Špatně jsem pochopila ovulační testy
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Mozne to je, spermie si v tobe počkají az 5 dni. Kdyztak pristi mesic uz
budes vedet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na to že píšeš že to nehrotite, to hrotis dost. Počkej jestli ms přijde nebo ne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Holky, špatně jsem pochopila ovulační testy… Myslela jsem, že ovulace je přesně ten den den kdy jsou obě čárky stejné a ne až následující hodiny či dny. Souložili jsme v plodných dnech před ovulací, nicméně poslední soulož byla v den kdy na testu byly dvě stejně silné čárky a potom už ne (myslela jsem že je to už zbytečné a pozdě a když se nám nechtělo, nehrotili jsme to). Myslíte, že je možnost, aby se to povedlo i tak, když ovulace vlastně nastala až následující den po dvou stejných čárkách a v té době už soulož nebyla?
Když to neklapne tento cyklus, tak to klapne ten příští…Nač ten stres a tlak? Navíc spermie si na vajčko až 5 dní počkají. Takže soulož před ovulací by měla být dostačující…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Samozřejmě je to zcela dostatečné Spermie si na vajíčko v klídku pár dní
počká. Ale i při vzorném načasování je šance 15-20 %.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Čím více se budeš stresovat a myslet na to, tak to nepůjde, vlastní
zkušenost a zkušenost dalších tisíce žen
tady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Špína,bodel,špatná výchova
- Pozitivní těhotenský test
- Udělá špatný dojem pomačkaná košile?
- Jak oznámit školákovi špatnou zprávu?
- Syn 4 roky špatně mluví ve školce si sním děti nehrají
- Těhotenský test digital pregnancy-zkušenosti
- 20dc a pozitivní ovulační test?
- Tehotenstvi a pozitivní a negativní test.
Holky, špatně jsem pochopila ovulační testy… Myslela jsem, že ovulace je přesně ten den den kdy jsou obě čárky stejné a ne až následující hodiny či dny. Souložili jsme v plodných dnech před ovulací, nicméně poslední soulož byla v den kdy na testu byly dvě stejně silné čárky a potom už ne (myslela jsem že je to už zbytečné a pozdě a když se nám nechtělo, nehrotili jsme to). Myslíte, že je možnost, aby se to povedlo i tak, když ovulace vlastně nastala až následující den po dvou stejných čárkách a v té době už soulož nebyla?