Snížěná funkce štítné žlázy a menstruace
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Těžko říct, taky beru Letrox 50 a menstruaci mám stejnou jako před tím. Spíš si zajdi na gynekologii jestli máš všechno v pořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No já i bez štítný měla ms pravidelnou takže spíš gynda navíc bereš léky už víc jak tři měsíce tak by teoreticky měli už naběhnout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Byla jsem na gynde v rijnu a jen mi doktor rikal, ze se to stava ale ze na
ultrazvuku ms vidi, ze co nevidet prijde a taky dosla asi za den. Zrovna mi delal stery i vnitrni ultrazvuk a vse
bylo v poradku. Tak prave nevim, jestli si to se mnou ted jen nepohrava.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Může to být těmi prášky, v pondělí zdvihni telefon a zavolej svému endokrinologovi a konzultuj to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jojo, v pondeli tam brnku a uvidim, co bude. Diky mooc holky
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Ou píše:
Může to být těmi prášky, v pondělí zdvihni telefon a zavolej svému endokrinologovi a konzultuj to.
prášky na štítnou ms neovlivnují, ovliní jí to pokud by je nebrala popřípadě měla špatnou dávku, ale prášky to fakt nedělají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ka2ka jasně, máš pravdu - tak jsem to myslela - špatně nastavené dávkování, kvůli kterému nefunguje zbytek hormonálního systému, podobně jako kdyby se vlastně neléčila.
Podobně únava, která nepřechází nebo mizerné psychické stavy - právě proto je potřeba volat na endokrino, jestli už je potřeba dávkování měnit a nebo ne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Asi je to spatna davka no, protoze pred branim jsem problemy s ms nemela.
Zacalo to tim, a na gynde jak rikam bylo vse v poradku. Tak zavolam na endo a
uvidim.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Ou Unavena jsem furt stejne.
Mamka rikala at pockam do unora a ze mi pak zvedne davku, ale ty ms se mi nelibi
moc
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Ou Unavena jsem furt stejne. Mamka rikala at pockam do unora a ze mi pak zvedne davku, ale ty ms se mi nelibi moc
tak pokud jsi pořád unavená tak je to nízká dávka, dojdi na endo řekni že ti je pořád zle atd měli by ti jí zvednout
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Pocení před a během menstruace
- Jak to máte pri menstruaci a kojení
- Cytonic - bylinný lék na menstruaci
- Snížená placenta krvácení
- Potřebuji poradit s menstruaci
- Menstruace jen jeden den
- Opožděná menstruace a citlivost prsou...
- Posunutí menstruace bez antikoncepce a prášků
Dobry deen devcata
,
. No a ted v prosinci zase pozdeji,
a jeste nevim, jak dlouho bude
. Myslite si, ze se mi nejak upravuji hormony a
pak se to zase ustali? (Prasek jsem ani jednou nevynechala)
Mel s tim nekdo ze zacatku lecby problem?
Kontrolu na endo. mam v unoru. (HA neberu)
V breznu mi zjistili hypotyreozu. V zari na prvni prohlidce mi byl nasazen letrox 50, jako startovaci davka. Kazdy den, jedna tableta. Driv jsem mela ms pravidelnou presne na den, ktera trvala max 4 dny. V rijnu se mi opozdila o 9 dni a trvala 7 dni. V listopadu mi ms trvala 10 dni a prisla taky nejak jak se ji zachtelo
Diky moooc