Soukromá školka Praha 1, 2, 3, 4 nebo 10
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Soukromá školka Praha 1, 2, 3, 4 nebo 10
Zdravím maminky a tatínky školkových dětí, chtěla bych poprosit o tip na soukromou školku se školkovným kolem 10 000 Kč. Rádi bychom našli takovou, kde mají vnímavý přístup k dětem (malé děti se mohou i potulit), mají zajímavý program a bonusově aspoň občas angličtinu s rodilým mluvčím. Dcera nyní chodí do jeslí, které jsou naprosto úžasné, bohužel školkovné je v takové výši, že si neumím představit platit ho za 2 děti. Přestup bychom řešili až v průběhu dalšího školního roku.
Zatím mám vytipovanou Chytrou Sovičku a Prospect, ale moc recenzí se mi nepodařilo najít.
Za jakýkoli tip/recenzi předem moc děkuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Dobrý den, zkuste Sedmikvet, na Praze 4 - Nusle mají a tuším ve Vršovicích. Moc si to maminky chválí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Snehurkaa7trpasliku píše:
Zdravím maminky a tatínky školkových dětí, chtěla bych poprosit o tip na soukromou školku se školkovným kolem 10 000 Kč. Rádi bychom našli takovou, kde mají vnímavý přístup k dětem (malé děti se mohou i potulit), mají zajímavý program a bonusově aspoň občas angličtinu s rodilým mluvčím. Dcera nyní chodí do jeslí, které jsou naprosto úžasné, bohužel školkovné je v takové výši, že si neumím představit platit ho za 2 děti. Přestup bychom řešili až v průběhu dalšího školního roku.Zatím mám vytipovanou Chytrou Sovičku a Prospect, ale moc recenzí se mi nepodařilo najít.
Za jakýkoli tip/recenzi předem moc děkuji!
Co třeba Školka Laděnka: https://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zapomenutá pilulka ve 3. týdnu? Možnost otěhotnění??
- Změna UM Sunar premium 1
- Thule UG2
- 4 dítě? Váš názor.
- Dítě 2,5r se bojí neznámého prostředí
- Nyní 3.tehu. V druhém tehu hypotrofie plodu
- Krev 3 dny po menstruaci
- Dlouhodobá teplota u 3 měsíčního miminka