Sněží :o)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23081
1.2.17 19:25

Za mě sníh jedině od 23.12. do 2.1. a pak šlus :D Nejsem zimní milovník, sněhu ve městě už vůbec, už ať je jaro :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
1.2.17 19:31
@frame píše:
Je to krasna podivat se ted z okna, skoda, ze tak nebylo na Vanoce. Je fajn, ze neni takova zima, myslim minusy, pro deti je to parada, aspon si toho snehu trochu uzijou, ale taky doufam, ze v breznu uz pomalu prijde jaro, uz me to navlikani nebavi :-)

zrovna včera jsem říkala že je škoda že nebyly Vánoce na sněhu. Co mě ale rozsekává, jak pořád ve zprávách řeší že je zima a sníh :mrgreen: co čekají v lednu? Ted je to zas na nově :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
1.2.17 19:54
@LadyBrigit píše:
Tak co holky, mate radost ze sněhové nadílky? já jo, miluju sníh a zimu :dance: Takhle by to mohlo byt aspon ještě 2 měsíce :D

miluju sníh a vše kolem něj, ale štve mě že nemužu řídit jsem začátečník a v tomto se to moc nedá, taky že mají vlaky zpoždění, a hlavně mokré boty :) jinak je to moc krásný všude, jak v pohádce :) pro děti na boby naprosto dokonalé, v březnu jedeme na hory, tak se modlím aby tohle tam bylo ještě taky, uplně ideální na lyžovačku, kdybych měla sjezdovku za barákem jsem tam každý den :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
1.2.17 19:57

Miluju zimu takže spokojenost, škoda že nenapadl před Vánoci :? jen se děsím aby podobný extrém pak nebylo i léto :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
1.2.17 20:03
@Markéta80 píše:
Miluju zimu takže spokojenost, škoda že nenapadl před Vánoci :? jen se děsím aby podobný extrém pak nebylo i léto :jazyk:

On se říká že když je v zimě přádná zima, v létě je pak vedro :pankac: tak snad je to pravda a bude pořádný pařák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
1.2.17 20:04

Jedním slovem NÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDHERA. Kdybych nemusela do práce autem a pořád babušat děcka, mohla bych mít takhle klidně celoročně :dance: :dance: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
1.2.17 20:16

Miluju zimu a sníh, takže si to letos užíváme. Jediný, co mi vadí, je rozsolené „cosi“ na ulicích. Přitom líp se mi i v podpatcich chodí po sněhu posypaném kaminky než po tom hnědé sajrajtu

• Citovat
  • Upravit
59395
1.2.17 21:50

@kacenka8 no pařáky jsou poslední roky fakt nechutný, fuj zlaté mrazy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
1.2.17 21:51
@Markéta80 píše:
@kacenka8 no pařáky jsou poslední roky fakt nechutný, fuj zlaté mrazy :palec:

Já to miluji, miluji léto, jaro :srdce: Minulý léto teda nic moc ale pro tebe asi ideální když to ráda nemáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
1.2.17 21:56

@kacenka8 pro mě ideální léto by bylo max 20 stupnů, zima mě nevadí, vždy se můžu obléct, no letos na to kašlu ale na příští zimu asi objednám i čepici :mrgreen: Přijdu z venku a manžel jak se má obléct a když řeknu že docela ok tak prý hm to si beru šálu a když řeknu že je slušná zima tak si bere i rukavice :mrgreen: :mrgreen: Kvůli psům mě štve solení chodníků :jazyk:, hlavně štěně trpí ale je chytrá a táhne mě do hlubokého sněhu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
1.2.17 22:01

Všem kdo má sníh závidím, u nás na jihu není :(

• Citovat
  • Upravit
3084
1.2.17 23:11

@elot jakto? My ho tu máme :D Dneska dokonce tak uplně lehoučce, asi pět minut sněžilo. Miluju sníh, mohla bych to mít takhle furt. Děsím se léta a vedra :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
2.2.17 08:28

U nas na jihu je :D my jsme Trebonsko, ale je i na Taborsku :think: :) ale uz ma byt nad nulou :( @elot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
2.2.17 09:23

A pozor, říkali, že kolem roku 2030 má přijít doba ledová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
2.2.17 09:28

@LadyBrigit :mrgreen: :mrgreen: to je dobrý to se ještě dožiju :mrgreen:

No dneska u nás na chodnících ledovka, samo že jsme s sebou flákla k zemi :jazyk:, ale zajíavé že ráno v 6 ok a za hodinu ledovka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová