Sonicare - výdrž baterie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Růst prvních zoubků, jak na správnou péči o dětský chrup
@Alushka.S píše:
Všem díky. My máme právě i ten dětský a ten je v pohodě. Ten vydrží ten měsíc cca. Proto mě překvapilo, že kartáček za 3,5 tisíce vydrží tak málo.
Aha, já měla v plánu si koupit dospělácký, tak to ještě promyslím. Jsem myslela, že bude ve všech ohledech lepší, než ten dětský…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PapeJ pokud ho používáš jen doma tak ti výdrž baterie může být fuk. Tedy pokud máš ideálně místo pro nabíjení v koupelně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Alushka.S píše:
Zdravím všechny. Prosím Vás, které máte zubní kartáček Sonicare, jak dlouho Vám vydrží nabitý? Já měla předtím jiný sonický kartáček a ten vydržel nabitý snad měsíc, takže jsem teď nemile překvapená, že sonicare chce nabíjet co týden. A zajímá mě, jestli to je normální, nebo mám nějaký vadný kousek.
Všem díky.
Vadný kousek. Máme 4 a při čištění 2×-3× denně po 2 minutách vydrží každý tak ten měsíc.
Příspěvek upraven 05.01.22 v 20:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@PapeJ píše:
Aha, já měla v plánu si koupit dospělácký, tak to ještě promyslím. Jsem myslela, že bude ve všech ohledech lepší, než ten dětský…
Dětský vydrží úplně stejně jako dospělý. Všechny 4 se nám vybíjejí plus mínus pár dnů nastejno. Cca po tom měsíci. Jak jsem psala, čistíme 2-3× denně.
Philips je na reklamace skvělý, takže bych reklamovala, pokud vydrží jen něco přes týden a nečisis 8× denně, je to vada.
Jinak tedy bohatě dostačují ty nižší modely co jsou 2 nějak přes tisícovku, měla jsem i ten dražší a podle mě žádný zásadní rozdíl. Ona se u těchhle kartáčků časem vykvedlá ta gumička, ve které drží ten nástavec na kartáček, takže člověk stejně musí za 2 roky koupit nový. Mám je už po několikáté a fakt jsem ani jeden nemusela dobíjet po 10 dnech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Limi123 píše:
Sekunda sekundovém desetisekundovém
Jsi privilegovaná, mně to neprojde. Zkusím citaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ugluk píše:
Jsi privilegovaná, mně to neprojde. Zkusím citaci.
Desetisekun. dovém
Já tohle slovo poprvé napsala s chybou a opravovala… Zkusím ještě na první dobrou.
Tak na první dobrou to nešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@ugluk to je fakt divné. Se.kun.dov.ém jde a des. etise. k. u. nd. ovém ne (leda formou úpravy komentáře). Asi je to první ve výjimkách a to druhé ne.
Očividně na úpravu komentáře už žádná pravidla nejsou.
Edit: a teď už mi nejde ani jedno. Záhada
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tímto se zakladatelce omlouvám za s e k u n d o v é zahlcení diskuze
A jako úlitbu hlásím, že
mě dnes zubařka pochválila za pěkně vyčištěné zuby (Sonicarem)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Smršťovací hadice, která vydrží
- Dětské hodinky (více budíků, dlouhá výdrž baterie) - poradíte?
- 3leté dítě - jak dlouho vydrží sedět?
- Spolknutí tužkové baterie
- Playtive vláček na baterii
- Prostěradlo, co fakt vydrží
- Vydrží spermie čekat na vajíčko 8-9 dnů ?
- Menší výdrž