslela, že se nasadí až po MS…
Do každého cyklu vkládám novou obrovskou naději a teď, jestli mi s tím ta dr nějak pomůže, budu věřit ještě víc, budu se muset mírnit. :mrgreen: A hlavně budu doufat, když začnu brát takhle ty hormony, že z toho jednou nebudou dvojčátka.. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.10.14 20:37

@Leni112 To je krasna predstava. :srdce:
Jsou to bylinky a neni tam psano kdy zacit uzivat. Takze v patek prijde MS a zacnu to uzivat.
Nahodou… dvojcata jsou dobry. :mrgreen: horsi by byly u nas :mrgreen:
Urcite uz se brzy dockame :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 20:54

@NeKa No mám z toho strach, protože v rodině jsou dvojčata běžná…Aby to štěstí opravdu nebylo dvojnásobný. :mrgreen: Stačí mi jedno malinký. :srdce: :hug:
U vás by to bylo každopádně složitější. :lol: Co by se ale dalo dělat že. :)
Musíme!!! Prostě do Vánoc to musí vyjít… :hug: Tak jsem si to plánovala, jak to dám všem k Vánocům jako ten nejhezčí dárek. A pozor, o víkendu jsme byli v OBI a tam už mají velký vánoční strom…takže mám co dělat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.10.14 21:06

@Leni112 :srdce: Ja nemit zadny, dvojcatka by mi nevadily :srdce: Samozrejme i ted bychom si nejak poradili. :palec:
Vanocni silenstvi nesnasim, prala bych si, aby vanoce byly jako driv, bez toho hroznyho humbuku okolo. :pocitac:
Do vanoc je dobry termin, to odpovida i my navsteve u Dr. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 21:18

@NeKa No já mám zatím v hlavě jen to jedno miminko do budoucna..zatím to vypadá, že třeba budu i ráda za jedno, takže.. :roll: To já Vánoce miluju. :srdce: Je fakt, že já žádný šílenství nepociťuju, dárky všechny objednávám přes net, takže mě nemá kdo kde rozčílit a už v půli listopadu vytahuju vánoční dekorace a prvním prosincem jsem ve svým živlu. :lol: Je to pro mě to nejkrásnější období a moc doufám, že mě jednou i přítel požádá o ruku takhle. :) Jo, je a vůbec bych se nedivila, kdyby jsme otěhotněly nastejno, teď si srovnáme cyklus a jedeme. :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.10.14 21:31

@Leni112 Ja mam vanoce rada jen kvuli holkam. Jinak ani ne. Ale to je spis vzpominkama na vanoce doma, kdy uz tata byl hodne nemocnej a bylo to takovy zvlastni. :x
To by bylo :palec: Na vanoce si pod stromecek nadelit // :srdce: a ty k tomu jeste zadost o ruku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 21:45

@NeKa Nemůžu se dočkat, až je budu dělat pro děti. :)…Tak ač jsem chytila svatební kytici, žádost tak nějak nečekám.. :mrgreen: Ale díky těm čárkám by třeba mohla přijít.. :mrgreen: Ale to by bylo asi už moc štěstí najednou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
12.10.14 21:55

@Leni112 Sny se maji plnit nejen o vanocich… :srdce: :mrgreen:
Padim asi do pelechu, preju dobrou noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
12.10.14 22:05

@NeKa Jo…asi tak.. :srdce: Dobrou noc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
13.10.14 07:57

@Leni112 :mavam: Dobré ráno. Spala jsi aspoň trochu dobře, bez miláčka? Doufám, že ano. :hug: Chystám se na kontrolu k zubaři, doufám, že to po jeho zásahu nebude bolet víc jak teď :mrgreen:
Ráno jsem si udělala test :think: vím, že do pátku je spousta času, ale i tak…co kdyby…no a je sněhobílý. Ale teploty se zatím drží, ale to může být i tím zubem :nevim:
Dneska mi přijde nový teploměr :dance: tak se na něj moc těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.10.14 09:32

@NeKa Dobre ranko. :mavam: No to vis, s nim usnu klidne v 9, sama o pulnoci prepinam programy a zbytecne premyslim. :roll: Ale uz jsem si zvykla. :) Jo, tak na test je asi urcite brzo, ale chapu te. :hug: A teplota taky urcite muze byt ovlivnena zubem, na mou BT pusobi uplne jakakoliv zmena. :) A je u me zajimavy, ze po probuzeni mam nejakou teplotu a kdybych ji sla merit o par minut pozdeji, tak ji mam nizsi. Coz je divny. :mrgreen: A jaky jsi mela? Ja kvuli tomu kupovala digitalni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí