Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kalitka ahojky tak jak ti dneska je? Budeš dneska testovat? ![]()
@jahoda.mrazena.sarka holky jeste nekricte
me snad zvyklate.ze dalsi udelam uz zitra
@Nikolka.slunicko kolik dni uz meskas?
@Nikolka.slunicko koukej ja mela vcera ducha a to byl patej
tak neves hlavu
hm?
@Nikolka.slunicko naprosto to chapu!
x krat jsem si tim take prosla a. Jak si to clovek vazne moc preje tak je to hrozne tezky na to nemyslet a neupadat na vire
@kalitka přesně tak
tak moc si preji miminko a kazdy měsíc jen zklamání ![]()
@Nikolka.slunicko @kalitka no to mi povidejte
vim jak je to těžký, ale to jestli miminko bude nebo ne nezáleží na tom jestli děláte test nebo ne
prostě buď to je nebo není…
a zklamaná bys byla kdyby nic nebylo na testu i kdybys dostala menstruaci, tak je to skoro jedno…alespon bys věděla jestli ji čekat nebo ne… ![]()
ale každého věc… ja vždycky když jsem si dělala test při zpoždění, tak jsem byla zklamaná u testu a pak, jako kdyby povolily ty nervy, a spustila se MS tak už me to nerozhodilo, protože už jsem věděla…a mam pocit ze u mě se ta ms zpozdíla fakt kvůli nevim jestli jsem těhotná nebo ne, a když jsem si udělala, tak to pak tak za půl dne přišlo… ![]()
A třeba to tam máte a zbytečně se nervujete ![]()
@jahoda.mrazena.sarka máš pravdu, asi to tak bude jak píšeš. Ja jsem se rozhodla ze jestli menstruace nepřijde do pondělí tak budu testovat ![]()
Holky to je tak nespravedlivé
nekdo se skoro modli aby měl aspoň jedno dítě a jedna u nas z baraku ceka uz třetí a hned skoro těsně po sobě ![]()
@jahoda.mrazena.sarka presne tohle jsem taky delavala ale. Ted mi to. nejak nevyslo ![]()
Tak ja krvacim holky
tak co no
aspon tobudu mit z krku a muze zacit dalsi kolo. Ale asi telo neco vypudilo protoze jsem mela tak hodinu šílený bolesti v krizi a tlaky do patere ![]()