Spadla z postýlky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1000
18.11.12 22:34

Jejda, byla jsem teď anonym. Hlásím ke svýmu příspěvku z 22.32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
18.11.12 22:35
@Anonymní píše:
Starší dcerka vykládá věci v dost nevhodnou dobu. Když viděla jak se sprchuje manžel, tak za mnou hned přišla a hlásila mi: „Tatínek má dva pinďi.“ Což mě pobavilo. :lol: Od té doby manžel nemá rád, když mu chce vlézt do koupelny při sprchování. Dva pinďi on opravdu nemá. :lol: Jen pinďu a to, co pod ním visí. :lol:

no tak vidí pinďu no, však z toho mít trauma nebude :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.12 22:36
@K.Black píše:
no tak vidí pinďu no, však z toho mít trauma nebude :lol:

Ona ne, ale tatínek asi ano. :lol: Není zvyklý, že mu malé dítě okukuje pindíka. :lol:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
18.11.12 22:38
@Anonymní píše:
Ona ne, ale tatínek asi ano. :lol: Není zvyklý, že mu malé dítě okukuje pindíka. :lol:
:lol: :lol: hele ona by za pár kouknutí nereagovala ;) ale tak každý to má jinak.Ono mezi náma, taky není o co stát, z estetického hlediska to není nic moc teda ;)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.12 22:40

Tak u nás teda chodí malej za tátou do koupelny pravidelně. Kouká na toho jeho a zkoumá rozdíly… Táta je v pohodě, vždyť je to normální.

• Citovat
  • Upravit
22043
18.11.12 22:41
@Anonymní píše:
Souhlasím na plné čáře. :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Konečně někdo, kdo si myslí totéž co já a má odvahu to do téhle diskuse taky napsat.

Což je pod anonymem skutečně vrchol odvahy.

My, které píšeme ty nepopulární názory, je píšeme pod nickem. Z těch, které tu chtějí plácat po rameni a žvatlají o odvaze, tak neučinila ani jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.11.12 05:56
@BohunkaP píše:
Což je pod anonymem skutečně vrchol odvahy.My, které píšeme ty nepopulární názory, je píšeme pod nickem. Z těch, které tu chtějí plácat po rameni a žvatlají o odvaze, tak neučinila ani jedna.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1000
19.11.12 13:29
@BohunkaP píše:
Což je pod anonymem skutečně vrchol odvahy.My, které píšeme ty nepopulární názory, je píšeme pod nickem. Z těch, které tu chtějí plácat po rameni a žvatlají o odvaze, tak neučinila ani jedna.
@monika32 píše: :palec:

Vždyť jsem se k tomu vzápětí příspěvku přihlásila. Stačí číst vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.11.12 13:38
@terezn píše:
Vždyť jsem se k tomu vzápětí příspěvku přihlásila. Stačí číst vše.

Hm, no ale za prvé anonymně jsi ho dala- srabáctví a za druhé Bohunka jistě nemyslela jen ten „tvůj“ příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
19.11.12 13:46
@monika32 píše:
Hm, no ale za prvé anonymně jsi ho dala- srabáctví a za druhé Bohunka jistě nemyslela jen ten „tvůj“ příspěvek…

tak, tak ;)

• Citovat
  • Upravit
22043
19.11.12 13:57
@monika32 píše:

Tak tak, díky.

Anonymními hrdinkami se to tu jen hemží - ostatně jako v mnoha podobných diskusích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.11.12 16:36
@BohunkaP píše:
Tak tak, díky.Anonymními hrdinkami se to tu jen hemží - ostatně jako v mnoha podobných diskusích.

Ano, anynomě to jsou hrdinky, když už je to tak v pořádku, nepochopím, proč se stydí za svůj nick :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák