Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě sníh jedině od 23.12. do 2.1. a pak šlus
Nejsem zimní milovník, sněhu ve městě už vůbec, už ať je jaro
![]()
@frame píše:
Je to krasna podivat se ted z okna, skoda, ze tak nebylo na Vanoce. Je fajn, ze neni takova zima, myslim minusy, pro deti je to parada, aspon si toho snehu trochu uzijou, ale taky doufam, ze v breznu uz pomalu prijde jaro, uz me to navlikani nebavi
zrovna včera jsem říkala že je škoda že nebyly Vánoce na sněhu. Co mě ale rozsekává, jak pořád ve zprávách řeší že je zima a sníh
co čekají v lednu? Ted je to zas na nově ![]()
@LadyBrigit píše:
Tak co holky, mate radost ze sněhové nadílky? já jo, miluju sníh a zimuTakhle by to mohlo byt aspon ještě 2 měsíce
miluju sníh a vše kolem něj, ale štve mě že nemužu řídit jsem začátečník a v tomto se to moc nedá, taky že mají vlaky zpoždění, a hlavně mokré boty
jinak je to moc krásný všude, jak v pohádce
pro děti na boby naprosto dokonalé, v březnu jedeme na hory, tak se modlím aby tohle tam bylo ještě taky, uplně ideální na lyžovačku, kdybych měla sjezdovku za barákem jsem tam každý den ![]()
Miluju zimu takže spokojenost, škoda že nenapadl před Vánoci
jen se děsím aby podobný extrém pak nebylo i léto ![]()
@Markéta80 píše:
Miluju zimu takže spokojenost, škoda že nenapadl před Vánocijen se děsím aby podobný extrém pak nebylo i léto
On se říká že když je v zimě přádná zima, v létě je pak vedro
tak snad je to pravda a bude pořádný pařák ![]()
Jedním slovem NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA. Kdybych nemusela do práce autem a pořád babušat děcka, mohla bych mít takhle klidně celoročně
![]()
Miluju zimu a sníh, takže si to letos užíváme. Jediný, co mi vadí, je rozsolené „cosi“ na ulicích. Přitom líp se mi i v podpatcich chodí po sněhu posypaném kaminky než po tom hnědé sajrajtu
@kacenka8 no pařáky jsou poslední roky fakt nechutný, fuj zlaté mrazy ![]()
@Markéta80 píše:
@kacenka8 no pařáky jsou poslední roky fakt nechutný, fuj zlaté mrazy
Já to miluji, miluji léto, jaro
Minulý léto teda nic moc ale pro tebe asi ideální když to ráda nemáš ![]()
@kacenka8 pro mě ideální léto by bylo max 20 stupnů, zima mě nevadí, vždy se můžu obléct, no letos na to kašlu ale na příští zimu asi objednám i čepici
Přijdu z venku a manžel jak se má obléct a když řeknu že docela ok tak prý hm to si beru šálu a když řeknu že je slušná zima tak si bere i rukavice
Kvůli psům mě štve solení chodníků
, hlavně štěně trpí ale je chytrá a táhne mě do hlubokého sněhu
![]()
@elot jakto? My ho tu máme
Dneska dokonce tak uplně lehoučce, asi pět minut sněžilo. Miluju sníh, mohla bych to mít takhle furt. Děsím se léta a vedra ![]()
U nas na jihu je
my jsme Trebonsko, ale je i na Taborsku
ale uz ma byt nad nulou
@elot
@LadyBrigit
to je dobrý to se ještě dožiju ![]()
No dneska u nás na chodnících ledovka, samo že jsme s sebou flákla k zemi
, ale zajíavé že ráno v 6 ok a za hodinu ledovka ![]()