Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bohužel, už s tím nic neudělám
dusit ho nemá smysl, a ani nechci.
@skrudzz hlavne se rozhodni jestli ho chceš v rodném liste prcka, mužeš z neho vysoudit alimenty ale taky se mužete o mrně přetahovat a muže to byt nepříjemny a naročny. a nebo si zjisti jestli pro tebe nebude lepší jako svobodná matka (samoživitelka), jinak me je 21 a letos jsem teprve odmaturovala, byla jsem ráda že to takhle vyšlo protože jsem taky dělala umeleckou takže vím že ani to studium není jednoduchy, naštestí muj partner neřešil nejaky potrat ale to jak se mrne bude jmenovat, ale muzu te ujistit že nejaký veci kolem miminko ho vubec nezajímají, oblečky, kosmetika pleny a tak… prostě nic… ale co se mi zvětšilo bříško a malá kope a on cítí že tam je nový život tak počítá dny do termínu a celkem se mění… ti chlapy to asi tolik neprožívají no… a je tu jeden velky rozdíl tomu mímu je 31 let ale ten nezájem je podobný, držím palce…
Je nevyspělý a rozhodně se nezachoval jako chlap, ale jako malé dítě, které před problémem uteče a jeho sobecké jednání zasáhlo jak tvůj život, tak život Vašeho dítěte. Věř mi, že Ti bez něj bude lépe, tohle rozhodně není chlap pro život, nechat ženskou v průšvihu a tradáááá to není život pro mě, ty ses do jináče sama nedostala a tak by za to měl nést zodpovědnost. Zbabělec. Tobě přeji hodně síly a netrap se pro něj, nestojí za to, co je teď nejdůležitější jsi ty a tvé miminko.
@skrudzz
je mi to moc líto ale jestli miminko chceš určitě to zvládneš. lehké to nebude ale zvládneš to ![]()
Děkuji všem za podporu.
nejsmutnější na tom je že jsme se tak měli rádi, a najednou dítě, a bum… je všechno špatně. On sám rozhodl že si dítě necháme. teď mi akorát říká, že za to můžu já, že jsem na něj tlačila aby s tím souhlasil. Nevím jak to zvládnu, pořád ho mám ráda, bude to asi těžké ![]()
@skrudzz píše:
Děkuji všem za podporu.
nejsmutnější na tom je že jsme se tak měli rádi, a najednou dítě, a bum… je všechno špatně. On sám rozhodl že si dítě necháme. teď mi akorát říká, že za to můžu já, že jsem na něj tlačila aby s tím souhlasil. Nevím jak to zvládnu, pořád ho mám ráda, bude to asi těžké
Ahoj. Podle mě to, že jsi otěhotněla, až tak nemá vliv na to jak se zachoval. Možná mu to jen „pomohlo“ se rozhoupat k tomu co udělal. Dítě je přece vás obou a pokud by tě doopravdy miloval, nerozešel by se s tebou a naopak by ti byl oporou. Podle mě takoví chlapi stojí zaprd a i když vím že to moc bolí, tak já bych na tvém místě s takovým chlapem rozhodně být nechtěla. Držím palečky a přeju hodně síly!!