Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jejda, byla jsem teď anonym. Hlásím ke svýmu příspěvku z 22.32
@Anonymní píše:
Starší dcerka vykládá věci v dost nevhodnou dobu. Když viděla jak se sprchuje manžel, tak za mnou hned přišla a hlásila mi: „Tatínek má dva pinďi.“ Což mě pobavilo.Od té doby manžel nemá rád, když mu chce vlézt do koupelny při sprchování. Dva pinďi on opravdu nemá.
Jen pinďu a to, co pod ním visí.
no tak vidí pinďu no, však z toho mít trauma nebude ![]()
@K.Black píše:
no tak vidí pinďu no, však z toho mít trauma nebude
Ona ne, ale tatínek asi ano.
Není zvyklý, že mu malé dítě okukuje pindíka. ![]()
@Anonymní píše:
Ona ne, ale tatínek asi ano.Není zvyklý, že mu malé dítě okukuje pindíka.
Tak u nás teda chodí malej za tátou do koupelny pravidelně. Kouká na toho jeho a zkoumá rozdíly… Táta je v pohodě, vždyť je to normální.
@Anonymní píše:
Souhlasím na plné čáře.![]()
![]()
Konečně někdo, kdo si myslí totéž co já a má odvahu to do téhle diskuse taky napsat.
Což je pod anonymem skutečně vrchol odvahy.
My, které píšeme ty nepopulární názory, je píšeme pod nickem. Z těch, které tu chtějí plácat po rameni a žvatlají o odvaze, tak neučinila ani jedna.
@BohunkaP píše:
Což je pod anonymem skutečně vrchol odvahy.My, které píšeme ty nepopulární názory, je píšeme pod nickem. Z těch, které tu chtějí plácat po rameni a žvatlají o odvaze, tak neučinila ani jedna.
@BohunkaP píše:
Což je pod anonymem skutečně vrchol odvahy.My, které píšeme ty nepopulární názory, je píšeme pod nickem. Z těch, které tu chtějí plácat po rameni a žvatlají o odvaze, tak neučinila ani jedna.
@monika32 píše:
Vždyť jsem se k tomu vzápětí příspěvku přihlásila. Stačí číst vše.
@terezn píše:
Vždyť jsem se k tomu vzápětí příspěvku přihlásila. Stačí číst vše.
Hm, no ale za prvé anonymně jsi ho dala- srabáctví a za druhé Bohunka jistě nemyslela jen ten „tvůj“ příspěvek…
@monika32 píše:
Hm, no ale za prvé anonymně jsi ho dala- srabáctví a za druhé Bohunka jistě nemyslela jen ten „tvůj“ příspěvek…
tak, tak ![]()
@monika32 píše:
Tak tak, díky.
Anonymními hrdinkami se to tu jen hemží - ostatně jako v mnoha podobných diskusích.
@BohunkaP píše:
Tak tak, díky.Anonymními hrdinkami se to tu jen hemží - ostatně jako v mnoha podobných diskusích.
Ano, anynomě to jsou hrdinky, když už je to tak v pořádku, nepochopím, proč se stydí za svůj nick ![]()