Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
425
6.9.17 17:55

Ahoj holky, moc vam vsem drzim palecky a ty ktere cekate uz poslednich par dni do NEocekavane MS tak jeste vice aby se nedostavila :hug: pak dejte vedet.
Jinak ja nasla super vysvetlene jak s ovu…tak tady posilam odkaz ;)
emimino.cz/denicky/domnela-neplodnost-versus-nespravne-urceni-ovulace-1665

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.9.17 18:03

@Lagertha A jak dlouho sJá špiním od včera, malinko a bolí břicho, ale ne pořád, spíš jen taková tupá chvilková bolest - dneska 13DC. Tak snad to výjde jako tobě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.9.17 18:04

@KarolB Kájo, jsem na tebe zvědavá! A dělej si radši test hned ráno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
6.9.17 18:20

@Haninetka Zitra rano nemuzu, nemam je koupeny.. :nevim: Koupim si jich vic udelam si i zitra odpoledne a i v patek rano. Jak je budu mit doma, tak neni sance, ze je hned nevyzkousim.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.9.17 18:25

clerex 475 mg na otěhotnění

Ahoj my s manželkou používáme clerex 475mg, který nám poradili v lékárně. Manželka po dvou baleních otěhotněla. Jo a nelekni se je to určené pro léčbu frigidity a poruchu erekce. Každopádně je i na podporu otěhotnění. A ten sex je top aspoň se nemusíte nutit a navíc si to pořádně užijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
6.9.17 18:51

@KarolB úplně se vidim :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
7.9.17 06:49

@Haninetka to bude spíš ovulacni spineni u tebe, já už jsem po ovulaci 19DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2541
7.9.17 11:09
@Markeet1 píše:
@Jessabell
Jim se to lehce mluvi no :D myslis si, ze kava by se v tehotenstvi nemela pit?? Jsemzvykla pit dve nekdy i tri za den, asi bych to radeji mela omezit co? :roll: jeste nejsem mozna tehu ale i tak asi to neni dobre kdyz mam telo pripravit na mimi

Jsem taky kafařka a měla jsem dilema, které za mě mimino vyřešilo samo, kafe mi najednou hrozně smrdělo a nechutnalo…po porodu zas dobrý, ale to jsem si dala třeba jedno malý po kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
7.9.17 11:17

@Very84
Kamaradka to tak taky mela, tak treba to za me pak taky vyresi problem :) jako kamosky co maji deti i kourily nebo si daly sklenku vina apod. Jako kazdeho vec, ale to bych asi nemohla :roll: jeste ze jsem nekurak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
7.9.17 17:43

Holky ja driv pila kafe mooc, a pak sem presla na Caro sice to neni kava ale jako nahrazka dobry a uz na tom frcim pul roku a kava mi nechybi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
7.9.17 19:13

Za týden čekám MS, a pak začne snažení :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4593
7.9.17 19:37

@Veroniiikaaa ja jsem Caro začala pít, když jsem otěhotněla s prckem a chutná mi do dnes:) nekouřím, už 3 roky, nepiju moc alkohol, ani kafe :D a tak dále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.9.17 09:24

@KarolB tak jak dopadlo testování? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
8.9.17 10:51

@Domča-_-22_- Blbe.. :? Jedna carka a zacina se mi dnes rozjizdet MS. Mela jsem akorat zblblej cyklus z ty antiny.. :? Ale uz jsem dneska nasadila gynex, tak treba se mi taky zadari jako tobe.. :mrgreen: Chutna docela prijeme, nato jak smrdi.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
8.9.17 14:50

@KarolB
Já už beru Gynex dva cykly a podezřívám ho, že mi to taky trochu rozházel. Takže bacha, aby,,nepřekonal" tvá očekávání :D Btw, nepřijde mi, že by mi smrděl, ale moc mi teda nechutná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí