Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikolka.slunicko @Veroniiikaaa Manžel šel taky na spermio a bez problémů, přišlo mi že tam šel dokonce rád
on je takovej hračička takže bych řekla že ho to dost zajímalo ![]()
Co kdybyste to udělali tak, aby ti vaši chlapi tam šli, aby vám dokázali že to není v nich? ![]()
Holky, možná blbý dotaz, ale co je ta laparka o které píšete a proč a jak jste na ní šli? To je to zprůchodnění vejcovodů? Mě to totiž nabídli v CAR, buď operace nebo nějaký jakože rentgen, že by mi ty vejcovody naplnili nějakou pěnou, aby mi tu laparoskopii nedělali zbytečně… ale když jsem jednou těhotná už byla, tak to asi mám průchodný vejcovody nebo ne? ![]()
@jahoda.mrazena.sarka ten můj je smířený s tim že bude muset jit ale moc SE mu do toho nechce. Tak počkáme do konce roku, a po novém roce tam bude muset jit ![]()
Holky mam tam stinek!
ted jsem sakra zaplatila lety na dovo s tim ze se totu nepovedlo
a je tamto stinek. Dalsi den bez menzesu…no tak ted jsem zvedava a jeste o 25 tisic lehci ![]()
@kalitka
a kolik dnů máš zpoždění? držím moc palce ať je to tak a všechno v pohodě!
jen jsem nečetla celou diskuzi- jak dlouho ses snažila?
To znám, my taky vloni nebyli na dovolený zjistila jsem to 14 dní před…přišli jsme taky asi o 25 tis., nakonec z toho nic nebylo…
@kalitka faakt? Tak to je skvělá zpráva
taky chci stinek
moc ti to přeji ![]()
@kalitka Gratulujuuuuuu!!!
Prvni uspechy..
Na dovoleny budes alespon odpocivat a v klidu, tak se tam alespon prdolka poradne zavrta a bude spokojenej.. ![]()
Mame letet dona marsa alam uzavirala jsem to pres net tak.snad.je eventuelne moznoat odstoupeni od smlouvy ty jo. Uvidime co ukážou dalsi dny. No meskam cca 6 dni. Snazime se asi rok a pul s pauzama. Mela jsem hodne zdravotnich problemu. No jsem z toho trochu mimo ted. Holky ja jsem vedle. Tak uvidime
treba dousek zase zmizi a bude dovca. V prvnim trimestru se asi nesmi litat ze ![]()
@kalitka zlato hlavně bud v klidu, a nestresuj se. No správně by se lítat nemělo ale mam známou která byla v prvním trimestru na Maledivách a všechno v pohodě ![]()
@Nikolka.slunicko je fakt ze 50:50 je toto i bez letu zda mimi zůstane ze
jaky byla tyden? ![]()
@kalitka to máš pravdu 50:50..ano byla na 8 dni
jůů udelala si mi normálně to tvoji zprávou radost, jsem rada za tebe ![]()
Kalitka supeeeer
mam z tebe hroznou radost
drzim palec at vsechno dobre dopadne ![]()
@kalitka Tak zkus jeste zavolat doktorovi a rekni mu co mas za potiz..
Urcite ti k tomu rekne vic. Skoda ze letite, dovca by tomu urcite akorat prospela.. ![]()
Holky, ja teda tehotna nejsem jeste jo, ale chute mam teda uz tedka.. Ja bych pila mliko ke vsemu! Zrovna se cpu okurkovim salatem za vesele ho jim zapijim. Doufam, ze se nepo****!
![]()
@KarolB dobrou chuť přeji
teda to jsou chutě, ja těhotná taky ještě nejsem ale jsem pořád unavená a spala bych nejraději pořád ![]()