Snažilky Srpen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
567
11.8.17 11:46

Holky tak.jsem zkusila jeste druhy test, jinou znacku a je tam taky 8o ale ma foto to jeste neni jinak bych se podelila. No koukam jako tykev. Zaplatila jsem to protoze na testu nic a ted tohle :D me trefi :P no tak asi za dva dny udelam znovu. Pokud tam mimi je tak ale aby to bylo tam kde ma, pokud je tam pomaly narust.hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
11.8.17 12:13

@kalitka A nemohla jsi mit treba tentokrat delsi cyklus? Zitra bude treba silnejsi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
11.8.17 12:21

@KarolB priznam se ze cim dyl se o to zajimam, tim vetsi jsem asi jelen…tezko rict, toz necham se prekvapit :D nic jinyho mi ani nezbyva..pokud ms stale nedorazi tak zkusim asi za dva dny znovu a uvidi se :( ale neverim tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.8.17 12:43

Ahoj holky, rada bych se k vam pridala. Bohuzel uz jsem v diskuzich od dubna. Uz 4 cyklus bez druhe / a dneska se mi rozjizdi mrcha :,(
A to jsem ted mesic brala fertipronu. Az mi to skonci tak zajdu k dr pro nejaky ten povzbuzovak pro moje vajicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
11.8.17 12:59

@kalitka :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: drzim palecky at to dopadme dobre! :palec: uz se tesime na fotku at muzeme gratulovat :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
11.8.17 13:57

Holky vsem vam moc dekuju :hug: :hug: :hug: :kytka: uvidime co bude dal, bojim se vazne pokud to tam je aby to nebylo mimo :) prijde mi ze mam na testu uplny kulovy, ale nevidim to jen ja :think: :nevim: preci jen 5 dni meskani a teprve tohle? je to vubec mozne? ze by se hcg do moce dostavalo tak pomalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
11.8.17 14:14

@Ajka.w Neboj se, vsechny se tu urcite jednoho dne tech // dockame.. :dance: 4 mesice neni jeste tak dlouha doba.. ;) @kalitka Treba mas opravdu jen delsi cyklus.. ;) Pockej si ty dva dny, zkusis to znovu a treba bude uz silnejsi… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
11.8.17 14:19

Dneska jsem tedy 1 DC. Rohodla jsem se k fertiproně nasadit i kontryhel, ale teprve dneska jsem si ho objednala, takže snad dorazí v pondělí. Myslíte že to bude k něčemu když ho začnu pít až 4 DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
11.8.17 14:55

Holky a s téma operacema.. jak to ze vas tam dr poslal? To se na to takhle přijde jen tak při preventivní prohlídce a nebo se musí udělat nějaké speciální vyšetření? Myslím s téma vejcovodama.. prd tomu rozumím :lol: Děkuji za odpověď :)
@kalitka a tobě moc gratuluji a držím palce dal :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
11.8.17 15:02

@Kariss moc noc dekuju, jen jeste neni bohuzel k cemu..strasi me biochemicke..ale presto jsem vycetla ze x holek to meli treba dalnice az 10 den po vynechani a podobne, tak se necham prekvapit, stejne s tim nic neudelam :) :oops: ale nebudu lhat ze me trochu nerv bere :zed:

holky holky tak kdy zacnete taky testit? ja pokud mrcha neprijde zkusim asi dalsi v pondeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.17 15:10

@kalitka ja zkusím testit taky v pondělí 8) příští tyden jdeme o vikendu na narozeniny, tak chci vedet jestli muzu normálně pít, nebo ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
11.8.17 15:49

@kalitka Ja asi az za 14 dni.. :? Ted jsem 12 DC. Nejradsi bych si delala testy kazdej den, ale vim ze je to kravina a k nicemu a jeste by mi z toho svihlo. :mrgreen:. Jak to clovek zkousi poprvy, tak je netrpelivej az hruza.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4882
11.8.17 16:00

@jahoda.mrazena.sarka
laparoskopie je zákrok, při kterým se ti kouknou do dělohy a vejcovodů, zda jsou průchozí, není tam problém nebo překážka, která by bránila otěhotnění. Se mrkni třeba na wiki, tam to určitě bude popsaný podrobněji :)

@Kariss
těma operacema myslíš tu laparoskopii? Pokud jo, tak tu mě navrhla doktorka z imunologie, po jednom neúspěšným ET a jednom KETu. Ale dělá se to i dříve, třeba před tím, než vůbec umělko začneš postupovat, nebo tě na to může poslat i gynekolog, pokud má na něco podezření :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.8.17 16:06

@Kariss ty mas uzasneho chlapa :palec:
@jahoda.mrazena.sarka hele ja sla na laparoskopii kvuli tomu ze mi rekli ze mam posunutou delohu a nad vajecnikama tekutinu a rovnou zjistovali pruchodnost vejcovodu. Ikdyz jsem se toho bala sla jsem a sem rada pac vim, ze jsem v poradku.Za me doktori tam neposilaji jen tak a hlavne kdyz chces miminko.
@kalitka gratuluji zda jsi nasla stinecek a dovcu bych asi jela, zregenerujes a uzijes si to…ale jak psaly holky zavolej Dr. a nechej si poradit ;)
A k testování, ja budu holky testovat az za 12dni, takze jeste moooc dlouhy cekani :)
Pak se pochlubte kdo budete testovat a preji nalez // :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1645
11.8.17 17:39

Holky, musim citovat z jedne nejmenovane skupiny. Dlouho me nic tak nepobavilo, takze az se budete pri tom dliuhem cekani na // nudit, tak zkuste toto- „Zkus počůrat pampeliškové listy. Mi nedávno došel mail s různými typy a jako těhotenský test tam psali, že na pampeliškových listech počůraných močí s obsahem hcg se udělají červené fleky. Stejně tak že přípravky na bělení (třeba prací prášek na bílé prádlo) změní barvu nebo začne šumět, když je v moči hcg. Strašně se těším až budu znovu těhotná a budu čůrat na prací prášek, protože zvědavost je prostě strašná.“ :mrgreen: :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí