Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sikinka16 píše:
V patek jsem rano omdlela… Cele dopoledne me bylo na omdleni.. Volala jsem obvodakovi a rekl at si prijdu… Byla jsem fakt rada ze jsem tam dosla. Meril mi ekg a tlak… Rikal ze to neni dobry ze se neco deje a ze musim okamzite do nemocnice.. ze pry to muze byt i potrat… Volal mi sanitku… V nemocnici me merili jeste jednou tlak a pry ho mam strasne nizky a ze bych tam mela zustat… A ultrazvuk mi nedelali, ze by tam stejne jeste zadna zmena za ten den nebyla… podepsala jsem papir ze tam nebudu… nemam na to abych platila 100 kc za den a za druhe mam jeste rocni dcerku.. od te doby mi je furt spatne… mam strach se zvednout abych neomdlela… mam strach ze to vse souvisi s tim tehotenstvim a ze pomalu potracim…
Ahoj,
nechci tě strašit, ale takto se může projevovat i mimoděložní těhotenství. Při něm může být v děloze vidět pseudováček, bez plodu, jiného tvaruz, než normálně a těhotenství může být někde jinde (př. ve vejcovodu). Být tebou, šla bych radši na pohotovost rovnou do špitálu, ať ti udělají hCG a UZ. Není to sranda, pokud by tomu tak bylo, tak tě to přímo ohrožuje na životě. Jsem gynekoložka, takže tyto věci neberu na lehkou váhu.
Držím moc palce a opravdu radši jdi k doktorovi.
![]()
Barča