Šohajky bez rostlinného tuku?

2315
16.12.19 14:43

Šohajky bez rostlinného tuku?

Ahoj, jdu poprosit o radu. :) Chtěla bych udělat šohajky, ale bez rostlinného ztuženého tuku. Bohužel hledám a nenacházím, všechny recepty na internetu, které jsem našla, jsou s tukem. Loni jsem zkusila použít kokosový tuk, a i když jsem koupila nějaký, který hlásal, že je „odvoněný“, tak jsme kokos cítili a nebylo to ono. S čím smíchat čokoládu, aby se v teple hned nerozpatlala a aby cukroví vydrželo aspoň dva týdny? (Skladovat budu samozřejmě v chladu…)
Předem díky za rady. :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Anonymní
16.12.19 14:47

Já používám sádlo :)

  • Nahlásit
  • Citovat
772
16.12.19 15:00

Prostě máslo. Spotřeba bude podle data na másle. V teple to bude hodně měkké, ale v chladu ok. Sádlo je ještě měkčí, to bych nedoporučovala. A ani tu chuť si teda nedovedu představit :-)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.19 15:09
@Lulina999 píše:
Prostě máslo. Spotřeba bude podle data na másle. V teple to bude hodně měkké, ale v chladu ok. Sádlo je ještě měkčí, to bych nedoporučovala. A ani tu chuť si teda nedovedu představit :-)

Pokud o tom nevíte nezjistíte a celkem to jde i s tím měknutím to není zlé :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama