Sociální dávky tento měsíc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Silwinka87 píše:
Ahoj všichni
Já zase čekám na podporu..Tento měsíc mám dostat první, tak jsem zvědavá, kdy dorazí..
ta by měla chodit stejně, né???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ach jo, co čtu příspěvku tak maminky co si to nechávají posílat na účet to mají ve většině případech a ty co to mají na skartu ještě nic
Já vždy peníze dostávala mezi 11-13. dnem. Jednou mi rodičák přišel 13. a minulý měsíc dokonce 11. to jsem čučela, nečekala jsem to. Ale teď už opravdu čekám jak na smilování. Doufám, že mě někdo neoboří že jsem socka ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anibas55 píše:
Tak to tedy vůbec nechápuPodle čeho se to teda bere, jestli měli nějakou chybu a dávky se zpozdí tak by to tak měli mít všichni né? Ne že někdo dostane 8. jak tam nějaká maminka psala a někdo má čekat třeba až do pondělka
ALe ta chyba není celorepubliková. Mě ve spořce řekli, že nemůžou peníze převádět, protože jim ÚP nedodal správné příkazy. A to je úřad od úřadu jiné, tím spíš, že se hájí tím, že mají do konce měsíce čas, tak to každý úřad posílá jinak.
Příspěvek upraven 13.02.13 v 18:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamikaa
Hmm, tak to se dnes už v jedné dikuzi řešilo a poněkud se to zvrtlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jsem zvědavá, co se o tom dnesk abude ve zprávách říkat. Nejhorší je, že televize dokáže všechno pěkně nafouknout a z nás jsou pak vyděšený maminy, který druhý den volají na úřady. Ten příspěvek v jiné diskuzi jsem četla, od toho tygříka, no celkem mi to zvýšilo tep, když to chci říct slušně, ale on se tady vždycky někdo chytrej najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka.T píše:
No jsem zvědavá, co se o tom dnesk abude ve zprávách říkat. Nejhorší je, že televize dokáže všechno pěkně nafouknout a z nás jsou pak vyděšený maminy, který druhý den volají na úřady. Ten příspěvek v jiné diskuzi jsem četla, od toho tygříka, no celkem mi to zvýšilo tep, když to chci říct slušně, ale on se tady vždycky někdo chytrej najde.
já jsem ten příspěvek hledala, ale asi mám málo trpělivosti…nevíš na které to bylo stránce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natyna bylo to na straně 1170.Já jen nechápu, to jde o celorepublikový problém, nebo se to týká jen některých úřadů? nebo že by to bylo účelové od spořky „ty ty ty, nechceš kartu používat, tak tě trochu vystrašíme “??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verunka.T
já nevím, my jsme ji odmítli hned první den po tom, co to prezident vyhlásil a minulý měsíc přišli peníze 10. a tento měsíc taky až dneska…my teda taky máme rezervu, ale se*e mě to taky a nedivím se, že maminky, které jsou sami a nemají rodiče, kteří by je podporovali, už by střílely
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natyna píše:
já jsem ten příspěvek hledala, ale asi mám málo trpělivosti…nevíš na které to bylo stránce![]()
![]()
![]()
1170 a dál..
- Citovat
- Upravit
@Verunka.T
Myslím, že spořka „tytyty“ nedělá. Já až do dneška Skartu nepoužila a vždy mi peníze převedli během chvilky, co přišly na Skartu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím mě to taky chodí na účet a došlo mi to 7.2.13…Skartu jsem odmítla…ted uz vim i proc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit