Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Zluva ty jsi takhle droboučká? Já jsem také musela vytáhnout větší kalhoty ![]()
Budu testovat 24.12. tak jsem zvědavá co nám přinese Ježíšek ![]()
@medmenka no, jsem až moc, roky už mám tuhle váhu a nemůžu přibrat ať jím, co jím..
Tak věřím, že se Ježíšek pochlapí
![]()
@medmenka ty brdo tak a pisnes nam? Jsem mooooc zvedava a moooooooc drzim palce a vzpomen na me taky mi nic nebylo
moooooc drzim palce a verim ze to vyjde ![]()
@Semik moooc díky
to víš že vám dám vědět co mi Ježíšek naježil ![]()
@medmenka - já se chystám testovat 23.12 - tak doufám, že Tobě i mě (vlastně nejen nám, ale i těm, co tak moc chtěj)na testu vylezou //…určitě je to jediný dárek k Vánocům, který si přejeme, že?…
Je teda pravda, že já stále trošku špiním. To čekání do Vánoc mi připadá už nemožné…Tak nám držím palce a pěsti a všechno!!!
![]()
@Semik krásná fotečka, hezky už brouček povyrostl
já jdu v pátek, tak už se taky nemůžu dočkat, snad bude vše v cajku ![]()
Holky a vám všem moc držím palce, snad to konečně vyjde, když jsou ty Vánoce
Jinak já po Ketu měla taky strašně nafouklé břicho, nemohla jsem pomalu dopnout kalhoty
a Bolelo mě taky jak na ms
snad je to vše dobré znamení
![]()
@vscht tak to budeme mít opravdu pod stromeček obě dvě
Mě už to také přijde nekonečné už bych se chtěla radovat ![]()
@MiladaKrobova hodně štěstí na pátek
a doufám že nám se pak také hodíš fotečku miminka ![]()
@medmenka - no já bych se taky chtěla radovat, ale pobolívá mě v tom podbřišku a trochu prostě špiním, tak nevím stále co si myslet…jestli tak nebo jinak…z hlavy si to nedokážu vyhnat…je to děs, asi to nevydržím a zkusím si udělat už zítra ráno jeden testík…
![]()
@vscht já mám také stáhlou pr.. mám strach, nemám vůbec žádné příznaky jen pořád nafouklé břicho a tlak v podbříšku. Tak budu zítra čekat a moc držet palečky ať na tebe vykoukne poz. testík ![]()
@medmenka: tak moc bych chtěla, ale v jednu chvíli si říkám, že to nevyšlo a v druhou chvíli se snažím uklidňovat, že tak to bylo dost podobné…jsem hrozná…Minulý rok, jsem si test dělala v 5h ráno, jak jsem byla nedočkavá a po / čárce hodila se vztekem do koše…pak byl následně vyndán přítelkyní, že tam vidí // čárky - podívala jsem se a viděla…pak jsem šla na krev a v testech bylo nízké HCG, pak se to drželo do 12tt… tak doufejme v lepší zítřky…k tomu ty hormony jak na klouzačce - v jednu chvíli smích, pak slzy…no děs před těma Vánocema… Taky Ti budu držet palce!!! Jsi moc hodná, že mi budeš držet palečky - budou potřeba, ale známe to, že… ![]()
@vscht hele třeba zrovna to špinění bude dobrá známka toho že se prďola zavrtává. Já to při prvním pokusu měla také tak a těhu bylo potvrzené sice to moc dlouho nevydrželo ale aspoň něco.
Hlavně se nevzdávej ještě je velká šance že to vyjde ![]()
@medmenka, já vím - píše se to tu, ale stejně mám takový pocit, že už to nebude zítra jen špinění…intenzita je větší a větší a na dny to vychází akorát, jako bych na KETu nebyla… každopádně, stále doufám, zítra si udělám předčasně testík…zavrtávat by se mohl, kdyby to bylo pár dní po KET, ale už je to dnes desátý den…byla jsem tam v pondělí a hned v úterý jsem lehla s teplotami a beru ty antibiotika…tak si velké šance nedávám…No uvidíme-modlím se a doufám - asi podobně jako Ty…
Tak přeji hodně štěstí a zítra dám vědět ať to bude jakkoli…
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.