Těhotenství a partner - špatné rozhodnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1937
23.7.12 21:00

Podle mého to řekl pouze ze vzteku. Je jen zmatený. Dej tomu čas, než si zvykne na tu myšlenku. Až se mimčo narodí, tak si k němu najde cestu. Může z něj být hrdý tatínek, tak neházej flintu do žita a hlavně si tak neber ke srdci to, co řekne v hádce. Vím, že se to lehce říká a těhotenské hormony dělají své, ale je lepší se nad to povznést, než se zbytečně trápit.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
23.7.12 21:00

@skrudzz kdy se ti má brouček narodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.7.12 21:01

Až v lednu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
23.7.12 21:02

@skrudzz jee, tak to jsi stejně jako moje ségra :) takže už máš za sebou prvotrimestrální screening?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.7.12 21:03

Zrovna tento týden na něj jdu ;) hlavně už se těším.. až se dozvím co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
23.7.12 21:04

@skrudzz tak to si ještě pár týdnů počkáš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
23.7.12 21:06

Nevím no, mé mamce už to řekli prý ve 13 tt na 70% tak uvidíme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
23.7.12 21:07

@skrudzz aha, já jsem v 21tt a teda ještě netuším ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
23.7.12 21:17
@skrudzz píše:
Nevím no, mé mamce už to řekli prý ve 13 tt na 70% tak uvidíme ;-)

Já taky budu rodit v lednu, jinak mě to neřekli na tom screeningu, jelikož naše prdelka měla nožičky u sebe a nechtěla je dát od sebe :lol: tuhle středu jdu na triple testy i na utz, tak snad se mimi ukáže. Jinak gratuluju k miminku, mě bude v prosinci 22 a o mimi jsme se snažili dva roky, uvidíš, že to zvládneš i kdyby si zůstala sama, což si nemyslím.
Vem si, že i když jsme se s partnerem snažili dva roky o mimčo a nakonec museli na umělé, tak když jsem mu ukázala pozitivní test, žádnou radost neprojevil, jen řekl hm, takže taky nic moc reakce. Možná se bál že to zase nevyjde, jelikož jsme o jedno miminko přišli v 11tt :-( ale tědka se už těšíme oba a je mi velkou oporou, je pravda, že chlapům do déle trvá, oni nemají ty hormony co my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
23.7.12 21:38

Ja byla tehu v 16ti, pritelovi bylo 20.Taky jsme se obcas rafli, rekli si veci, ktere ani jeden z nas nemyslel vazne.Jsme spolu 12let, mame 3 deti :) Urco to tak nemyslel, chce to cas, aby si na novou situaci zvyknul a bude to vse dobre :hug: :hug: krasne a pohodove tehu preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19let 19tt :)
23.7.12 22:09

Jééé to já se s ním hádám teď i ráda a furt pláču, naštěstí on je dlouho klidas, tak drzi a trpi. Chudak:) :srdce: Doufám, že i Vám to dopadne ok, držím palce! jinak mně to ani v 18.tt neřekli na 100% co to bude…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.12 22:22

Omlouvám se za anonym. Četla jsem tvůj příspěvek a vrátilo mě to o pár let zpět. Když mi bylo 19 otěhotněla jsem se svým přítelem, byli jsme spolu dva měsíce. Před ním jsem měla dlouhodobý vztah, který trval 4 roky. Vůbec jsem nevěděla, jestli ten nový vztah má nějakou budoucnost, poznávali jsme se a tak jsme se rozhodla pro interupci. Pracovala jsem za pár šupek a žila s mámou, která byla ráda, že si vydělám nějakou tu kačku, abych jí přispěla na nájem, i když jen malinko. Přítel studoval a jeho rodina už jednou řešila podobnou věc s jeho bratrem. V té době mi přišel potrat jako jediné řešení. Do dnešního dne toho lituji, tolikrát se mi to vrátilo, kolik nocí jsem probrečela, protože dneska vím, že to rozhodnutí správné nebylo. Za 6 let jsme se s přítelem vzali a máme spolu dvě krásné děti.

Věřím, že se to teď v tobě mele, ale ten človíček co ho nosíš pod srdíčkem Tě naplní takovou láskou, že ač ho třeba budeš vychovávat sama věřím, že toho nikdy litovat nebudeš. To pouto je neuvěřitelné a člověk nevěří kolik lásky v něm najednou je.

Kdybych se mohla vrátit ke dni, kdy jsem se rozhodovala určitě bych to udělala jinak.

Tvůj přítel je možná zmatený, jste oba mladí, kamarádi v okolí si užívají a on bude jezdit s kočárkem. Dej mu čas, aby se s tím srovnal, ono chlapi to berou kapku jinak než my. Hrozně moc Ti držím palečky a přeji krásné těhotenství. A kdyby přišla chvíle, kdy budeš zase na váškách tak to vem z druhé strany. Dostala jsi dar být mámou, kolem nás je plno párů, kteří si nepřejí nic jiného a bohužel se nikdy nedočkají. Což je v dnešní době bohužel hrozně časté. Ty jsi tu šanci dostala a co by oni za to dali. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
573
23.7.12 22:32

Zdar, necetla jsem prispevky, ale za me: rozchod a svobodna matka (jako ja :mrgreen: ). Kdyz chlap nejevi zajem, nezlepsi se to a bude jen a jen dusno, na obtiz, a ty se budes nervovat s deckem a jeste s nanicovatym chlapem, kterej ti nepomuze, jen bude prudit. A dite si nech, je to uzasny dar, co by za to daly ty, co se marne o dite leta snazi…Budes mlada mamina, fyziologicky je to bezvadne, sice to budes mit tezsi co se tyce toho okolo, ale co te nezabije, to te posili a kdyz vse dopadne, potkate treba nejakeho hodneho nahradniho tatu. Drz se! :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
24.7.12 13:28

Smůla, dneska mi přítel řekl… že už to cenu nemá, že si semnou nedokáže představit budoucnost, a celý život. Tak jsem nahraná… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
24.7.12 13:31

@skrudzz ach jo.. to je blb…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie