Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky tak.jsem zkusila jeste druhy test, jinou znacku a je tam taky
ale ma foto to jeste neni jinak bych se podelila. No koukam jako tykev. Zaplatila jsem to protoze na testu nic a ted tohle
me trefi
no tak asi za dva dny udelam znovu. Pokud tam mimi je tak ale aby to bylo tam kde ma, pokud je tam pomaly narust.hcg
@kalitka A nemohla jsi mit treba tentokrat delsi cyklus? Zitra bude treba silnejsi.. ![]()
@KarolB priznam se ze cim dyl se o to zajimam, tim vetsi jsem asi jelen…tezko rict, toz necham se prekvapit
nic jinyho mi ani nezbyva..pokud ms stale nedorazi tak zkusim asi za dva dny znovu a uvidi se
ale neverim tomu
Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Bohuzel uz jsem v diskuzich od dubna. Uz 4 cyklus bez druhe / a dneska se mi rozjizdi mrcha ![]()
A to jsem ted mesic brala fertipronu. Az mi to skonci tak zajdu k dr pro nejaky ten povzbuzovak pro moje vajicka
@kalitka
drzim palecky at to dopadme dobre!
uz se tesime na fotku at muzeme gratulovat
![]()
Holky vsem vam moc dekuju
uvidime co bude dal, bojim se vazne pokud to tam je aby to nebylo mimo
prijde mi ze mam na testu uplny kulovy, ale nevidim to jen ja
preci jen 5 dni meskani a teprve tohle? je to vubec mozne? ze by se hcg do moce dostavalo tak pomalu?
@Ajka.w Neboj se, vsechny se tu urcite jednoho dne tech // dockame..
4 mesice neni jeste tak dlouha doba..
@kalitka Treba mas opravdu jen delsi cyklus..
Pockej si ty dva dny, zkusis to znovu a treba bude uz silnejsi… ![]()
Dneska jsem tedy 1 DC. Rohodla jsem se k fertiproně nasadit i kontryhel, ale teprve dneska jsem si ho objednala, takže snad dorazí v pondělí. Myslíte že to bude k něčemu když ho začnu pít až 4 DC?
Holky a s téma operacema.. jak to ze vas tam dr poslal? To se na to takhle přijde jen tak při preventivní prohlídce a nebo se musí udělat nějaké speciální vyšetření? Myslím s téma vejcovodama.. prd tomu rozumím
Děkuji za odpověď ![]()
@kalitka a tobě moc gratuluji a držím palce dal
![]()
@Kariss moc noc dekuju, jen jeste neni bohuzel k cemu..strasi me biochemicke..ale presto jsem vycetla ze x holek to meli treba dalnice az 10 den po vynechani a podobne, tak se necham prekvapit, stejne s tim nic neudelam
ale nebudu lhat ze me trochu nerv bere ![]()
holky holky tak kdy zacnete taky testit? ja pokud mrcha neprijde zkusim asi dalsi v pondeli ![]()
@kalitka ja zkusím testit taky v pondělí
příští tyden jdeme o vikendu na narozeniny, tak chci vedet jestli muzu normálně pít, nebo ne ![]()
@kalitka Ja asi az za 14 dni..
Ted jsem 12 DC. Nejradsi bych si delala testy kazdej den, ale vim ze je to kravina a k nicemu a jeste by mi z toho svihlo.
. Jak to clovek zkousi poprvy, tak je netrpelivej az hruza.. ![]()
@jahoda.mrazena.sarka
laparoskopie je zákrok, při kterým se ti kouknou do dělohy a vejcovodů, zda jsou průchozí, není tam problém nebo překážka, která by bránila otěhotnění. Se mrkni třeba na wiki, tam to určitě bude popsaný podrobněji ![]()
@Kariss
těma operacema myslíš tu laparoskopii? Pokud jo, tak tu mě navrhla doktorka z imunologie, po jednom neúspěšným ET a jednom KETu. Ale dělá se to i dříve, třeba před tím, než vůbec umělko začneš postupovat, nebo tě na to může poslat i gynekolog, pokud má na něco podezření ![]()
@Kariss ty mas uzasneho chlapa ![]()
@jahoda.mrazena.sarka hele ja sla na laparoskopii kvuli tomu ze mi rekli ze mam posunutou delohu a nad vajecnikama tekutinu a rovnou zjistovali pruchodnost vejcovodu. Ikdyz jsem se toho bala sla jsem a sem rada pac vim, ze jsem v poradku.Za me doktori tam neposilaji jen tak a hlavne kdyz chces miminko.
@kalitka gratuluji zda jsi nasla stinecek a dovcu bych asi jela, zregenerujes a uzijes si to…ale jak psaly holky zavolej Dr. a nechej si poradit ![]()
A k testování, ja budu holky testovat az za 12dni, takze jeste moooc dlouhy cekani ![]()
Pak se pochlubte kdo budete testovat a preji nalez // ![]()
Holky, musim citovat z jedne nejmenovane skupiny. Dlouho me nic tak nepobavilo, takze az se budete pri tom dliuhem cekani na // nudit, tak zkuste toto- „Zkus počůrat pampeliškové listy. Mi nedávno došel mail s různými typy a jako těhotenský test tam psali, že na pampeliškových listech počůraných močí s obsahem hcg se udělají červené fleky. Stejně tak že přípravky na bělení (třeba prací prášek na bílé prádlo) změní barvu nebo začne šumět, když je v moči hcg. Strašně se těším až budu znovu těhotná a budu čůrat na prací prášek, protože zvědavost je prostě strašná.“
![]()