Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, moc vam vsem drzim palecky a ty ktere cekate uz poslednich par dni do NEocekavane MS tak jeste vice aby se nedostavila
pak dejte vedet.
Jinak ja nasla super vysvetlene jak s ovu…tak tady posilam odkaz ![]()
emimino.cz/denicky/domnela-neplodnost-versus-nespravne-urceni-ovulace-1665
@Lagertha A jak dlouho sJá špiním od včera, malinko a bolí břicho, ale ne pořád, spíš jen taková tupá chvilková bolest - dneska 13DC. Tak snad to výjde jako tobě ![]()
@KarolB Kájo, jsem na tebe zvědavá! A dělej si radši test hned ráno ![]()
@Haninetka Zitra rano nemuzu, nemam je koupeny..
Koupim si jich vic udelam si i zitra odpoledne a i v patek rano. Jak je budu mit doma, tak neni sance, ze je hned nevyzkousim.. ![]()
Ahoj my s manželkou používáme clerex 475mg, který nám poradili v lékárně. Manželka po dvou baleních otěhotněla. Jo a nelekni se je to určené pro léčbu frigidity a poruchu erekce. Každopádně je i na podporu otěhotnění. A ten sex je top aspoň se nemusíte nutit a navíc si to pořádně užijete.
@Haninetka to bude spíš ovulacni spineni u tebe, já už jsem po ovulaci 19DC
@Markeet1 píše:
@Jessabell
Jim se to lehce mluvi nomyslis si, ze kava by se v tehotenstvi nemela pit?? Jsemzvykla pit dve nekdy i tri za den, asi bych to radeji mela omezit co?
jeste nejsem mozna tehu ale i tak asi to neni dobre kdyz mam telo pripravit na mimi
Jsem taky kafařka a měla jsem dilema, které za mě mimino vyřešilo samo, kafe mi najednou hrozně smrdělo a nechutnalo…po porodu zas dobrý, ale to jsem si dala třeba jedno malý po kojení…
@Very84
Kamaradka to tak taky mela, tak treba to za me pak taky vyresi problem
jako kamosky co maji deti i kourily nebo si daly sklenku vina apod. Jako kazdeho vec, ale to bych asi nemohla
jeste ze jsem nekurak ![]()
Holky ja driv pila kafe mooc, a pak sem presla na Caro sice to neni kava ale jako nahrazka dobry a uz na tom frcim pul roku a kava mi nechybi ![]()
@Veroniiikaaa ja jsem Caro začala pít, když jsem otěhotněla s prckem a chutná mi do dnes:) nekouřím, už 3 roky, nepiju moc alkohol, ani kafe
a tak dále ![]()
@Domča-_-22_- Blbe..
Jedna carka a zacina se mi dnes rozjizdet MS. Mela jsem akorat zblblej cyklus z ty antiny..
Ale uz jsem dneska nasadila gynex, tak treba se mi taky zadari jako tobe..
Chutna docela prijeme, nato jak smrdi.. ![]()
@KarolB
Já už beru Gynex dva cykly a podezřívám ho, že mi to taky trochu rozházel. Takže bacha, aby,,nepřekonal" tvá očekávání
Btw, nepřijde mi, že by mi smrděl, ale moc mi teda nechutná ![]()