Sociální dávky tento měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No tak teď jsem si četla diskusi z odkazu, to je pěkný. Jaktože někdo už to má a někdo ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě na Skartu přišel v pondělí, ale na účet mi ho nepřevedli, bo se mě týká ta chyba softweru, kterou budou asi večer řešit na nově.
Abych se k penězům dostala, musela jsem v bankomatu aktivovat Skartu, vše vybrat a na přepážce vložit na účet.
To my poradila paní na call centru spořitelny, neb mi nebyla schopná říct, kdy ty penízky převedou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blanula19 píše:
@Anibas55
Noo, tam si počteš a né jen o rodičáku
No na takové příspěvky už jsem si četla. Je to šílený někdo založí diskuzi o rodičáku a nějaká panička se tam povyšuje nad maminkama co čekájí na koruny až jim příjdou. Vůbec nevím proč na takové diskuse chodí když jí se to netýká ![]()
- Citovat
- Upravit
Já dostávám peníze až po 20-tém, dneska kouknu na účet a jsou tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pochopila jsem správně, se je to asi kraj od kraje jiné? Třeba maminka psala že na Ostravsku dostala dnes dávky v 16:00. Najde se tu někdo z Litoměřicka?
- Citovat
- Upravit
@laducha píše:
Já dostávám peníze až po 20-tém, dneska kouknu na účet a jsou tam
Tak to tedy vůbec nechápu
Podle čeho se to teda bere, jestli měli nějakou chybu a dávky se zpozdí tak by to tak měli mít všichni né? Ne že někdo dostane 8. jak tam nějaká maminka psala a někdo má čekat třeba až do pondělka ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anibas55 ¨jj, záleží který úřad Ti dávky vyplácí. V každém kraji je to jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni ![]()
Já zase čekám na podporu..
Tento měsíc mám dostat první, tak jsem zvědavá, kdy dorazí..
- Citovat
- Upravit
Maminky, dostali jste už tento měsíc mateřskou, rodičovský příspěvěk nebo jiné soc. dávky? Vždy jsem dostávala peníze 11-13. dne v měsíce. Teď je 13. a pořád nic